Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Camping Le Soleil Fruité

8Fantastisch

Score uit 440 reviews

Frankrijk, Rhône - Alps, Chateauneuf sur Isère ( Drome )


Overzicht

8Fantastisch

Score uit 440 reviews

  • 7.3Ligging
  • 8Prijs/kwaliteit
  • 8.7Kindvriendelijk
  • 7.5Eetgelegenheden
  • 8Staat v/h sanitair
  • 8.5Zwembad
  • 8.3Hygiëne

Camping info

  • Huisdieren toegestaan
  • Restaurant
  • Speeltuin
  • Wifi
  • Zwembad
Meer camping info
Map Tonen op kaart

Camping Le Soleil Fruité ligt vlakbij Châteauneuf-sur-Isère in de Drôme, Frankrijk. Op deze camping krijg je een ruime plaats voor je tent of caravan en is er genoeg te doen voor kinderen tot 12 jaar. Bij het zwembad is er ook voldoende ruimte voor alle gasten. Bezoek de bijzondere Romeinse bouwwerken in de stad Valence eens.


Reviews

440 reviews over Camping Le Soleil Fruité

Review schrijven

Beoordelingen

308
29
12
8

Toon reviews van reizigers

Sorteren:


  • 2019
    8Marlies04-10-2019

    Heerlijk tot rust gekomen, voor herhaling vatbaar

    Prachtige kleinschalige camping. Sanitair is netjes. Zwembaden waren erg leuk, en verwarmd. Er waren wel wat spekgladde stukjes bij het zwembad, waar vele mensen en kinderen hard onderuit konden gaan. Restaurant was prima. Hele ruime kampeerplekken, prachtig omringd met struiken en planten. In de avond was het vrij snel lekker rustig. 5 minuutjes rijden voor hele grote supermarkten en andere grote winkels. In de omgeving vonden wij daarentegen wel veel te doen. Soms wel 20 minuutjes rijden, maar dan zit je tussen grote bergen, stromende heldere riviertjes. Mooie dorpjes. Wij hadden alleen maar positieve ervaringen.

    Rapporteren
    • 8Ligging
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 8Kindvriendelijk
    • 7Eetgelegenheden
    • 8Staat v/h sanitair
    • 8Zwembad
    • 8Hygiëne

    Gereisd met jonge kinderen in augustus 2019

  • 9John26-08-2019

    Geschikt voor jonge kids!!!

    Wij zijn hier geweest met jonge kinderen, 3, 6 en 7 jaar. Gewoon een perfecte camping voor deze leeftijd. Veel Nederlanders hoewel in de laatste week vd vakantie de Fransen en Belgen in de meerderheid waren. Zeer ontspannen en gemoedelijke sfeer op de camping. Er is een broodservice en de grote supermarkt(LECLERC) ligt op 10 minuten rijden. De zwembaden zijn zeer veilig voor kids. Zeker ook fijn omdat er niet plotseling een tiener bovenop je kleine springt. Je ziet af en toe een verdwaalde tiener maar daar is deze camping niet geschikt voor. De animatie is ook alleen gericht op jonge kids. Uitjes valt een beetje tegen maar er zijn een paar leuke dingen zoals het riviertje in crest(waterschoenen). Kortom zeker een aanrader voor een gezin met kinderen onder de 10 jaar. Wij hadden geboekt bij vancesoleil en de gastheer en gastvrouw Jan en Annie waren fantastisch behulpzaam. Wat een lieve mensen!!!

    Rapporteren
    • 9Ligging
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 10Kindvriendelijk
    • 8Eetgelegenheden
    • 9Staat v/h sanitair
    • 10Zwembad
    • 10Hygiëne

    Le Soleil Fruité, Gérante/Propriétaire, 28-08-2019

    Thank you for this very nice feedback! We are very happy to read that you’ve had a great stay at our campsite. We have Carrefour at 5mins drive and leclerc at 8mins drive from the campsite. The campsite is indeed suitable for families with young children. :) Looking forward to see you again, all the best from our team.

    Gereisd met jonge kinderen in augustus 2019

  • 9familie visser26-08-2019

    fantastisch

    Hele leuke camping, vriendelijk personeel. Hangt een gemoedelijke sfeer op de camping. Veel nederlanders. Enige minpunt is dat er geen klein winkeltje aanwezig is op t terrein en als je echt wil zeuren :-)dan zijn er waardeloze kranen om af te wassen ( slaat iedere 5 sec uit) kortom voor ons zeker voor herhaling vatbaar

    Rapporteren
    • 8Ligging
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 8Kindvriendelijk
    • 8Eetgelegenheden
    • 9Staat v/h sanitair
    • 9Zwembad
    • 9Hygiëne

    Le Soleil Fruité, Gérante/Propriétaire, 28-08-2019

    Dear customer, Thank you very much for taking the time to write a review. We are very happy to hear that you were pleased with your stay :) We are looking forward to see you next time. All the best from the team of The Soleil Fruité.

    Gereisd met jonge kinderen in augustus 2019



  • 8Sonja22-08-2019

    Top camping

    Top camping, mooie ruime plaatsen met voldoende schaduw, schoon sanitair en geweldig zwembad. Animatie leuk, onze meiden hebben genoten.

    Rapporteren
    • 8Ligging
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 9Kindvriendelijk
    • 7Eetgelegenheden
    • 8Staat v/h sanitair
    • 9Zwembad
    • 8Hygiëne

    Le Soleil Fruité, Gérante/Propriétaire, 24-08-2019

    Dear customer, Thank you very much for taking the time to write a review. We are very happy to hear that you were pleased with your stay :) We are looking forward to see you next time. All the best from the team of The Soleil Fruité.

    Gereisd met jonge kinderen in augustus 2019

  • 8Fam Rozema18-08-2019

    TOP camping, zeker een aanrader!!

    Superfijne, kleinschalige TOP camping. Geboekt via touroperator, sta caravan Bali. Zeer ruim opgezette camping. Prachtige grote plekken. Keurige schone caravan met een grote veranda. Wij hebben hier echt een hele fijne vakantie gehad. Broodservice op de camping, geen winkeltje maar de Leclerq ligt op 8 min rijden afstand. 4 zwembaden waarvan 2 verwarmd, echt ideaal voor de kleintjes. Wij waren hier met onze meiden van 5 en 8 jaar. Veel NL dus heel snel aansluiting, gemoedelijke sfeer. Qua omgeving,de markt in Voulte sur Rhone, Col de Rousset waarbij je naar beneden kan per rodelbaan, Lac de Champos mooi meer en het plaatsje St. Nazaire op 30 min rijden echt prachtig! Het enige verbeter puntje wat ons betreft zijn de ligbedden bij het zwembad. Helaas zijn deze bijna allemaal stuk en de roosters bij de zwembad rand ook veel afgebroken dus voor de kleintjes gevaarlijk. Verder echt wel een aanrader, zeer vriendelijk behulpzaam personeel!

    Rapporteren
    • 7Ligging
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 10Kindvriendelijk
    • 8Eetgelegenheden
    • 8Staat v/h sanitair
    • 7Zwembad
    • 8Hygiëne

    Le Soleil Fruité, Gérante/Propriétaire, 20-08-2019

    We would like to thank you for this very nice feedback! We are very happy to read that you’ve had a great stay at our campsite. Thank you for the tips that you included in your review. We have indeed Carrefour at 5mins drive and leclerc at 8mins drive from the campsite. We are aware of the deficient yellow beds and we’re planning to change all of them for the next season :) Looking forward to see you again, all the best from our team !

    Gereisd met jonge kinderen in juli 2019

  • 8Natas15-08-2019

    Erg leuke camping voor kids tot 10 jaar!

    Leuke gemoedelijke camping! Wij waren hier een week en dat is voldoende! Zwembad is prima met een warm bad en koud water in de glijbaan. Kids hebben zich goed vermaakt! Animatie is ok maar de twee meiden niet heel enthousiast! Minidisco (om 19u wat qua dineren niet lekker uitkomt) doen ze in het pierebadje wat leuk is! Kids kunnen dus in zwemkleding heen! Miniclub ook voldoende! Veel Nl,ers dus kids hadden snel contact en gingen de hele camping over! Wij hadden een kampeerplek die erg ruim was met schaduw! Er waren nog ruimere plekken maar wij hadden voldoende aan de 100m2 +! Douche/toilet/afwas gebouw was prima en schoon. Douches wel kleine ruimte en ik miste een familiedouche! Zoontje van 5 jaar kon niet alleen naar het toilet omdat het wc-papier erg hoog hing! Daardoor waarschijnlijk ook alles schoner 😉! Restaurant prima eten en heerlijke bolletjes ijs! Omgeving ook erg leuk (velotrain, riviertje, chocomuseum, wijngaard).

    Rapporteren
    • 7Ligging
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 8Kindvriendelijk
    • 8Eetgelegenheden
    • 7Staat v/h sanitair
    • 8Zwembad
    • 7Hygiëne

    Le Soleil Fruité, Gérante/Propriétaire, 16-08-2019

    Dear customer, Thank you very much for this good and useful feedback. We are glad that you enjoyed your stay at Le Soleil Fruité. We are looking forward to see you next time. All the best from the team of The Soleil Fruité.

    Gereisd met jonge kinderen in juli 2019


  • Advertentie
  • 8Ed11-08-2019

    Fijne camping voor op doortocht

    We zijn hier meerdere keren geweest. Telkens op heen of terugreis naar Zuid Frankrijk. Het is een fijne camping met behoorlijke plaatsen, goed sanitair, er is een bar restaurant en een zwembad. Veel Nederlanders weten deze camping inmiddels te vinden en het is er dan ook erg druk met landgenoten.

    Rapporteren
    • 8Ligging
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 8Kindvriendelijk
    • 7Eetgelegenheden
    • 8Staat v/h sanitair
    • 8Zwembad
    • 8Hygiëne

    Le Soleil Fruité, Gérante/Propriétaire, 12-08-2019

    Thank you very much for taking the time to write a review, we are pleased to hear that you enjoyed your stay at le Soleil Fruité! Looking forward to see you back again next year! :)

    Gereisd met oudere kinderen in juli 2019

  • 7Ralf05-08-2019

    Fijne camping, veel in omgeving te doen!

    Fijne camping om een week te verblijven. Zwembad is top en lekker warm, restaurant en afhaal zijn oké, sfeer op de camping is goed. Lekker overzichtelijk en veilig, ideaal met kleine kinderen. Animatie viel tegen, twee NL-se meiden die niet heel enthousiast overkomen en de kids niet weten te binden. Een gemiste kans op deze camping. In de omgeving veel te doen, we hebben bijna elke dag wel een uitstapje gemaakt. Enkele tips, rivier de drome bij mirabel et blacons (geweldige stroomversnelling onder de brug), canovaren in de drome, col de rousset (kabelbaan, wandelen en rodelen), accroforest Peyrins (heel veel parcoursen voor veel verschillende leeftijden), lac des vernets (soort van wipeout parcours), kasteel in crest!

    Rapporteren
    • 8Ligging
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 8Kindvriendelijk
    • 8Eetgelegenheden
    • 9Zwembad
    • 9Hygiëne

    Le Soleil Fruité, Gérante/Propriétaire, 10-08-2019

    Thank you very much for this great feedback ! We are pleased to hear that you enjoyed your stay at le Soleil Fruité! Thank you for sharing your tips, it is very useful for our clients. Also, we are taking good notes of your comment about the animation team. We hope that you had a good stay otherwise. All the best from the team of The Soleil Fruité.

    Gereisd met jonge kinderen in juli 2019

  • 7Charlie02-08-2019

    Gemoedelijke camping met kleine kinderen

    overzichtelijke camping met een perfect zwembad voor kleine kinderen. De omgeving is niet zo mooi, voor uitstapjes moet je ver rijden. Het eten in het restaurant is niet zo goed (afbakpizza’s). Animatie is leuk voor kleine kinderen. Ze mogen wel investeren in de speeltuin, er staan nu alleen een paar springkussens. Sanitair is prima in orde. We hebben een fijn verblijf gehad omdat onze kinderen van 2, 5 en 7 heerlijk konden spelen en zwemmen. Zelf zou ik niet meer teruggaan, met name omdat de omgeving gewoon niet zo mooi is. Houd er rekening mee dat de camping ook veel gebruikt wordt als doortrek camping.

    Rapporteren
    • 4Ligging
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 8Kindvriendelijk
    • 4Eetgelegenheden
    • 7Staat v/h sanitair
    • 9Zwembad
    • 8Hygiëne

    Le Soleil Fruité, Gérante/Propriétaire, 05-08-2019

    Dear customer, Thank you for letting us know how you stay went. We are really happy that you and your kids had a good time. We are taking good notes of your recommendations about the playground to improve. We are looking forward to see you next time. All the best from the team of Le Soleil Fruité.

    Gereisd met jonge kinderen in augustus 2018

  • 8C. Zwanenberg29-07-2019

    Prima camping

    Het is een kleine camping met mooie plaatsen. Wij hadden een caravan gehuurd via vacansoleil. Caravan was netjes en schoon. De plek was prachtig. Beddengoed zou ik niet meer huren. Best prijzig en je krijgt geen schone set na een week (moet je dan zelf wassen). Zwembad is prima. Twee verwarmde baden en twee onverwarmde baden. Helaas worden er wel veel handdoekjes gelegd. Broodjesservice en restaurant (ook afhaal) was prima. Geen winkeltje op de camping maar supermarkt vlakbij. Voor uitstapjes moet je wel bereid zijn om wat te reizen. Maar het is een mooie omgeving. Animatie vond ik tegenvallen. Twee meiden die niet echt energie uitstraalden en actief waren om de kinderen te vermaken. Wat wij ook vervelend vonden was dat je het terrein niet op of al kunt tussen 22.00 en 7.00 uur. Alleen via een voetgangerspoortje kun je de camping dan verlaten. Bij vertrek voor 7.00 uur dus te voet naar de auto met de laatste spullen.

    Rapporteren
    • 8Ligging
    • 7Prijs/kwaliteit
    • 8Kindvriendelijk
    • 7Eetgelegenheden
    • 8Staat v/h sanitair
    • 8Zwembad
    • 8Hygiëne

    Le Soleil Fruité, Gérante/Propriétaire, 06-08-2019

    Dear customer, Thank you for letting us know how you stay went. We are really happy that you had a great time ! :) We never had a complaint about our animation team and we are sorry that you found it disappointing. We’ve had great feedback about the Mini-club, but it is useful to know your point of view as well. We are looking forward to see you next time. All the best from the team of Le Soleil Fruité.

    Gereisd met jonge kinderen in juli 2019


Camping Le Soleil Fruité info

Algemene informatie

  • Aantal sterren
  • Aantal sterren4
  • Aantal campingplaatsen50 tot 200
  • SchaduwplaatsenAanwezig
  • MobilehomesAanwezig
  • Voorzieningen voor minder validenAanwezig
  • HuisdierenToegestaan
  • BBQToegestaan

Zwembad

  • ZwembadAanwezig

Families en kinderen

  • Aanbod voor kinderenSpeeltuin

Restaurant & Bar

  • SnackbarAanwezig
  • RestaurantAanwezig
  • Bar / kantineAanwezig

Wifi

  • WifiAanwezig

Kamerfaciliteiten

  • Huishoudelijke apparatuurTV, Wasmachine

Overige faciliteiten

  • Warme douchesAanwezig
  • InternetAanwezig
  • Overige servicesWasserette

Parkeren

  • Autovrij parkJa

Adresgegevens

Advertentie
Advertentie