Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Yelloh! Village La Bastiane
Camping Yelloh! Village La Bastiane is een gemoedelijke camping. Het zwembad is aan de kleine kant maar daardoor wel overzichtelijk. De speeltuin, het sportveld en de Franstalige animatie bieden ook vermaak. Na een korte autorit arriveer je bij de strand van Fréjus. Tevens kun je uitstapjes maken naar Monaco, Cannes of St. Tropez.
Een vakantie op camping La Bastiane voel je meteen in je lijf. Het zwembad is stralend, met bedjes altijd beschikbaar, perfect om af te koelen na een zonnige dag. Het personeel is supervriendelijk, en je voelt je meteen welkom. De kampeerplekken zijn ruim, met schaduw onder hoge bomen, ideaal voor die ontspannen sfeer. De camping oogt knus en kleurrijk dankzij alle bloemen en planten. Kids kunnen zich uitleven met springkussens en tennis- of voetbalvelden, terwijl ouders genieten van een lekker hapje in het restaurant. Het is heerlijk dat je vanuit hier makkelijk uitstapjes maakt naar mooie plekken als Saint Raphael, Saint Tropez of Eze. Een vakantie vol zon, genieten en mooie herinneringen.
Airconditioning
Adresgegevens | 1056 Chemin des Suvières, F-83480 |
Website | Yelloh! Village La Bastiane |
Social media | Instagram, Facebook |
Yelloh! Village La Bastiane
Fantastische dagen gehad. Het was heel heet. Ondanks veel (naald)bomen toch weinig schaduw gehad. Gelukkig konden we afkoelen in het heerlijke en mooie zwembad. Altijd wel een ligbedje vrij. Animatie is vooral gericht op Fransen (Franstalig), onze kinderen hebben daarom niet mee willen doen. Was ook niet nodig, want voldoende vriendjes gevonden om mee te vermaken. Sanitair voldoende. Vriendelijk personeel op de camping. Bij bosbrand ca. 40 km afstand werden wij goed geïnformeerd, dit voelde goed. Veel te doen in omgeving. Wel druk in hoogseizoen, maar dat is logisch in dit gebied. Ons hoogtepunt; baaitje opzoeken nabij Saint Raphael en daar snorkelen (veel leuker dan de groter zandstranden). Er is een grote decathlon in Fréjus voor camping of snorkel benodigdheden. Supermarkten ook dichtbij. Met de boot vanuit st Maxim naar st Tropez ook een leuk uitstapje. (Vergeet dan niet wat strandspullen mee te nemen)
Wij (stel + kinderen van 5, 6, 8) hadden een ontzettend leuke vakantie. De camping is klein, overzichtelijk en niet te druk waardoor kinderen (samen met andere Nederlandse kids) prima zelf op pad konden. Er is genoeg aanbod met springkussens en het tennis- en voetbalvelden. Het zwembad ziet er nieuw uit en heeft ondiepe en diepe gedeelten. De kinderen vermaakten zich, ondanks dat er geen glijbaan was, supergoed!
De accommodatie was schoon en de camping ziet er leuk uit met alle bloemen en planten. Het personeel is supervriendelijk.
Deze camping is echt een aanrader voor een vakantie met jonge kinderen.
Prima camping met de nadruk op chalets. Niet echt geschikt voor jeugd vanaf een jaar of 15. Voor hen is er weinig te beleven. De campeerplekken zijn ruim maar niet altijd handig bruikbaar qua oppervlak. Daardoor veel caravans haaks op het pad geplaatst. Auto kan bij de plek staan. Meerdere plekken op harde ondergrond met kiezels waardoor minder geschikt voor tentjes. Stroompunten liggen per vier en in veel gevallen is een hele lange kabel dus noodzaak. Watertappunten zeer beperkt, dus een stukje lopen. Wel veel schaduw doordat de meeste plekken onder hoge bomen staan. Sanitair is prima, schoon en werkend. Restaurant/bar is campingprima, genoeg keus. Klein winkeltje voor vergeten zaken en om brood te kopen (vooraf te bestellen is het advies). Personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Camping is netjes en wordt goed onderhouden. Animatie is voldoende voor kinderen. Voor oudere jeugd minder. Kortom, een leuke camping!
Deze zomervakantie zijn mijn vriend en ik naar camping La Bastiane geweest. Wij hebben ontzettend genoten.
Allereerst is het personeel super vriendelijk: bij de receptie, het restaurant, de winkel, de bar, etc. Wij hadden een super grote fijne kampeerplek. Het zwembad was nieuw, erg mooi en netjes. Er waren altijd bedjes bij het zwembad vrij. Het toiletgebouw was klein, maar erg netjes. De wc, douche en afwasplek waren top!
Helaas vond er bij het zwembad een medisch noodgeval plaats. Het personeel ging direct super professioneel en gestructureerd te werk.
Dit allemaal heeft ervoor gezorgd dat wij een super tijd hebben gehad!
Leuke camping. Wij hadden een prima caravan op een mooi plekje en een stukje eigen tuin waar kunstgras lag. Groot genoeg om balletje over te trappen.Voor ons was het de ideale plek. Zaten overal dichtbij wat ook heel fijn was. Ook bij de animatie maar dat was meestal om 23.00-23.30 afgelopen. Personeel super vriendelijk. Iedere ochtend verse stokbrood bij het winkeltje wat je van te voren moet bestellen. In het winkeltje zelf weinig keuze maar grote supermarkt in de buurt.
In het restaurant van de camping kan je heerlijk eten. Aanrader!
Hebben veel uitstapjes gemaakt naar Cannes, Monaco, Gorges du verdon, St tropez, Eze, Mougins en Bormes les mimosas. Echt allemaal de moeite waard.
Animatie is wel echt Frans gericht maar dat vonden wij geen probleem.
Personeel spreekt best goed Engels.
Zwembad mooi aangelegd met veel groen en altijd genoeg ligbedjes.
Kortom een dikke aanrader!!
Hele fijne vakantie gehad. stacaravan zag er netjes uit. Voor de stacaravan was fijn aangekleed met kunst gras waardoor onze zoon fijn op kon spelen. Park ziet er mooi en netjes uit. Personeel is vriendelijk. Zwembad was goed. een apart gedeelte voor de kleine kindjes. Winkeltje was wat klein, genoeg supermarken tin de buurt. Je kunt wel dagelijks broodbestellen.
In omgeving leuke stadjes.je leuke dagtripjes maken naar Monaco of naar Nice.