Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027
Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award
Over Meropi Hotel & Appartementen
Bij Meropi Hotel & Appartementen beland je in een stralende oase vlakbij de zee. Dit gezellige verblijf zorgt voor de ultieme vakantiekriebel met fijne kamers, leuke zwembaden en heerlijke faciliteiten. Stel je voor: lekker relaxen onder de warmte van de zon, genieten van de zoutige zeelucht en straks je slippers uit te doen op het strand. Dit wil je echt meemaken!
De ligging
Meropi Hotel & Appartementen ligt in Malia, Kreta, op slechts 200 meter van de mooie zandstranden. Het hotel is ideaal voor wie wil genieten van de rust én de nabijheid van levendige bars en restaurants in de buurt. Je bereikt het snel via de goede weg en het is perfect voor een ontspannen Strandvakantie. Je fietst in 5 minuten naar het centrum van Malia, waar je gezellige winkeltjes en pleintjes vindt. De luchthaven van Heraklion ligt op ongeveer 30 km, dus je bent snel in je vakantieparadijs. Door de centrale ligging maak je makkelijk uitstapjes en voel je je snel thuis. Laat je verrassen door alles wat deze plek te bieden heeft!
Meropi Hotel & Appartementen voelt als jouw eigen vakantiehuis in Kreta. Met de twee gebouwen en de leuke tuin waant je je in een relaxte sfeer, helemaal klaar om je vakantie compleet te maken. De kamers zijn comfortabel, met een kitchenette voor je eigen ontbijtje of snack. Het grote voordeel? Je kunt lekker buiten zitten op je balkon of terras met uitzicht op de tuin of het zwembad. Tijdens je verblijf geniet je van niet-rokerskamers en gratis Wi-Fi. De zwembaden, inclusief een kinderbadje en waterglijbaan, zorgen voor veel waterplezier. Ligstoelen en parasols staan klaar om je zonnesessie nog lekkerder te maken. Wil je actief blijven? Fietsverhuur, tennis, tafeltennis, biljart en een miniclub voor de kleintjes zorgen dat je je niet verveelt. En na al dat zwemmen en bewegen? Ontspan in de sauna, hamam of geniet van een massage. Dit alles maakt je verblijf hier echt bijzonder!
Het eten en drinken bij Meropi Hotel & Appartementen is lekker en overzichtelijk. Je kunt kiezen voor halfpension of all-inclusive, zodat je nooit zonder goede maaltijden zit. Het restaurant serveert ontbijt, lunch en diner, waarbij je verse broodjes en smakelijke gerechten krijgt. Tijdens de dag kun je genieten van verfrissende drankjes bij de zwembadbars, waar je ontspannen tussen de zonbadjes zit. De bar en het restaurant bieden een gezellige sfeer, perfect om samen te genieten van een koude cocktail of een glas wijn. Alles is gericht op een relaxte vakantie-ervaring, zonder poespas maar met goede smaak en een warm welkom!
Het Meropi Hotel & Appartementen beschikt over diverse faciliteiten die je vakantie extra fijn maken. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn mogelijk tegen betaling of kunnen gesloten zijn door het seizoen of onderhoud. Je kunt jezelf gerust voelen: de meeste voorzieningen zijn goed geregeld en het personeel staat voor je klaar. Zo ga je altijd goed voorbereid op pad en kun je volop genieten! Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.
De omgeving van Meropi is echt leuk, met genoeg te doen en altijd iets te zien. Vakantiegangers genieten van de rust, de gezellige sfeer en dat je niet meteen vroeg je bed uit hoeft voor een bedje aan het zwembad. De grote, schone zwembaden en de glijbanen zorgen voor plezier en verfrissing, terwijl de rustige ruimtes perfect zijn om bij te komen. Het eten wordt volop gewaardeerd: variatie, verse salades en lekker gekruid vlees en vis. De kamers zijn groot en worden elke dag netjes schoon gemaakt, met liefdevolle details zoals mooie handdoekvouwen. De zee en het centrum liggen dichtbij, ideaal voor ontspanning en een beetje levendigheid. Meropi geeft je dat vakantiegevoel: ontspannen, gezellig en vol herinneringen.
Airconditioning
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 70007 Gramatikaki Street , GR-700 07 |
Website | Meropi Hotel & Appartementen |
Meropi Hotel & Appartementen
Leuke omgeving, waar je veel kan doen.
Hotel qua all inclusief heb je maar 1 bar waar je voor elk drankje moet betalen en de andere bar is zelf service, maar daar moet je voor alcohol betalen. Behalve voor bier en wijn niet, maar dat is niet echt lekker, maar smaakt lekkerder als je het in de winkel koopt.
Het eten is wel echt goed, zowel in de ochtend, middag en avond. Veel keus en als iets op is zetten ze het er meteen weer bij.
Waterpark (glijbanen) daar word je bond en blauw van met zo veel hobbels erin. Zwembad 2x daar kan je lekker in dobberen.
Kamers van de appartementen mogen ze echt wat aan doen, er is veel schimmel in de badkamer maar alles is verouderd, kamer lopen veel mieren en andere insecten.
Buiten het hotel is het echt wel leuk. Zee is echt dichtbij, centrum ook. Maar er is ook van alles te huur om iets verderweg te gaan.
Hoe te omschrijven. Gewoon top.
Het is een kleinschalig aparthotel.
Waar het schoon netjes verzorgd en heel vriendelijk personeel.
De kamer is groot, we hadden een 4 persoons kamer met een aparte slaapkamer.
De airco werkt perfect want het is lekker warm in kreta.
Het buffet is super.
Elke dag wat anders op het menu wat met zorg word bereid door koks die hart hebben voor eten.
Nikos ziet alles en zorgt dat het netjes blijft.
De bediening werken hard en zorgen dat de vuile borden meteen opgeruimd worden.
De 3 zwembaden zijn schoon en worden goed bijgehouden.
En wat vooral fijn is niet smorgens je bed uit voor een bedje.
Bedjes genoeg.
Maar vooral lekker rustig bij de baden.
Wat wij erg fijn vonden was de rust.
Geen entertainment, op een leuke bingo en voor de kids een klein bioscoopje en een klein dansje meer als genoeg.
De kinderen zoeken elkaar op en spelen goed in de speeltuin.
Wij raden meropi aan voor gezinnen
Prima schone locatie en kamers personeel erg behulpzaam en vriendelijk een minpuntje toilet op onze kamer erg klein model te laag .
Meropi Hotel & Appartementen
Heerlijke vakantie gehad, iedereen is vriendelijk en niks is teveel. Het eten was heerlijk en veel variatie, prachtige salades, fruit en toetjes😋Heerlijke vis en vlees gerechten en super vers. Het appartement was prima en elke dag een vrolijke dame die de kamer schoon maakt en heel lief zelfs de handdoeken in een mooi vormpje vouwt🌹de zee is vlakbij en het is lekker rustig vanuit malia kun je de drukte opzoeken, de bus naar Heraklion is goed te doen voor weinig ,en leuk om de stad te verkennen. Kortom wij komen zeker nog eens terug!
Meropi heeft een geweldige ligging. Binnen 10 minuten sta je op het strand, wel een stukje lopen naar de winkeltjes maar dat is prima te doen. Voor de mensen die liever niet van zee en strand houden heeft Meropi meerdere zwembaden en zelfs een Aquapark. Er zijn verschillende kamers (sommigen zelfs met prive zwembad!). Wij verbleven in een appartement met 2 slaapbanken. Deze waren prima in orde. Iedere dag worden er door vrolijke schoonmakers schoongemaakt en kregen we schone handdoeken en beddengoed. Griekenland is wel een land wat iets achterloopt ten opzichte van Nederland, maar dat weet je als je daarheen op vakantie gaat. Het all-inclusive concept is prima en het eten goed, ook zit er variatie tijdens het diner. Al met al hebben wij genoten van onze vakantie en zullen we zeker nog een keer komen!
Meerdere malen zijn we geweest bij Meropi. Wij vinden het een uitstekende plek voor onze zomervakantie. Rustig gelegen, vlak bij het strand en op loopafstand van het centrum. De kamers zijn prima in orde. Elke dag wordt de kamer schoon gemaakt, handdoeken, indien nodig, verwisseld. En om de dag schoon beddengoed. Zowel de tuin en de zwembaden worden goed onderhouden.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Onze dochter van elf vermaakt zich er ook goed. Er is een Kidsclub, zwembad-activiteiten, spelletjes enz..., en natuurlijk het glijbanenpark naast Meropi waar je gebruik van mag maken.
Het All-in concept biedt naast frisdranken, bier en wijn ook lokale sterke dranken aan. Prima assortiment! Ontbijt, lunch en diner waren al goed maar dit jaar was het nog beter! Ga zo door!!!
Wij komen zeker weer terug.
Veelgestelde vragen
Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.
Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.
Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.
Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.
Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties.
Ja, het is veilig en betrouwbaar om Meropi Hotel & Appartementen te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.
Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover.
Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.
Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.
Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.
Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.
Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.
Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.
We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.
Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.
Als je jouw vakantie naar Meropi Hotel & Appartementen bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.
Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.
Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.
Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.
Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.
Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Meropi Hotel & Appartementen. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.
Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.
Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Meropi Hotel & Appartementen. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.
Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.
Ja. Bij Zoover kun je op verschillende manieren korting krijgen, bijvoorbeeld via lopende acties, Zoover Deals, kortingscodes en het Zoover Spaarprogramma.
Met het Zoover Spaarprogramma spaar je punten door een account aan te maken, reviews te schrijven en vakanties te boeken. Deze punten kun je inzetten als korting op een volgende boeking, tot maximaal €100 per boeking.
Meer informatie vind je hier:
- Zoover Spaarprogramma: https://www.zoover.nl/spaarpunten
- Lopende acties: https://www.zoover.nl/acties