Yelloh! Village Le Ranc Davaine

We hebben de beste aanbieders voor Yelloh! Village Le Ranc Davaine voor je op een rij gezet:
Camping info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
In Ruoms vind je Camping Le Ranc Davaine. ‘s Ochtends bezorgt de bakker verse broodjes bij je accommodatie en kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad. De camping is meer gericht op Fransen en heeft geen uitstekende Wifi. Des te meer reden om de Ardèche te ontdekken met haar grotten, gorges...
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | RD 208, Ruoms, F-07120 |
Website | |
Social media |
Yelloh! Village Le Ranc Davaine
We hebben hier echt een topvakantie gehad. Heerlijke camping met veel schaduwplekken. Het sanitair op de camping wordt heel goed schoongehouden, echt top. Maar het absolute hoogtepunt van de camping is het zwembad met de geweldige glijbanen. Wat een lol hebben we hierin gehad. Ook in het riviertje langs de camping konden de kinderen lekker zwemmen en spelen. De Nederlandse animatie had elke dag wel wat leuks in petto. In de omgeving zijn allerlei leuke plaatjes te bezoeken en mooie zwemplekken in de Ardeche met prachtige kliffen. Ik raad deze camping dan ook ten zeerste aan... succes verzekerd.
Prachtige camping. Mooi zwembad. Stacaravans staan wel erg dicht op elkaar maar er is genoeg privacy. Handdoeken controle op het zwembad mag wel verbeterd worden. De wachtrijen bij de snackbar en de bar zijn extreem. Daar kunnen ze wat mij betreft heel veel verbetering in aanbrengen. Voor de rest prima. De rivier is helemaal geweldig en in de omgeving zijn ontzettend veel leuke uitstapjes te doen. Wij hebben een kano gehuurd bij

Yelloh! Village Le Ranc Davaine
Erg mooie camping, super zwembad. Wel druk, maar voor onze kinderen geen probleem. In de ochtend een bedje aan het zwembad krijgen lukt wel maar in de loop van de dag echt alles bezet. Fijne supermarkt, wel duur! Maar eigenlijk is alles duur, ook uit eten is ontzettend duur. Een bolletje ijs op de camping kost €2,50. Leuke animatie, gaat tot laat door maar het viel ons reuze mee kwa geluid/overlast.
+mooi en schoon zwemparadijs/camping en mooie omgeving, verkopen frikandellen. -iets te weing ligbedjes bij zwembad.
Wat een geweldige camping is dit. Prachtig zwembad voor jong en oud, nette supermarkt met hele dag vers brood, goed betaalbaar restaurant. Minpunt is de lange wachtrij voor de afhaal en bij de bar 's avonds Dit moet op een andere manier veel sneller kunnen. Omgeving is prachtig. Aanraders pont d' arc, pont du gard, de mooie dorpjes in de omgeving, la isla cool douce voor een stranddag. Wij vonden deze camping zeker voor herhaling vatbaar. Geboekt bij Roan in een tent met eigen toilet. Tent was zeer netjes, zo fijn om een eigen toilet te hebben en de mensen van Roan waren zeer gastvrij
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |