Vakantie Caorle

Gelegen in Noord-Italië aan de Adriatische kust vind je de schilderachtige badplaats Caorle. Met de pastelkleurige huisjes en smalle steegjes lijkt het dorp net Venetië in het klein. Caorle heeft een levendig centrum en een sfeervolle vissershaven.
18 accommodaties

Camping Laguna Village Mobile Homes by Vacanceselect

Albatros

Villaggio Riviera
Caorle
We verbleven in een schitterend mooi en goed verzorgd appartementen complex op Lido Altenea net buiten Caorle. Ook al waren we niet binnen een echt vakantie seizoen er was zoveel te beleven. Op complex zelf alles binnen handbereik, strand en winkelstraat op loopafstand, stadje Caorle op een kleine 12 kilometer met een mooi lange boulevard en schoon strand, mooi winkelcentrum en heerlijke restaurants, natuur overal waar je kijkt. En wanneer je verderweg op avontuur wil, kan je lokaal goedkoop een auto huren. Een must om dan te bezoeken is Noventa di Piave waar een Design outlet is gevestigd of Venetië met zijn prachtige smalle straatjes. Als je niet verdwaald kom je uiteindelijk uit op het San Marco plein met zijn mooie kathedraal. Heb je geen zin in de talloze bruggetjes kan je natuurlijk ook romantisch met een gondel. Zoveel om te ontdekken en wat betreft de lokale inwoners - deze zijn erg beleefd. Zeker voor herhaling vatbaar 💖💖
Pracovala jsem tu v cest. ruchu 8 let.Na první pohled folkloristické městečko,fajn pro děti.Ve reálu:ekologie katastrofa,proti komárům se v noci z aut stříká (tráva, chodníky, balkony s plavkama) chemie,proti které zdejší bojují,ale nepoštípaný turista je důležitější,rakovina mezi mladou populací z nejvyšších v Itálii,v zimě znečištění vzduchu takové,že dočasně zakázují vytápění,místní produkty vynechat, zemědělství je tu vysokochemické,vše to pak stejká do moře.Kousek odtud je moc hezká spalovna odpadu,pláže s modrou vlajku za čistotu,ale nezávislé kontroly vody jsou pokaždé zamlčovány,moře jako bazén,nikde nic živého.Kultura nulová,jen lapače na turistu.Jídlo chutné,ale nekvalitní,z nejlevnějších odpadů,těsto na pizzu vyrábí ve velké garáži za městem a pak rozváží do všech pizzerií.Turisty tu s úsměvem nenávidí,plivance a gutalax do jídla,droga úplně všude (kokain) i u plavčíků na pláži,zmrzlinářů nebo policajtů (i šéfa carabinierů zavřeli).Ale jinak moc hezký, Bella Italia!
Caorle is een erg leuke plaats. Groter dan we verwacht hadden met veel leuke winkeltjes, ijssalonnetjes en restaurants. Wij hadden van een serveerster op de camping de tip gekregen om pizza te gaan eten bij 'Ae Do Rode' en dat was idd héérlijk. We zijn zelfs voor een 2e keer gaan eten daar. De pizza en pasta is perfect, de andere gerechten die we hadden met hamburger en gegrilde kip waren zéér eenvoudig. Daarna nog een lekker gewinkeld en rond gekeken. Ook een rondvaart gemaakt vanuit het haventje. Heerlijk ontspannend en leuk om even af te stappen bij een traditionele hut.