Tijdelijk €25 aanbetaling
3,8 miljoen reviews
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa
/Luxemburg/Diekirch

Vakantie in Diekirch

Als je tijdens je vakantie in Diekirch in Luxemburg de omgeving verkent, kom je prachtige natuur en indrukwekkende burchten en kastelen tegen, zoals de burcht van Vianden en de kastelen van Clervaux en Bourscheid. De natuur is ideaal voor wandelingen!

Populair
Luxemburg
Diekirch
Verwijder filters
Over Diekirch

Ga jij in de regio Diekirch op vakantie en ben je nog op zoek naar tips? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vind je accommodaties, bezienswaardigheden en beoordelingen van vakantiegangers die je voorgingen. Wist je dat Diekirch naast indrukwekkende natuur ook rijk is aan cultuur? Wanneer je genoeg hebt van de buitenlucht - bijna niet voor te stellen is in dit natuurparadijs - zijn er nog genoeg musea en kastelen om te bezoeken. Breng ook een bezoek aan het gelijknamige stadje: waarschijnlijk de meest idyllische plek van Luxemburg.

Wanneer je op vakantie gaat naar Diekirch kom je in de Ardennen terecht, waar aan het einde van de tweede Wereldoorlog een enorme veldslag heeft plaatsgevonden. Desondanks staan er ontelbaar veel historische gebouwen in de regio, zoals kastelen en kerken. De Slag in de Ardennen is tevens te bewonderen in het Nationaal Historisch Militair Museum. Liever naar een museum met een luchtiger onderwerp? Bezoek dan het automuseum of een van de biermusea.

Ga je toch voor de natuur, dan kom je in een van de mooiste bossen van Europa terecht. Niet alleen leent dit gebied zich perfect voor fietstochten, wandelingen of het verkennen van de meest ruige bossen; ook kun je in de regio Diekirch fantastisch kanovaren. Op een terrasje neerploffen na alle inspanningen? Neem het stadje Diekirch als begin, en eindpunt, voor de meest idyllische beleving van authentiek Luxemburg. Word jij enthousiast van deze Luxemburgse regio? Boek dan snel een last minute naar Diekirch!