8.3FantastischScore uit 458 reviews

• Airconditioning
  • Kinderzwembad
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Het eilandgevoel heerst in Club Eloro op Sicilië. Met een directe ligging aan een heerlijk privé zandstrand kom je helemaal tot rust. Bovendien ben je binnen 10 minuten rijden in de prachtige barokstad Noto. Wie naar Club Eloro komt is er vooral voor een zon, zee en strandvakantie. Het hotel heeft a...

8.3FantastischScore uit 476 reviews

Top vakantie!
Door Maureen Lavalette op 06-11-2023

Wij kunnen niet anders zeggen dat we een geweldige tijd 3 weken hebben gehad op Sicilië en over het Hotel zijn we alleen maar positief, Mooi uizicht direct aan het strand, mooi weer, goed eten wat wil een mens nog meer, vriendelijk personeel en veel leuke mensen ontmoet. Wij komen zeker terug! Het was Top! 👍🏼

we hebben een geweldige tijd gehad
Door Franco op 21-10-2023

We zijn net terug, we hebben een geweldige tijd gehad, een prachtige faciliteit. Ik bedank al het personeel, entertainment, receptie, keuken en eetkamer, schoonmaakpersoneel, etc. etc. Altijd beschikbaar om gasten tevreden te stellen. Een warm woord van dank gaat uit naar de directeur, die altijd aanwezig is in de faciliteit. Uitstekend en overvloedig eten, met veel variatie. Topschoonmaak. Bedankt voor alles, tot snel.

we hebben een geweldige tijd gehad
Door Franco guise op 21-10-2023

Top verblijf in oktober
Door Daniek L op 14-10-2023

Zeker een aanrader! Schone kamers met elke dag nieuwe handdoeken. Prive strand met genoeg bedjes en een fijn en schoon zwembad. Eten is goed en ze hebben ook nog meerdere restaurants inbegrepen waar je ook mag eten voor de afwisseling. Sfeer is top en er is elke dag wat te doen in het hotel. Goede service ook vanuit Corendon.

Aanrader en zeker je geld waard
Door DanielB op 14-10-2023

Super verblijf. Prijs kwaliteit verhouding krijg je nergens anders beter. Animatie is top. Je hebt een privé strand. Dichtbij heb je een leuk stadje Noto waar een shuttle bus naartoe gaat voor €5 retour. Zeker een aanrader!

Prima en leuk hotel
Door Jacob op 14-10-2023

Prima hotel. Basic kamer maar prima te doen. Super leuke animatie, elke avond gezellig. Veel Nederlanders hier nog in oktober. Dus leuk contact gehad. Strand is lekker, zandstrand loopt rustig af. S middags op t strand eten bij de beachbar prima, pizzeria lekker. Wel vooraf reserveren. Yvonne van Corendon heeft ons goed geholpen en een lekker restaurantje in Noto aangeraden. Wijnproeverij, heerlijk.

Wij hebben een hele leuke week gehad hier!!

Soort hotel

Kinderopvang