/Italië/Emilia Romagna/Lido delle Nazioni

Vakantie Lido delle Nazioni

Lido delle Nazioni ligt aan de Adriatische kust van Italië. Hier geniet je van het Italiaanse leven vlakbij het strand. Lido delle Nazioni is bovendien een ideale uitvalsbasis om uitstapjes te maken in de omgeving.

Italië
Emilia Romagna
Lido delle Nazioni
Eigen vervoer
Verwijder filters

3 accommodaties

Over Lido delle Nazioni

Lido delle Nazioni ligt aan de Adriatische kust van Italië. Hier geniet je van het Italiaanse leven vlakbij het strand. Lido delle Nazioni is bovendien een ideale uitvalsbasis om uitstapjes te maken in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld Italiaanse steden of breng een bezoekje aan het Po Delta Park. Lees je mee voor meer informatie over een vakantie in Lido delle Nazioni?

Bezoek culturele steden

Ravenna is een overzichtelijke stad met een rijke geschiedenis waar je veel monumenten vindt uit de Romeinse tijd. Ook ligt de bekende dichter Dante Alighieri hier begraven. Ravenna is goed te bereiken met de trein vanuit je vakantieverblijf in Lido delle Nazioni.

In het binnenland ligt de vrij onbekende stad Ferrara. Het centrum is hier grotendeels autovrij waardoor veel mensen de fiets pakken om de stad te ontdekken. Met de fiets kom je in een dag langs alle hoogtepunten van de stad.

Ook bekendere steden zijn te bereiken tijdens je vakantie in Lido delle Nazioni. Zo ligt de beroemde stad Venetië op minder dan twee uur rijden. Ga je liever niet zelf met de auto op pad? Kies dan voor een georganiseerde excursie.

Wil je een keer echt lekker eten? Reis dan naar Bologna, de hoofdstad van de regio. Deze stad staat bekend als de culinaire hoofdstad van Italië.

Ontdek het Po Delta Park

Natuurliefhebbers komen tijdens een vakantie in Lido delle Nazioni aan hun trekken in het Po Delta Park. Dit park is 54 vierkante kilometer groot en bestaat uit ontelbaar veel mooie elementen. De vallei van Comacchio is ideaal om per boot te verkennen. Dit is een belangrijk broedgebied voor vogels. Je kunt hier veel bijzondere soorten spotten waaronder de flamingo. In het Mesola bosgebied ga je op zoek naar de zeldzame hertjes die hier leven. Doordat dit een beschermd gebied is zijn de hertjes niet bang en kun je zeer dichtbij komen om een mooi plaatje te schieten.

Op vakantie met kinderen

Ben je met het hele gezin op vakantie in Lido delle Nazioni? Dan is het leuk om het pretpark Mirabilandia te bezoeken. Dit is een van de grootste pretparken van Italië met veel verschillende attracties. Maak een verkoelend ritje in de wildwaterbaan of kies voor een ritje in een van de uitdagende achtbanen.

Zoals je hierboven kunt lezen heeft vakantie in Lido delle Nazioni voor elke vakantieganger wel iets te bieden. Je hoeft alleen nog maar een accommodatie kiezen en je reis kan beginnen.

Wat zeggen bezoekers over

Lido delle Nazioni

Er is nog geen review geschreven, ben jij de eerste?

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.