Vakantie Aghios Georgios
Aghios Georgios
Als je alle borden langs de weg moet geloven ga je naar het meeste prachtige strand ooit. Misschien dat dat 20 jaar geleden zo was maar nu bestaat de kust uit afgebrokkelde rotsen en afgebrokkelde strandweggetjes. Er zijn nog wat kleine strandjes maar alles oogt zeer gedateerd en armoedig. Overal staan nog borden met wat er allemaal op het strand te doen is alleen...……. er is niets. Vergane glorie en absoluut niet aan te bevelen.
Aghios Georgios ligt op anderhalf uur rijden van Corfu stad. Er is in de omgeving niets maar dan ook niets te doen. Er is een straatje met 3 winkels en 4 restaurantjes, zeer verlaten en saai!
Het is een langgerekt dorp met veel winkeltjes en restaurants. We hebben helaas om medische redenen Maar een klein gedeelte van het dorp gezien . Wat we gezien hebben was leuk en ontzettend vriendelijke mensen
Door voorseizoen nog erg rustig. Verschillende winkels, supermarkten en eetgelegenheden. Strand is voornamelijk zand. Leuk om een keer geweest te zijn.
de l'aéroport jusque notre hôtel avons vu tout le trajet des poubelles tout le long de la route cela est très sale