/Kroatië/Dalmatië/Simuni (Pag)

Verwijder filters

Simuni (Pag)

voor de 3e maal geweest.
Door skip van de Laar op 20-07-2015

Wij zijn in Juni 2015 op Pag camping Simuni geweest. Helaas heb ik moeten constateren dat alles een beetje aan achterstallig onderhoud te lijden heeft. een voorbeeld. zijn nu voor de 3e maal daar geweest en wat mij met name opviel is dat bij de toiletten nog altijd dezelfde pot met plakband is afgeplakt. en dat al 3 jaar lang. sloten op douche zijn alle defect en zijn er simpele slotjes op gemaakt tevens ook alle gedateerd. het seizoen blijkt dus daar half Juli te beginnen maar er moest nog heel veel in orde gemaakt worden. wij hebben gestaan op de landtong(geweldige plek) maar voor een toilet moest je wel ver lopen waarbij zij vorig jaar nog een dixie hadden staan en er gezegd werd dat er een toilet ruimte gebouwd zou worden. voor mensen met kinderen is het geweldig daar mits men een huisje huurt.

Mooie plek, voor herhaling vatbaar
Door Roeland cleuren op 16-06-2015

Prima camping, mooi eiland, voldoende bezienswaardigheden.

Orte und Umgebung!
Door Rohne op 26-07-2014

Der Campingplatz liegt zwar am Ort Simuni, dieser ist zwar schön, nur sehr klein ;). Nächste Orte zum einkaufen sind das 7km entfernte Pag oder ca 14km entfernte Novalja, wobei Novalja eher eine Partyhochburg und moderner ist.

ci tornerò ma non al campeggio simuni
Door Giuliano op 05-09-2013

le spiagge dell'isola di pag sono molto belle e penso che ci tornerò, non tornerò al campeggio SIMUNI pechè pagare in quattro una notte in campeggio 496 kune è un esagerazione.

nix für Partyleute
Door Willhalm Egon op 19-08-2013

Kein Campingplatz für Partypeople - aber das wollten wir auch nicht. Dieser Campingplatz besticht durch die tollen Strände.

Unique, à voir
Door GUYADER op 09-08-2012

L'environnement est sec, salé et donne une drole d'impression. Partout on ou va, on se sent bien.