9.4FenomenaalScore uit 130 reviews

River

9.4FenomenaalScore uit 130 reviews

fijne en gemoedelijke camping
Door jm op 21-08-2023

Het is een prachtige natuurcamping waar het heerlijk rustig is. Voor de oudere kinderen ( 10+) is het misschien te rustig, maar daar hebben wij geen hinder van ondervonden. Genoeg leuke activiteiten in de omgeving.

Heel relaxed
Door Heel erg fijne camping op 25-07-2023

Prachtig gelegen camping die zelf heel relaxed is. In de buurt is er van alles te doen zoals raften, parapenten, canoyning, zwemmen, mtb, etc. Ik hoop dat deze camping geheim blijft maar gun de fantastische eigenaren ook een goede recensie.

Fantastisch
Door Familie vd G op 24-07-2023

Kleine rustige camping. Prachtige omgeving en veel te doen raften, klimmen, canyoning, wandelen en fietsen. Claire en David runnen deze camping met veel liefde. Heerlijke zelfgemaakte pizza’s. Sanitair gebouw wordt keurig schoongemaakt door de schoonmaakster. Wij hebben een super tijd gehad op camping River en komen zeker nog een keer terug.

River

Geweldige plek om actief te zijn in de bergen!
Door Rick op 19-08-2022

De prachtige rivier, het zicht op een mooie bergwand, de fijne relaxte sfeer, het enthousiasme van de eigenaren en hun team met tips en enórme gastvrijheid. Al met al een heerlijke plek voor wie van eenvoud in de natuur houdt, met toch voldoende activiteiten voor jong en oud in de nabije omgeving. Zo hebben we het heerlijk gehad bij het aquapark (Aquasplash) en Jungle Parc klimbos. Veel marmotten gespot wandelend bovenop Col de Cayolle (ook absolute aanrader voor fietsers!) en richting Maljasset. Raften bij Christoph vanuit de camping is ook super. Tenslotte moet ook het heerlijke terras met zelfgemaakte pizza’s niet worden overgeslagen!

Fantastisch!!
Door Tessa op 24-07-2022

Super fijne en kleine camping aan de rivier. In de omgeving is veel te doen. Denk aan kanoën, raften, wandelen, fietsen, klimmen en canyoningen. Claire en David vertellen je daar graag over. Tevens super lieve en fijne mensen die goed Engels kunnen spreken. Veel activiteiten zijn ook te doen vanaf de camping zelf, dat vonden wij erg fijn. Ook heeft de camping een lekker restaurant waar je wat kan drinken en goed kan eten. In de ochtend kan je verse croissantjes en stokbrood halen. Al met al een super leuke camping die heel geschikt is voor actieve vakantie. Wij raden het zéker aan!

Fantastisch
Door Jeltje op 07-09-2021

Eigenaren doen er alles aan om jouw verblijf zo prettig mogelijk te maken. Tips voor wandelingen en fietsen, gezellige borrel, heerlijke pizza’s en de plekken aan de rivier zijn top. En niet te vergeten, zelden zulk schoon sanitair gezien!!

Camping-informatie
Naturistencamping