Tijdelijk geen boekingskosten

• Draadloos internet
  • Airconditioning
  • Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Villa Cappugi

8.3FantastischScore uit 73 reviews

Geweldig!!
Door Anky op 01-07-2018

Fijn verzorgd en schoon hotel. Heerlijk uitgebreid ontbijt. Alleen erg druk bij het zwembad, omdat anderen ook kunnen zwemmen hier. Niet alleen hotelgasten. Er is een restaurant bij het hotel. Wil he ergens anders gaan eten heb he wel een auto nodig!! Hotel bied een shuttel service aan naar Pistoia , tot in de avond 21.00 uur.

Jammer dat het een openbaar zwembad is!
Door Dennis Temmerman op 04-08-2016

Hotel op zich is niet slecht. Goede en verzorgde kamers. Ontbijt is niet slecht maar zeker niet spectaculair. De ligging van het hotel is goed. Rustig op een 10 min wandelen van Pistoia. Wat echter zeer bedroevend is voor een hotel van dit niveau is dat het zwembad niet enkel voor hotelgasten is. Iedere dag komen er 10-tallen jongeren uit de omgeving zwemmen. Zij betalen hiervoor toegangsgeld aan de opzichter van het zwembad. Het gevolg: zwembad superdruk in de namiddag waardoor hotelgasten soms bijna geen plaats hebben. Zou niet mogen voor een hotel van dit niveau...

Mooi hotel
Door TJ van Duijn op 25-06-2016

Prima hotel met uitgebreid ontbijt. Nadeel: elke dag een bus met "chinezen" . Vertrekken de volgende dag en beginnen s'morgens om 6.30 uur op deuren te kloppen en van kamer naar kamer met elkaar luid te praten, waarbij regelmatig deuren dichtklappen.

Goed hotel met juiste prijs/kwaliteit verhouding
Door Joost Hoskens op 12-08-2015

Een rustig mooi gelegen hotel. De accommodatie was heel goed. Voordien vonden we wat negatieve commentaren over het eten op Zoover. Onze kinderen (14 en 16 jaar) zijn nochtans erg kieskeurig wanneer het op eten aankomt, maar ze vonden het eten heel lekker. Wij hadden half-pension en de keuze was ietwat beperkt maar de kwaliteit was steeds zeer goed. Als je een gastronomische topavond wil, dan kan je inderdaad beter naar een toprestaurant (met top-prijzen) gaan, maar wij vonden dat de kwaliteit wel degelijk goed was. De kamer was ruim genoeg en erg netjes, ook het ondehoud ervan was top! Ik vind dit hotel een aanrader in zijn prijsklasse. Ook de ligging is erg gunstig: Firenze, Pisa, Lucca, Siena e.a. locaties zijn vrij dichtbij gelegen.

Mooi hotel,maar niet veel te beleven!
Door Bresseleers op 11-08-2015

Hotel was prima,mooie kamers,goed ontbijt,avond eten vonden wij iets minder,vooral de veranda zonder airco was zeker niet super om te zitten! ze hebben zo een mooie tuin aan hun restaurant maar deze is alleen voor gasten en plaatselijke bevolking die in het restaurant komen eten! wij hebben daar ook enkele keren gaan eten mits een kleine toeslag.Het zwembad is ruim maar spijtig is deze voor de helft bezet door niet hotel gasten(drukke Italianen). Wat wij een beetje miste is dat er 's avonds niets in de buurt te beleven valt,Pistoia is ook geen gezellig dorpje maar een drukke stad,met achterbuurten!

Perfect!
Door Ingriete op 11-08-2015

Perfect Hotel: rooms were very clean, personal very friendly. Location good for day trips

Villa Cappugi info

• LiftenBeschikbaar (1)
  • BarsBeschikbaar (1)
  • SpelletjeskamerBeschikbaar (1)
  • RestaurantsBeschikbaar (1)
  • Restaurants met airconditioningBeschikbaar (1)
  • Restaurants met niet-rokers gedeelteBeschikbaar (1)
  • VergaderruimteBeschikbaar (1)
  • Wlan internetBeschikbaar
  • Room serviceBeschikbaar
  • WasserviceBeschikbaar
  • FietsverhuurBeschikbaar
  • ParkeerplaatsBeschikbaar
  • TV kamerBeschikbaar (1)

• BadkamerBeschikbaar
  • KluisBeschikbaar
  • TVBeschikbaar
  • TweepersoonsbedBeschikbaar

• BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
  • Pool barBeschikbaar (1)
  • LigstoelenBeschikbaar (1)
  • ParasolsBeschikbaar (1)
  • SportschoolBeschikbaar (1)
  • Fietsen en/of mountainbikenBeschikbaar (1)
  • TennisBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

Afstand in meters

• Stadscentrum1 km