8.9FantastischScore uit 216 reviews

• Animatie programma
  • Bubbelbad
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Camping Yelloh! Village La Bastiane is een gemoedelijke camping. Het zwembad is aan de kleine kant maar daardoor wel overzichtelijk. De speeltuin, het sportveld en de Franstalige animatie bieden ook vermaak. Na een korte autorit arriveer je bij de strand van Fréjus. Tevens kun je uitstapjes maken na...

Telefoonnummer

Instagram, Facebook

8.9FantastischScore uit 218 reviews

Fantastisch
Door Suzanne de Groot op 13-08-2023

Wat een mooie verzorgden camping en wat een vriendelijke ontvangst.

Mooie, schone en rustige camping.
Door Frank op 12-08-2023

Zeer fijne, gemoedelijke en schone camping. De gehele camping is mooi aangelegd en goed onderhouden. Het winkeltje is klein maar de basis goederen zijn aanwezig. Personeel is vriendelijk en atttent. Het nieuwe zwembad is fantastisch en er zijn altijd genoeg ligbedden! De staat van het sanitair is goed en erg schoon. Er wordt minimaal 4x per dag schoongemaakt. Klein minpuntje is dat tussen 14u en 17u het restaurant dicht is voor een lunch.

Matig
Door Nicky op 02-09-2021

Half pension: als ontbijt 1 stokbrood en een chocolade broodje of croissant. Enkel boter en confituur aanwezig. Geen ander beleg! Koffie en thee wel voldoende aanwezig. Bij het avondeten moet je zien wat je neemt want niet alle gerechten zijn inbegrepen. Service maar matig. Personeel spreekt geen Engels. Ons huisje voor 2 personen “Hawaï” zéér klein! Beetje claustrofobisch. Ook last van mieren. In de buurt weinig te zien. Je kan al best een eindje met de auto rijden zoals bv 15 km naar st Raphael. Kortom, goed voor enkele dagen als tussenstop maar zeker niet voor een volwaardige vakantie.

Geweldige FRANSE camping
Door Jurgen Fleerakkers op 21-08-2019

Geweldige vakantie gehad! Nog nooit zo’n mooie stacaravan (Samoa) gezien: supergroot terras en overal kunstgras en veel ruimte rondom de caravan. Ook binnenin zeer ruim en luxe. Zwembad in juni groot genoeg, in hoogseizoen waarschijnlijk veel te klein. Prima gegeten in restaurant. Animatie in het Frans, geweldig! Raar dat sommige mensen verwachten dat men in Frankrijk Nederlands spreekt??? Ik huiver van dat Hollands geroep door de supermarkten: “KEES, IK HEB PINDAKAAS GEVONDEN”, laat staan dat ik op een camping in Frankrijk in het Nederlands wil aangesproken worden. En voor wie graag Engels wil spreken op vakantie: ga naar Engeland op verlof.

Prima camping
Door Marianne op 15-08-2019

Kleinschalige camping met hoofdzakelijk Franse gasten. We verbleven in een stacaravan key largo. De airco was een pluspunt maar de accommodatie was wel aan de kleine kant. Wij hadden een super ligging met huisje 401 maar kan mij voorstellen dat als je dichterbij het restaurant zit dat je flinke geluidsoverlast hebt van de animatie. Er was een vol animatieprogramma waar enthousiast invulling aan werd gegeven. We vonden het heel erg jammer dat het programma volledig in het Frans was. Onze kinderen hadden helemaal geen aansluiting bij de miniclub. Voor de andere gasten zou een Engelse vertaling echt een pluspunt zijn. Eten en drinken was prima en vriendelijke bediening. Strand bij Aygulf is fijn met kleine kinderen en genoeg meertjes en strandjes in de omgeving. Zwembad vonden wij veel te klein in het hoogseizoen. Perfecte ligging voor leuke uitstapjes. Wij hebben ons prima vermaakt maar vinden het geen 5 sterren camping.

Goed, maar...
Door Jurgen op 26-12-2018

In het voorjaar is het hier heerlijk rustig. We zaten in een Samoa en deze zijn prachtig: veel ruimte rond de caravan (kunstgras=super) en binnen heel mooi en luxueus. De camping is idd rustig gelegen, maar soms hoor je wel de autostrade. Je ziet wel dat dit in feite een oudere camping is dit beetje bij beetje wordt gemoderniseerd. Vooral het zwembad kan wel een opknapbeurt gebruiken en is in het hoogseizoen waarschijnlijk veel te klein. Toen wij er waten kwamen er in het weekend mensen van buiten de camping zwemmen en eten en dan wordt het meteen een pak drukker en minder aangenaam. We hebben een paar keer in het restaurant gegeten en dit was naar campingnormen best ok (lekkere verse frietjes). In de directe omgeving is niets te zien en Puget sur Argens is geen bezoekje waard. De stranden (Fréjus) zijn in het voorjaar goed te berijden, maar ik vrees dat het filerijden is in juli/aug. Kortom: voor ons perfect in het voorjaar, maar ik zou hier nooit boeken in het hoogseizoen.

Camping-informatie
Aantal huisjes op park