9.3FenomenaalScore uit 132 reviews

FrankrijkProvence - Alpes - Cote d'AzurPort Grimaud en Grimaud

Camping Domaine de Miremer

9.7
    FrankrijkProvence - Alpes - Cote d'AzurLa Garde-Freinet

Yelloh! Village Domaine du Colombier (Glamping)

7.7

River

9.3FenomenaalScore uit 132 reviews

Super fijne plek!!!
Door Fam van Keulen op 26-08-2024

Zelf, voor het boeken, afgegaan op alle positieve reviews en ze kloppen allemaal! Een fantastische, fijne plek met zeer vriendelijke, behulpzame eigenaren. De rivier die ernaast stroomt geeft een speciale 'vibe' aan deze camping. De schoonmaakster vh sanitair doet dit voor 200% . Genoeg te doen in de omgeving. Wandelelroutes genoeg, sportieve activiteiten zoals raften, mountainbiken en klimmen allemaal in de buurt. Lac Serre Poncon is schitterend en je kunt op de meest rustige, prachtige plekjes zwemmen en chillen. Wij kijken terug op een fantastisch fijne vakantie op deze heerlijke camping! We komen nog eens terug!

Geweldige rivier camping midden in de natuur
Door Maurits op 21-08-2024

Een Geweldige camping op een prachtige locatie midden in de natuur. Perfect voor een actieve en sportieve vakantie. De Britse camping eigenaren steken veel passie in het runnen van deze camping. Hun tips en behulpzaamheid onderscheiden deze camping. De verse pizza’s en lasagne die in het restaurant geserveerd worden zijn ook zeker de moeite waard!

fijne en gemoedelijke camping
Door jm op 21-08-2023

Het is een prachtige natuurcamping waar het heerlijk rustig is.
Voor de oudere kinderen ( 10+) is het misschien te rustig, maar daar hebben wij geen hinder van ondervonden. Genoeg leuke activiteiten in de omgeving.

River

Heel relaxed
Door Heel erg fijne camping op 25-07-2023

Prachtig gelegen camping die zelf heel relaxed is. In de buurt is er van alles te doen zoals raften, parapenten, canoyning, zwemmen, mtb, etc. Ik hoop dat deze camping geheim blijft maar gun de fantastische eigenaren ook een goede recensie.

Fantastisch
Door Familie vd G op 24-07-2023

Kleine rustige camping. Prachtige omgeving en veel te doen raften, klimmen, canyoning, wandelen en fietsen. Claire en David runnen deze camping met veel liefde. Heerlijke zelfgemaakte pizza’s. Sanitair gebouw wordt keurig schoongemaakt door de schoonmaakster. Wij hebben een super tijd gehad op camping River en komen zeker nog een keer terug.

Geweldige plek om actief te zijn in de bergen!
Door Rick op 19-08-2022

De prachtige rivier, het zicht op een mooie bergwand, de fijne relaxte sfeer, het enthousiasme van de eigenaren en hun team met tips en enórme gastvrijheid. Al met al een heerlijke plek voor wie van eenvoud in de natuur houdt, met toch voldoende activiteiten voor jong en oud in de nabije omgeving. Zo hebben we het heerlijk gehad bij het aquapark (Aquasplash) en Jungle Parc klimbos. Veel marmotten gespot wandelend bovenop Col de Cayolle (ook absolute aanrader voor fietsers!) en richting Maljasset. Raften bij Christoph vanuit de camping is ook super. Tenslotte moet ook het heerlijke terras met zelfgemaakte pizza’s niet worden overgeslagen!