Vakantie Bali

Kreta
Bali
Verwijder filters

Bali

Prachtige villa met een super gastvrouw
Door ernst beemsterboer op 11-05-2022

Vista Paraiso Luxury House, Bali, Kreta

Het is een prachtige villa. Zeker het woord “villa”waardig. Werkelijk alles wat je nodig hebt, is aanwezig. Met de luxe van badjassen, badlakens, verwarmd zwembad (wel met toeslag),lakenwissel, ligbedden enz. Ook de inventaris was gewoon overcompleet. Een mooi welkomstpakket maakte de aankomst compleet en nog leuker was dat we na aankomst met z’n tienen al binnen 10 minuten gezellig aan het toosten waren met Raki met onze gastvrouw. De vakantie is mede door onze gastvrouw Marilu uitgegroeid tot een van de aangenaamste vakanties en lokaties tot nu toe. Achteraf bezien hadden we zeker langer willen blijven, maar het grootste deel van ons gezelschap is nog niet gepensioneerd. We genieten nu thuis van de Raki en de olijfolie, die Marilu met haar team zelf maakt in de winterperiode. Dus beslist een aanrader.

nettes Ortschaft
Door Rosa op 28-11-2018
Alleen gereisd

Schöne Strände, kleine Ortschaft, gute Möglichkeiten um auch mit dem Boot zu fahren. Im Vorfeld Fischerdorf jetzt aber mehr touristisch, trotzdem nette Ortschaft mit netten Menschen.

Slaperig stadje
Door Mrtn op 07-01-2017

Ondanks dat Bali een slaperig en vrij niets zeggend plaatsje is hebben we het heerlijk gehad! De studio in troulis had een prachtig uitzicht, heerlijk bed & badkamer. Als je een auto huurt kan je alle kanten op! Verder zijn er overdag veel dagjesmensen en is het in de avond erg stil. Negatief ben ik niet, maar van ons mag het iets bruisender.

Leuk dorp met 3 aparte gedeeltes
Door Albert op 03-09-2016

Bali is een leuk dorp met 5 verschillende zandstranden. Het dorp bestaat uit 3 kernen: 1. boulevard-achtig gedeelte met restaurants, terrassen en een danceclub (buiten), 2. klein baaitje met zandstrand, restaurants en loungeclub, 3. het haventje met zandstrand, terrassen en enkele restaurants. Buiten deze kleine kernen nog 2 strandjes met een taverne. Je moet goed uit de weg kunnen want het is erg heuvelachtig en je komt lange steile trappen en hellingen tegen als je van kern naar kern gaat. Het is een leuk en rustig dorp waar genoeg te beleven is.

Процветающая деревенька
Door ALEX op 05-07-2016

Были на 4х пляжах, любимые рестораны: "Karavostasi", "Psarapoula". Замечательные пляжи, но жаль, что дорого :(

Sehr schöner sauberer Ort =) alles richtig gemacht
Door DAN K. op 02-10-2015

Einer schönsten Orte auf Bali =) sehr romantisch....vor allem bei Dunkelheit. Sehr Zentral...mit vielen Möglichkeiten.