/Italië/Trentino en Zuid Tirol

Vakantie Levico Terme

50regiopages city-inspiration-photos Levico-terme

In Levico Terme adem je frisse berglucht in, dit plaatsje ligt namelijk in de Italiaanse Dolomieten. Levico Terme staat bekend om zijn thermen met geneeskrachtige werking. Tel daar de natuur en frisse lucht bij op en je komt hier als herboren vandaan.

Populair
Italië
Trentino en Zuid Tirol
Over Levico Terme

In Levico Terme adem je volop frisse berglucht in, dit plaatsje ligt namelijk in de Italiaanse Dolomieten. Hier vind je alle ingrediënten voor een ontspannen vakantie. Levico Terme staat bekend om zijn thermen met geneeskrachtige werking. Tel daar de omliggende natuur en frisse lucht bij op en je komt hier als herboren vandaan. Een vakantie in Levico Terme doet een mens goed. Lees je mee waarom?

Thermen van Levico

Het water in de thermen heeft een hoog gehalte aan arseen en ijzer waardoor het een therapeutische werking schijnt te hebben. Naar verluidt helpt een bezoekje aan een van de thermen tegen stress, krachteloosheid en vermoeidheid. Een ideale manier om bij te komen van het hectische leven in Nederland. Je kunt kiezen uit de Thermen van Levico, Vetriolo of Casa di Salute Raphael. Er worden hier verschillende kuren aangeboden zoals moddertherapie en inhalaties. Ervaar zelf de effecten van het helende water tijdens een vakantie in Levico Terme.

Trek de bergen in

Niet alleen het water werkt hier therapeutisch, ook de omgeving draagt bij aan een ontspannen gevoel. Een vakantie in Levico Terme betekent namelijk een vakantie midden in de natuur. De Dolomieten zijn een walhalla voor liefhebbers van bergsport, wandelen of fietsen. Je kunt hier kilometers lang lopen zonder andere mensen tegen te komen en dat terwijl je geniet van het mooiste uitzicht op imposante bergen.

Vlakbij Levico Terme liggen twee grote meren, Lago di Levico en Lago di Caldonazzo. Beide meren zijn ingeklemd tussen de hoge bergen van de Dolomieten en zeer geschikt voor een ontspannen middag op het water. Zwemmen, een waterfiets huren of vissen: het kan hier allemaal. Neem dus zeker even een kijkje bij deze meren tijdens je vakantie in Levico Terme.

Bezoek Trento

Even genoeg van alle rust en behoefte aan wat levendigheid? Trento is de hoofdstad van deze regio en een leuke stad om een dag in rond te lopen. Op het centrale plein Piazza Duomo zijn de huizen prachtig versierd en in het midden staat de indrukwekkende Neptunusfontein. Cultuurliefhebbers halen hier hun hart op, want kunst speelt een belangrijke rol in deze stad.

Wist je dat je ook op vakantie kunt naar Levico Terme in de winter? Er liggen meerdere skigebieden in de omgeving voor een weekje op de latten. Kies jij voor een vakantie naar Levico Terme in de zomer of de winter? Neem een kijkje tussen ons aanbod voor een geschikte accommodatie en boek je vakantie naar de Dolomieten.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.