Vakantie Elounda

Elounda Bay Palace

Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel

Elounda Peninsula All Suite Hotel
Elounda
Leuk vissersdorpje. Veel horeca en souvenir shops. Mogelijkheid tot gratis parkeren. Is een klein eindje uit het centrum. Vanuit de haven vertrekt er ieder half uur een boot naar het lepra eiland. Kosten €12,- pp. Op het eiland moet je dan nog een entree kaartje van €8,- betalen.
Ontzettend gezellig dorpje met een gezellige boulevard met een prachtig uitzicht over de baai. Leuke eet en drinkgelegenheden. Mooie locatie voor stellen en gezinnen. Voor jongeren is er weinig. Genoeg winkeltjes en supermarkten en ook genoeg pin mogelijkheden. Prachtige omgeving om met een motor of scooter rond te rijden.
Leuke accommodatie niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Mooi zwembad, snackbar waar je ook kon ontbijten en warme maaltijd kon krijgen. Ruim appartement alles was aanwezig. Wij zaten aan de wegkant prachtig uitzicht over de baai en het eiland Spinalonga. Geen last van de weg. Minpuntje de schoonmaak. Kwam pas langs toen wij er om vroegen. Verder aardige eigenaren, oorspronkelijk afkomstig uit Australië. Voornamelijk Engelse gasten. Totaal niet vervelend.
Heel mooi dorp in een baai. Fantastische eet en drink gelegenheden . Heel vriendelijke mensen . Goede openbaar vervoer . Diichtbij Agios nicollaos. Fantastische baaien met azuurblauwe zee
Je hoeft hier niets te doen, alleen maar genieten van de temperaturen en het ontspannen leven hier op Kreta. Slenteren langs de winkeltjes, genieten op één van de vele terrassen van een drankje of een lekker gerecht. Wil je er toch op uit? Huur dan een Quad of auto stippel een route uit en trek de bergen in. Bezoek het lepra eiland Spinalonga of huur een boot. genoeg te doen.