Porto Galini
- Airconditioning
- Sportfaciliteiten
Boek met andere aanbieders
Boek met Zoover
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelAward GoudGeweldig zwembad14 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnAll inclusivep.p. vanaf€ 664 Ga naar accommodatieThe Island - Adults Only
HotelZeer schoon9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 628 Ga naar accommodatieMitsis Laguna Resort & Spa
HotelZeer schoon14 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnAll inclusivep.p. vanaf€ 606 Ga naar accommodatieSunset Bali
HotelPrachtige kamers14 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnHalf pensionp.p. vanaf€ 332
- MO13-09-2018
Prima hotel met fijn personeel
Porto Galini is prima qua prijs/kwaliteit . We hadden een kamer met balkon aan de zijkant van het complex. Prachtig uitzicht over Agia Galini. Het ontbijt is eenvoudig. Koelkast en airco zijn niet bij de prijs inbegrepen. Onze bedden waren superhard. Van andere gasten gehoord dat niet alle bedden zo hard zijn. Kamers waren netjes en schoon. De locatie is super. Als je geen transport hebt van het vliegveld naar het hotel kun je deze bij de eigenaar vr hotel per email regelen. We hadden een huurauto en kwamen in de avond aan. Een uitdaging om over de bergen in het donker van vliegveld naar Agia Galini te rijden.
- MBD12-09-2018
Super gezellig
Mooi, schoon en eenvoudig hotel. De eigenaren zijn erg vriendelijk en als je vragen hebt proberen ze mee te denken en het te regelen. Ontbijt was goed. In buffet vorm, simpel zoals bijna overal in Griekenland. Jammer dat er weinig te beleven valt bij het zwembad. Bv. geen poolbar, tussen de middag eten is op verzoek wel wat te bestellen maar heel beperkt. Heel veel gasten die wij hebben meegemaakt komen hier al jaren.
- Marieke Kamperman11-08-2018
Super relaxte plek met zeezicht
Slim gebouwd hotel met kamers rondom een prachtig aangelegde tuin. Vanaf de balkons van de kamers op de 1e verdieping kun je de zee zien. In aug was het gemiddeld 32 graden, maar de zeewind houdt het complex goed koel. Er is genoeg afstand tot het zwembad om geen geluidsoverlast te krijgen. Het restaurant met terras kijken ook uit op de tuin en het zwembad (ca 10 x 9 meter). Van 8 tot 10u is er een ontbijtbuffet, simpel en lekker. Gastheer Nikos helpt goed bij het huren van een auto of regelen van excursies. Het fijne strand is 5 min lopen met veel leuke restaurantjes waar je lekker kunt eten, prima prijs/kwaliteitverhouding. Het stadje Agia Galini is aardig met nog meer restaurants en een paar winkels. In de hoofdstraat kun je makkelijk excursies regelen. Het is vanaf het hotel ca 12 min lopen naar Agia Galini via een leuke weg langs de zee. Een aantal restaurants hebben hogere verdiepingen met mooi uitzicht op die zee.
- Eva04-07-2018
Rustig, weinig luxe, maar een goed hotelletje
Mooi,kleinschalig hotel met maar 22 kamers. Alles wat gedateerd maar netjes en een super fijne ligging. Ongeveer 100 meter van het strand en 10 minuutjes lopen naar het dorpje. Voor luxe moet je hier niet komen, het ontbijt is erg beperkt en in de bar is bijna niemand te vinden. Voor rust en een fijne uitvalsbasis naar mooie plekjes zit je hier goed. Al met al een super vakantie gehad.
- Julius Moons31-01-2016
Vaste verblijfplaats op kreta sinds 1998
Dus goede wijn behoeft geen krans .Zo we reeds in een vroegere beoordeling schreven wij zijn eenvoudige mensen die kunnen genieten van de simpele dingen des levens. In porto galini ben je geen gast maar een vriend en na zovele jaren zelfs een beetje familie. De eigenaars en ook het personeel doen er alles aan om iedereen een aangenaam verblijf te bieden. Ook in juni 2016 zullen wij weer van hun gastvrijheid mogen genieten. Wij kijken er al naar uit.
- n_bentveld08-11-2012
Fijne plek voor een heerlijke vakantie!
Dit hotel is rustig gelegen en vlakbij het strand en eetgelegenheden. Er zijn eenvoudige kamers. De eigenaar en medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is zeer sober maar voldoende. Je kunt hier ook dineren, dat hebben wij 1 maal gedaan en het eten was prima. Wij hebben in Agia Galini weer een heerlijke vakantie gehad en willen graag volgend jaar weer. Prijs en kwaliteit staan in verhouding.
- Moons Julius07-07-2012
porto galini zo is er maar één
- Ann De Becker05-10-2011
heerlijke vakantie
Voor de derde keer naar Porto Galini en het is telkens weer thuiskomen. Je wordt er letterlijk met open armen ontvangen en met veel vriendschap omringd. Kamers zijn heel sober maar heel proper. En het ontbijt stelt niet veel voor maar de warmte van de mensen daar maakt het allemaal goed. Het hotel ligt een beetje van het stadje af maar dat zorgt ervoor dat het in het hotel altijd rustig is. Wij nemen altijd halfpension en het is voor ons altijd reuze meegevallen. Polleke kan lekker koken. Stadje zelf is supergezellig, niemand is er opdringerig. Het gaat er gemoedelijk aan toe. Het eenvoudige cafeetje Miros in het midden van het stadje is heel gezellig en je krijgt altijd wat lekkers bij je drank. Daar waren we elke dag wel te vinden. Vele lekkere restaurantjes met superlekker eten. Wij gaan er zeker nog naar terug.
Hotel Porto Galini info
- HotelkluisBeschikbaar (1)
- BarsBeschikbaar (1)
- RestaurantsBeschikbaar (1)
- Wlan internetBeschikbaar
- Medische hulpBeschikbaar
- SpeelplaatsBeschikbaar
- TV kamerBeschikbaar (1)
- DoucheBeschikbaar
- BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
- LigstoelenBeschikbaar (1)
- TafeltennisBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- ZonneterrasBeschikbaar (1)
- ZandstrandBeschikbaar