Um Bierg
Wat een fijne camping op een prachtige plek in Luxemburg. Wij hebben 3 hele fijne weken gehad en hebben genoten van het uitzicht, heerlijke eten in het restaurant en het schone sanitair die meerdere keren per dag werden schoongemaakt. De eigenaren zijn net gestart en deden (er samen met hun ouders) erg hun best om iedereen een fijne vakantie te bezorgen. We hadden een medisch probleem en de eigenaar hielp ons nog om een geschikte arts te vinden. Al met al zijn de eigenaren erg behulpzaam ondanks de drukte en hun eerste jaar als ondernemers. Wij gaan zeker nog een keer terug.
Wij hebben hier heerlijke weken gehad. Ondanks de regen zijn we erg warm ontvangen. Zelfs toen onze vouwwagen bleek te lekken en we switchten naar een tent waren Lau en Mireille erg behulpzaam en dachten ze mee hoe we de situatie konden oplossen.
Het sanitair wordt de hele dag schoongemaakt. Bij de douchjes was een baby bad en daar waren wij heel blij mee!
Het restaurant was heel gezellig en het eten oprecht lekker! Elke ochtend om 8 uur warme broodjes, die gaan we missen. :)
De speeltuinen zijn omheind en voelen veilig voor kleine kinderen. Onze dochter van 2 heeft hier de tijd van haar leven gehad.
Kortom hebben we bewondering voor het harde werken van Lau en Mireille + (schoon) ouders en alle andere hulp.
Wat een fijne plek! Een prachtige ligging in de natuur. Ontzettend genoten. Onze kinderen (10, 8, 5 jaar en een baby’tje) hebben zich heel erg goed vermaakt. Een overzichtelijke camping voor de kinderen, heel fijn! Een zwembad op de camping maakt het helemaal compleet. We hebben nog een aantal keer heerlijk gegeten in het restaurant. Hele vriendelijke Nederlandse eigenaren, ze doen heel erg hun best voor alle campinggasten. Wij komen zeker nog een keertje terug!
Wij waren op zoek naar een vriendelijke en rustige camping. De camping was schoon en netjes maar wel erg sfeerloos. De gezelligheid was ver te zoeken. Dat kwam enerzijds dat onze plaats tussen de seizoensplekken stond waar bijna niemand was. Anderzijds was het personeel niet erg vriendelijk en straalde het restaurant weinig gezelligheid uit. Verder draagt een keet als toiletgebouw daar verder niet aan bij. Het is een prima doorreiscamping maar zelf zouden we hier niet lang willen staan.
Een mooie, verzorgde camping met prima zuiver sanitair. Erg vriendelijke eigenaren en personeel. De safaritent was wel wat verouderd en alles was hierin wat houtje/touwtje gemaakt, maar hier was de prijs ook naar. De kinderen werden prima geamuseerd. Er is een prima broodjesservice in de ochtend en in het restaurant kun je goed eten. De speeltuin en het zwembad zijn vrij simpel en wat verouderd. Jammer dat er geen verwarming in het zwembad zit.
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | Beschikbaar (3) |