/Griekenland/Kreta/Agia Pelagia

Vakantie Agia Pelagia

De badplaats Agia Pelagia ligt aan een baai op het Griekse eiland Kreta. Het heeft een mooi zandstrand met veel watersportmogelijkheden. Je kunt er ook verschillende boottochtjes maken. Het is er rustig en sfeervol. Je kunt lekker eten aan het strand.

7 accommodaties

Populair
Griekenland
Kreta
Agia Pelagia
Verwijder filters
Over Agia Pelagia

De badplaats Agia Pelagia ligt aan een baai op het Griekse eiland Kreta. Het heeft een mooi zandstrand met veel watersportmogelijkheden. Je kunt er ook verschillende boottochtjes maken. Er is een lijnbusverbinding naar Rethymnon. Het is er rustig en sfeervol. Je kunt lekker eten aan het strand.

Agia Pelagia

Goede vakantie
Door Paul Geelen op 19-08-2022
Alleen gereisd

Het verblijf was mooi, maar niet praktisch voor personen die wat slecht ter been zijn. Het eten was matig in het hotel, maar dat werd ruimschoots goed gemaakt in de plaatselijke horeca. Zeer goede en professionele duikschool aanwezig aan de kust van Agia Pelagia. We waren hier voor de 2de keer.

Hotel
Door Amy Fleerakkers op 08-08-2022

Heel netjes en verzorgd hotel

Ik ga hier geen tweede keer meer heen.
Door Mevr. Westerhoff op 05-07-2019
Alleen gereisd

Je moet goed ter been zijn ivm hoogteverschillen en zeer slechte stoepen en andere paden. Is gebrokkeld asfalt stukken. Je moet geen mooi breed strand verwachten. Het is zeer smal, je ligt altijd in een stuk schaduw van een ander. Iedereen is wel zeer vriendelijk en er hangt een gemoedelijke sfeer. Maar ik vond het in tegenstelling tot andere revieuwers geen mooi plaatsje. Overal ligt puin, slechte hekwerken, bouwterreinen, onafgemaakte bouwwerken en zeer zeer veel plastic afval wat overal ligt!. En ze geven in elke winkel ook nog gewoon een plastic tas of zak. Wel goede restaurantjes en een leuk aanbod van winkeltjes. Al met al vind ik het zonde om zo’n plaatsje zo slecht te onderhouden.

Geweldig!
Door Maria op 14-06-2019

Een sfeervol vissersdorpje met winkeltjes en restaurants. Er is genoeg te beleven in deze mooie baai, waterfietsen, snorkelen, duiken, parasailing. Ook kan je hier prima zwemmen. Een prachtige baai met kleine vissersbootjes.

Waanzinnige plaats!
Door Steffie Broring op 13-06-2019

Wij zaten in de appartementen sirena. Hele vriendelijke mensen en een ontzettend fijne plaats om te zijn. Zou er heel graag weer naar toe willen gaan.

Fantastisch
Door Bert op 19-05-2019

Kleinschalig. Rustig. Persoonlijk. Vriendelijk. Mooie baai. Veel restaurantkeuzes. Steil met veel hoogreverschil. Genoeg supermarkts. Genoeg autorents. Bus voor hotel.