8.6FantastischScore uit 111 reviews

• Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Camping La Rocca - Manerba del Garda is een niet al te grote en redelijk simpele camping. Wel is er een ruim zwembad om in af te koelen en vermaken de kinderen zich in het speeltuintje en met de animatie. Ook voor tieners is er genoeg plek om zich te vermaken. Je zit op loopafstand van het gezellige...

La Rocca - Manerba del Garda

8.6FantastischScore uit 112 reviews

Hele fijne camping!
Door Bianca op 04-09-2023

Geweldige kleinschalige camping waar je alles hebt voor een heerlijke vakantie. Schaduwrijke plekken, zwembad met fijne ligweide en modern sanitair. Het campingpersoneel/eigenaren zijn heel behulpzaam en denken met je mee als dat nodig is. De animatie is Engelstalig/Italiaans en maken leuk contact met de kinderen.

Heerlijke vakantie, met veel zwemplezier!
Door Fam. Weijer op 31-08-2023

Vanaf de camping heb je toegang tot twee leuke strandjes van het meer. Wij hebben deze afwisselend bezocht. De camping bestaat uit twee delen, een klein deel met uitzicht op het meer en een groter deel (voor het tunneltje). Wij zaten in mobilehome Golf met een prachtig uitzicht op het meer. Nieuw huisje met heerlijke airco (was hard nodig) en goede bedden. De campingplekken op dit deel zijn ook top. Wij vonden de plaatsen op het drukkere deel wel erg dicht op elkaar. Het zwembad is lekker en een leuke aquagym elke ochtend met een zeer enthousiaste jongen van de animatie, die ook de kinderdisco en games doet. Heel leuk. Ook een voetbalveld en volleybalveldje. Restaurant niet boeiend, maar prima voor een ijsje of drankje. Vanaf de camping kan je te gekke wandeling maken naar La Rocca en leuke fietstochten (racefiets) naar mooie plaatsjes. Huur vooral een bootje op het meer, of ga suppen of waterfietsen. Leuke mix van talen. Het was top!

Camping direct aan het meer
Door Stefan op 31-08-2023

Mooie locatie, direct aan het meer. Je loopt zo naar de boulevard en restaurants. Mooie nieuwe toiletgebouwen, met apart kindergedeelte. Campingplekken wel erg dicht op elkaar en niet echt gezellig in gedeeld, veel auto’s op de camping waar je tegenaan kijkt. Veel schaduw op de camping, dat is fijn met de warme dagen. De safaritenten van roan zijn prima, matrassen wel dun.

La Rocca - Manerba del Garda

Voor herhaling vatbaar
Door Jan Willem op 30-08-2023

Gezellige en gemoedelijke camping. Niet te groot en direct gelegen aan het Gardameer. In de omgeving volop leuke restaurantjes.

Op de camping zelf is een winkel waar je verse broodjes etc kunt halen tegen nette prijzen. Ook is er een bar voor heerlijke koffie en drankjes.

Wij zaten in een stacaravan, een aantal daarvan staan behoorlijk dicht op elkaar. Dit schijnt in Italië geen uitzondering te zijn maar daar moesten wij wel aan wennen. Bij een volgende keer boeken zouden we op een andere plek willen zitten maar zeker op dezelfde camping.

Gezellige overzichtelijke camping
Door Arjan op 15-08-2023

De reviews geven het al aan. Prima camping met goede voorzieningen. Ontvangst is netjes en inderdaad mag je zelf een plekje uit zoeken. Ondanks de foto’s op de site moet je wel een badmuts op in het zwembad, maar dit is gebruikelijk in Italië en ook geen probleem. Broodjes verkrijgbaar op de camping en een paar leuke restaurants op loopafstand. Bootje huren kan naast de camping (boek via internet) en is erg leuk voor een dag om zo langs alle plaatsen te varen. Wij hebben er een leuke tijd gehad.

Zalig!
Door Sandrine op 05-08-2023

Bij aankomst werden de vrije plaatsen aangeduid op de kaart en mochten we de plaatsen te voet gaan bezichtigen om vervolgens onze plaats te kiezen. Er zijn heel wat schaduwrijke plaatsen. De camping is zeer verzorgd en proper. Het sanitair is modern en er is ook kindersanitair dat verschillende keren per dag wordt gepoetst. Wanneer het had geregend, kwam de onderhoudsman de wegen de volgende dag opruimen en afspoelen. De camping is niet zo groot waardoor je altijd relatief dicht bij de sanitaire blokken zit, behalve wanneer je een plaats met zicht op het meer boekt. De plaatsen met zicht op het meer en de ene kant van het meer bereik je via een tunnel op de camping. Je zit op wandelafstand van Porto Torchio van waaruit er boottochten mogelijk zijn en er enkele restaurants zijn. Je kan er ook enkele watersporten doen. Op de camping is er dagelijks vers brood te verkrijgen. Er was ook animatie. Wij namen enkel deel aan de kinderdisco.

Camping-informatie
Naturistencamping