/Italië/Sicilië/Castiglione di Sicilia

Sicilië
Castiglione di Sicilia
Verwijder filters

Castiglione di Sicilia

laat je verrassen bij Vitis!
Door Eliza Gussenhoven op 01-07-2019

smalle straatjes, gezellige sfeer 's avonds op het pleintje

Fantastisch
Door Lloyd op 15-04-2019

Leuke omgeving goed eten veel bezienswaardigheden lekker weer

Heel mooi, om vaker terug te komen.
Door Anneke zeeuw op 06-04-2019

Mooi deel van Italie, iedereen zeer gastvrij, nonna kookt heerlijk, etna zeer bijzonder en een gevarieerde reis gehad op verschillende plaatsen. Goed geregeld door ons reisbureau.👌🌞😋🍷🍴🌋⛪️

Van dit soort stadjes zijn er legio in Sicilie...
Door Rene de Fouw op 09-10-2018

Als je denkt dat je hier een leuk terras vind voor een drankje of koffie vergeet dit maar. Er zijn enkele restaurants maar deze gaan pas laat open altijd na 20:00 uur. Voor de rest is er in dit armoedige stadje weinig te beleven. Je zult echt naar de kust moeten rijden om iets leukers tegen te komen.

wij waren heel tevreden van onze reis .
Door freddy op 03-09-2018

Mooi land ,wij zijn in 3 verschillende hotels verbleven. ben je van plan om de Etna te bezoeken , dan is iets warm aantrekken aan te raden. Wij vinden de Italiaanse keuken fijne dan de Siciliaanse keuken maar ja dat is iets persoonlijk . Een puntje daar heb ik mij wel aan geergerd , de afval langs de autostrade .

Geweldige omgeving
Door Werner Nuijten op 17-07-2018

Heel mooi dorp gebouwd tegen de berg. Een flinke klim te voet naar het kasteel maar daarom was de lunch extra lekker bij la dispensa dell'Etna