9.9FenomenaalScore uit 150 reviews

• Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

La Vallée de la Sainte Baume is een kleinschalig, ruim opgezet en luxueus park naast het pittoreske Nans les Pins. Er is een tennisbaan, speeltuin en gezamenlijk zwembad, maar ook keuze voor een privézwembad. Voor liefhebbers van rust en ruimte een geschikte camping. De omgeving is prachtig voor wan...

Telefoonnummer

La Vallée de la Sainte Baume

9.9FenomenaalScore uit 152 reviews

Genieten op top niveau
Door Annet op 03-10-2023

Mooi kleinschalig park, zeer goed verzorgd en onderhouden. Mooie villa's, Villa 25 echt een aanrader ook heel fijn dat je er met hond naartoe kan. Alles is aanwezig in de villa en een prachtig prive zwembad maakt alles af! mooie tuin om heerlijk in te vertoeven. Prachtige omgeving leuke plaatsen om te ontdekken!

Super mooi park!
Door M.O. op 20-08-2023

Super mooi park. Het huis was schoon en netjes en alles was aanwezig. Wij hadden een huis met zwembad en dat was een groot succes bij de kinderen. De beheerders zijn zeer vriendelijk en je voelt je er welkom. Het is op het park heerlijk rustig terwijl er toch veel gezinnen met kinderen waren. Ook heb je veel privacy, je kijkt niet bij de buren naar binnen/in de tuin, wat wij heel prettig vonden. Kortom we hebben een fantastische vakantie gehad en komen zeker nog eens terug!

Mooi park
Door Brouwers op 12-08-2023

Heerlijk genoten in dit mooi en verzorgde park. Leuke streek. En attente, vriendelijke beheerders die altijd klaar staan. Table d'hôtes is top!

Een aanrader
Door S.J. op 11-08-2023

Eerste keer op vakantie hier. Zalige plek en mooi. Hele fijne beheerders die zeer lekker kunnen koken. Een aanrader!

Rust, gezelligheid en ruimte
Door Jeroen op 29-07-2023

We zijn hier voor de eerste keer geweest dit jaar, maar komen zeker terug. Samen met 2 kinderen hebben we 2 heerlijke weken gehad. Er is veel rust en tegelijk ook genoeg vriendjes en vriendinnetjes om het leuk te maken voor de kinderen (en dus ons). Ons huisje was luxe uitgerust, schoon en op orde. De beheerders zijn gastvrij en relaxed, ze denken altijd met je mee. Er is een brood service of je kan halen in het park. Sommige huisjes hebben een zwembad, maar wij hadden dat niet. Het park zwembad is top en ook een leuke plek om contact te maken met andere kinderen en ouders. Als minpunt zou ik zeggen dat de bedden wat te hard zijn en dat de vloer rondom en in het zwembad wat ruw is.

Heel fijn park!
Door Petra op 12-07-2023

Het is een heel mooi verzorgd park op een fijne plek in de Provence. Vanaf deze locatie is het eenvoudig om andere steden te bezoeken. Het huis ,waarin wij verbleven, was compleet en erg netjes. Het zwembad bij je huis was een geweldige toevoeging. De beheerders zijn servicegericht en erg aardig.

Camping-informatie
Aantal huisjes op park