3,9 miljoen reviews
Tijdelijk geen boekingskosten
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Autovakanties Rome

6.874 accommodaties

Populair
Italië
Lazio (Latium)
Rome
Verwijder filters

Wat zeggen bezoekers over

Rome

1982 reviews

10
Fantastische citytrip in de winter
Door Stephanie Bevelander op 17-08-2023
Gereisd met partner

Onze citytrip naar Rome was ook onze babymoon. Ik was 30 weken zwanger op dat moment.

Rome is absoluut de perfecte bestemming voor een citytrip in de winter. De temperatuur was zacht en aangenaam +- 19-21 graden, eigenlijk de perfecte temperatuur om in een stad rond te lopen, en zo welkom na het gure weer in Nederland. De kerstverlichting die nog overal in de stad aanwezig was maakte het extra mooi en magisch 🎄

Zwanger is Rome ook perfect. Het centrum is klein en makkelijk te bewandelen, en overal word rekening met je gehouden. Je mag langs de security poortjes, en rauw vlees word vervangen of opgewarmd.

Wij hebben onwijs genoten!

Dikke tip.. koop al je toegangskaarten vooraf, dan hoef je nergens in de rij te staan💛

8
Super
Door Louise Fakkert op 31-03-2023
Gereisd met partner

Hotel is klein, warm maar gunstig gelegen om lekker alles te zien. Ontbijt was ergens anders dat zag er niet zo best uit. Maar goed gegeten. De avonden zelf gezocht goed gegeten voor weinig geld. Een aanrader en bij het Vaticaan geweest en de paus gezien

4
Chaotic place, taking too much money from tourists
Door Jimbo op 29-08-2019
Gereisd met partner

Rome is a beautiful city if it wasn't for the Indians and Italians. The Romans gave us a lot of culture and history and since then the Italians haven't achieved much. Everywhere you walk people want money or to push merchandise and don't take no easily. Most places have milltary and police in place so the feeling of romantic Italy kind of fades. The most resultants are in small alleyways with the smell of sewers with additional cost of service and expectations of getting a tip. Food was lovely but extreme high prices and drinks are really high priced. Unfortunately not the best of service and rarely do they speak English. Italy is not the country I expected it to most walk around with a screwed face I imagine due to the chaos and poverty with the country.

8
Fantastisch
Door Jan op 27-07-2019
Gereisd met partner

Rome is een groot openluchtmuseum net vele prachtige gebouwen.

9
Fantastisch!
Door Anke op 25-07-2019
Gereisd met vrienden

Ze kunnen een gids aanschaffen. Ook begeleiding is een voorwaarde door het doolhof van culturele items. Pas op voor een cultuurschok! Geniet. Geniet van de culturele hoogstandjes. Wees een gids in goede adressen om te eten en te drinken. Geniet dan nog meer als Nederlander als dat betaalbaar is!

8
Fantastisch
Door Fam. Van Wanrooij op 24-07-2019
Gereisd met oudere kinderen

Rome is echt een fantastische stad. Historische gebouwen, zoveel te zien. Aan te bevelen is het bezichtigen van Rome met Lc-incoming/Gidsrome/Uniekrome. Kleinschalig met Nederlandstalige gids. Wij bezochten met hen het Colosseum en het Vaticaan. Het voegde echt iets toe aan het bezichtigen! Zonde als je de helft mist als je niet weet waar je moet kijken . Op eigen gelegenheid de Trevi en het Pantheon bezocht , dat kan prima op eigen gelegenheid. Ronddwalen in Rome ook leuk! Prachtige straatjes , leuke winkels. Vanaf onze camping met de bus en de metro. Kost bijna niks en goed te doen. Alles staat duidelijk aangegeven. Verder Tivoli bezocht, met eigen auto. Parkeren op piazza massimo, kost je 2 euro voor 4 uur. Rome moet je echt gezien hebben.

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.