Camping La Rouillere
We hebben de beste aanbieders voor Camping La Rouillere voor je op een rij gezet:
- Waardering
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
Voor een familievakantie is Camping La Rouillère een goede keus. De camping ligt op een helling en is dus minder geschikt voor mensen slecht ter been. Voor kinderen is er echter genoeg te doen zoals zwemmen, lol maken in de miniclub of spelen op een van de speelterreinen. Het oude dorp Ramatuelle en de zee zijn goed te bereiken.
- Michelle Dalhuisen03-08-2021
- Roestenburg08-10-2020
Geweldig!!
We hebben hier een geweldige vakantie gehad. De uitstekend onderhouden camping ligt mooi gesitueerd tussen de wijnvelden. Accommodatie leek wel nieuw en was brandschoon. Veel privacy en rust. Vriendelijk personeel. Kortom een absolute aanrader!!
- marloes10-08-2020
Camping tussen de wijngaarden
Wij hebben een fijne vakantie gehad in onze freeflower safaritent met uitzicht op de wijngaarden, prachtig uitzicht. Nadeel van deze plek was dat hij heel dicht bij de ingang lag en wij daardoor iedere(!) ochtend tussen 5 en half 6 gewekt werden door de achteruit rijdende vuilniswagens. Twee stuks! Ook de weg (D61) is goed hoorbaar, maar daar wen je wel aan. Verder heel mooi zwembad en een fijne ligging. Je bent zo op het mooiste strand van Saint Tropez, Pampelonne. De camping is verder niet luxe, maar van alle gemakken voorzien. Speeltuintje voor de kinderen is wel een aandachtspunt, ligt op een rare plek en is erg verouderd. Sanitair geen idee, wij hadden eigen sanitair. Camping is niet geschikt voor caravans, er zijn maar een paar kampeerplekken en die zijn vrij klein. Ik heb maar 1 of 2 plekken gezien waar een caravan goed op zou passen.
- Hygiëne
- René10-08-2020
Fijne vakantie!
Wij verbleven in een huuraccomodatie, deze was heel fijn. De camping is compleet, heeft een goede service en heeft een mooi zwembad. Verbeterpunt is wel de speeltuin voor de kinderen, deze ligt erg ver weg en is erg verouderd. Niet aantrekkelijk voor kinderen om te gaan spelen.
- Joost Kolen10-08-2020
Leuke camping, in prachtige omgeving
De objectieve feiten: + prachtige omgeving; + mooi zwembad, groot genoeg + eten restaurant van goede kwaliteit + vriendelijke eigenaar en personeel + mooi stacaravans + bezorging van brood en maaltijden
- restaurant veel te klein, twee keer reservering geweigerd omdat het vol zat
- speeltuin?
- geen (alcoholische)drank aan de bar bij het zwembad (staat wel in de folder/website)
- animatie / personeel heel jong en gedraagt zich als vriendenclub. Tijdens onze vakantie wespennest bij caravan gemeld, ze moeten nog komen.
- sanitair, sommige gebouwen dicht, die open zijn van zeer slechte kwaliteit
Leuke vakantie gehad, in de buurt van ST Tropez, voor deze omgeving prima prijs voor overnachtingen. Zalig zwembad vandaar dat ik het ook zo jammer vind dat je niet gezellig een drankje kon doen bij de enige bar die de camping rijk is.
- Sandra22-09-2019
Vacances famille
Notre emplacement était plutôt pas mal. Il y a tout ce qui faut dans le lodge. Literie de qualité. Jacuzzi top chauffe assez vite. Un petit bémol sur le bruit la nuit et sur la piscine qui était froide. Sinon séjour sympathique avec ramatuelle st tropez et des coins plage magnifique 😊
Camping La Rouillere info
- WasmachineBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Telefoonnummer+33 4 94 76 28 67
- Adresgegevens