/Kroatië/Dalmatië

Vakantie Donji Seget

Donji Seget ligt in de bekende Kroatische regio Dalmatië. Dit is een ideale bestemming voor rustzoekers die willen ontspannen, maar wel in de buurt willen zijn van een bruisend centrum. Het bekende Trogir is namelijk te voet te bereiken vanaf Donji Seget.

Populair
Kroatië
Dalmatië
Over Donji Seget

Donji Seget ligt in de bekende Kroatische regio Dalmatië. Dit is een ideale bestemming voor rustzoekers die willen ontspannen, maar wel in de buurt willen zijn van een bruisend centrum. Het bekende Trogir is namelijk te voet te bereiken vanaf Donji Seget. Ben je benieuwd wat een vakantie in Donji Seget jou te bieden heeft? Lees dan met ons mee.

Een adembenemende natuur

Met een heuvelachtig landschap vol pijnbomen en een ligging pal aan de Adriatische Kust, is de natuur in Donji Seget adembenemend. Ga op avontuur en verken de mooiste plekjes of kies voor een relaxed dagje op het strand. Tijdens een vakantie in Donji Seget zon je op een kiezelstrand en zoek je verkoeling op in de blauwe zee. Neem ook zeker even de tijd om de bijzondere vissersbootjes te bewonderen op zee.

Dinner with a view

Donji Seget is van oudsher een vissersdorpje en ook vandaag de dag verdienen veel locals nog hun kost met vissen. Dat zorgt ervoor dat je tijdens je vakantie in Donji Seget kunt genieten van heerlijke verse visgerechten. Neem plaats bij een van de restaurantjes aan het strand en laat je bedienen door de gastvrije Kroaten. Verder zijn er een aantal bakkerijtjes waar je ‘s ochtends vers gebakken brood kunt halen.

Culturele to do’s in en rondom Donji Seget

Wil je tijdens je vakantie in Donji Seget graag het een en ander bezoeken? Bezoek dan zeker de St. Antun Padovanski kerk in Donji Seget. Deze kerk werd al in 1516 gebouwd en is daarmee een historisch stukje erfgoed. Ook een wandeling naar Trogir is een aanrader. Deze bruisende stad grenst aan Donji Seget en je wandelt hier in een half uurtje naar toe.

Niet alleen is dit een gezellige stad, er is ook ontzettend veel te ontdekken op het gebied van cultuur. Alle historische gebouwen hebben er samen aan bijgedragen dat Trogir een plek inneemt op de UNESCO werelderfgoedlijst. Wandel door het historische centrum en bewonder een voor een de historische bouwwerken. Een perfect moment om een foto te maken van je vakantie.

Ben je enthousiast en wil je op vakantie naar Donji Seget? Bekijk dan de verschillende accommodaties in het dorp. Je hebt de keuze uit een verblijf in een appartement, hotel of op een camping. Welke accommodatie sluit het beste aan op jouw vakantiewensen? Maak een keuze en ontdek de Kroatische regio Dalmatië.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.