9.2FenomenaalScore uit 192 reviews

• Kinderzwembad
  • Sportfaciliteiten
  • Aan zee

Omschrijving

Een vakantie in Petousis is voor iedereen een fantastische ervaring! Of je nu met je gezin op vakantie wilt of als stel naar Griekenland op vakantie gaat, het personeel van het kleinschalige Petousis doet er alles aan om je een toptijd te geven. Neem een verfrissende duik in het prachtige zwembad of...

9.2FenomenaalScore uit 192 reviews

Fijn hotel, goede service!
Door Ida op 29-10-2023

Hadden een suite grenzend aan eigen 'zwembad'. Luxe kamer met flesje wijn + fruit (welkomst), waterkoker (koffie/thee) en heerlijke douche. Voldoende keus bij ontbijt- en avondbuffet. Bijbehorend restaurant ook prima om te lunchen. Vriendelijk personeel, goede service en niet massaal. Tijdens verblijf ook 2x live muziek. Heraklion en Knossos eenvoudig per reguliere buslijnen bereikbaar.

Aangenaam en onbezorgd!
Door Jackie op 25-10-2023
Alleen gereisd

Een zeer aangenaam en onbezorgd vakantieverblijf gehad bij het recent gerenoveerde Petousis Hotel & Suites! Uiterst vriendelijk personeel, de Griekse gastvrijheid en service staan hier hoog in het vaandel. Een comfortabel verblijf in de Comfort Room met fijn balkon, goed bed, heerlijke douche, dagelijkse schoonmaak, handdoeken en bedlinnen wissel. Goed ontbijt (binnen en buiten op het terras) en gezellige avonden in de bar met lekkere drankjes en regelmatig prachtige Griekse live muziek. Mooi zwembad met ligbedden, handdoeken service en bediening voor drankjes en snacks. Gelegen dichtbij de luchthaven en stad Heraklion, strand met goede strandbar, supermarkt voor de deur en aantal leuke winkeltjes. Met een huurauto kun je de omgeving verkennen, echt de moeite waard... Petousis, super bedankt voor een geweldig vakantieverblijf!

Heerlijk
Door Jens op 12-10-2023

Wij hebben echt een super verblijf gehad! Kamer was altijd schoon en heel netjes. Het bed was goed, badkamer was goed en schoon. Het zwembad lag er iedere ochtend weer schoon en verzorgd bij. Het ontbijt was lekker en gevarieerd. Het persooneel was heel vrolijk, netjes en behulpzaam. Het hotel ligt ook op een steenworp afstand van het strand. Kortom, wij zouden zeker nog een keer boeken.

Heerlijk verblijf dichtbij Heraklion
Door Erik op 02-10-2023

Perfecte locatie net buiten Heraklion. Was een heerlijk ruime kamer (junior suite). Kregen een fruitmand en fles wijn, echt warm welkom en vriendelijk personeel. Ontbijt redelijk basis maar prima voor 1 nacht voor ons. Dichtbij strand en bushalte. Hadden ook een airportshuttle geregeld voor ons. Zeker een aanrader.

Super goed hotel
Door Pascal op 30-09-2023

Wij zijn een week in dit hotel geweest. 15 minuten rijden met de auto vanaf het vliegveld Heraklion. Wat dat betreft is dit echt een fantastische plek.

Kamer: Wij hadden de familiekamer (604) Mooie kamer met uitzicht op het zwembad. Netjes en schoon. Het enige wat er misschien op aan te merken is, is dat de douche wel erg klein is. Wanneer je een beetje breder in de heupen bent, dan pas je niet in deze douchecabine. Straal van de douche is prima en het water blijft ook warm.

Eten: Het ontbijt en diner is in buffervorm. Alles super goed. Ik lees ook een aantal reviews waarin wordt gezegd dat het steeds hetzelfde is. Zo heb ik dit niet ervaren. Uiteraard zijn er een aantal gerechten wat er elke dag is. Maar er is genoeg variatie en ook erg lekker.

Service: Het personeel verdiend hier echt de pluim. Personeel werkt veel en hard en is “oprecht” vriendelijk. De barman maakt super lekkere Cocktails.

Ofi Kreta ole,ole
Door Alice Leenders-crum op 29-09-2023

Net terug van een geweldige vakantie in amoudara We verbleven in petousis hotel en suites wat een geweldig en mooi hotel hadden we personeel erg vriendelijk en behulpzaam eten uit de kunst en we kregen dagelijks schone handdoeken en bedlinnen en werd de kamer schoongemaakt niets is hun te veel we wilde graag een thuis wedstrijd zien van Ofi Kreta en vroegen aan de manager(Theodoros Dimakis)hoe we aan kaartjes konden komen nou die heeft hij voor ons geregeld en we zijn met hem mee naar de wedstrijd geweest (klasse)om nooit meer te vergeten en hij kan ook nog geweldig zingen zo liet hij zien bij een Griekse muziek avond we hebben een top vakantie gehad

Soort hotel

American Express