Kindvriendelijke vakantie Malia

Malia

Fantastisch
Door Jolanda Bol op 05-06-2023
Alleen gereisd

AirPort service door G&M car & bike Rentals. Ontzettend goede service. Ik werd optijd opgehaald. Fijne chauffeur. Echt een aanrader. Niet alleen voor AirPort service maar ook voor het huren van auto’s ect. Perfect! Dankjewel G&M cars & Bike Rentals Malia, Kreta

Super locatie
Door Chantal op 11-10-2019

Ik vind Malia de aller leukste plaats van Kreta om te verblijven. (: Er is hier veel te vinden zoals: restaurants, clubs, strand, zwembaden, winkels, supermarkt, terrasjes, auto/motor verhuurders. Er is echt voor iedereen wat te beleven. Maar kijk uit, in het hoogseizoen is het hier een grote party. Dus als je hier voor je rust heen wil.. ga in het voor of na-seizoen. Anders zal je veel last hebben van de partygangers. Verder is het echt een perfecte locatie ook om vanaf hier andere plaatsen te bezoeken met de auto of de bus.

Voor ons niet nog een keer.
Door yolande op 15-09-2019

Volgens mij zou je hier in het hoogseizoen niet moeten willen zijn. Hutje aan mutje hotels, resorts, appartementen, winkeltjes en restaurantjes/tavernes. Als dit je ding is....dan is dit juist wel waar je wil zijn. Hier is alles gericht op de toerist.

Niet voor herhaling vatbaar
Door Mootje op 13-09-2019

Malia is een lange straat met clubs, winkeltjes en restaurants. Niet heel erg gezellig en heel druk met verkeer. Mezes, Pyrgos en Drossia zijn goede restaurants. Bij Mezes hebben ze een heel gezellige achtertuin waar je in een mooie ambiance iets kan drinken en de voor de kids is er speelgelegenheid. Malia Old-town daar in tegen heel gezellig en authentiek, daarom geeft ik toch een voldoende. Malia heeft een heel mooi zandstrand, we hebben gelegen bij Beachclub Theo Star, voor €5,- 2 bedjes met parasol en dan mag je gratis gebruik maken van het zwembad wat er bij zit.

leuke vakantie gehad
Door bianca op 05-09-2019

ons was verteld dat er in malia vooral engelse waren maar de Nederlanders hadden de overhand. verder is er een lange straat wat de strip word genoemd daar vind je winkels restaurants en discotheken. in het oude malia vind je leuke terrasjes waar je heerlijk kunt eten. en uiteraard om de 50 meter een verhuur bedrijf waar je een quad of auto kan huren om het eiland te verkennen en dat is zeker een aanrader. verder ligt stallis naast malia en dat is zeker een bezoekje waard erg gezellig en een stuk goedkoper. als ik nog eens na Kreta gaat word het zeker stallis. het enigste min punt wat ik heb zijn de quads die door de straten scheuren.

Goed !
Door Renate m.k op 24-08-2019

Erg leuk maar als wij een tip mogen geven huur een auto en ga er op uit, wij hebben voor 2 dagen een auto gehuurd en zijn de bergen in gegaan echt een aanrader ,Malia is in en om en nabij de resorts heel netjes maar als je 200 meter verder loopt is het een puinzooi .... ben blij dat we Malia hebben gezien maar ik ga er niet weer naar toe.