Laagsteprijsgarantie

Rustige gelegen camping.
Door El
Zoover Ontdekker
op 05-07-2026

Camping naast grote plas waar allerlei activiteiten op te doen zijn. Je hoor regelmatig koeien die naast camping staan, wat wij wel gezellig vonden. Snelweg kon je horen afhankelijk van de wind wij ervaarden dat niet als storend. Plaatsen zijn afgescheiden met heggen. Smalle lange plaatsen met genoeg privacy. Zwembad verwarmd wat elke dag gecheckt en schoongemaakt werd. Klein (afhaal) restaurantje. Sanitair 2x p dag schoongemaakt maar was beetje gek verdeeld. Heren 1douche en 5 wastafels. 2wc. Dames 2 douches, 1wastafel 1wc. Bij dames niet alle wc’s open? Camping was wel vol. Doordat er niet veel wc’s waren begint t wel snel te ruiken. Warme douches. T is nog ander sanitairgebouw hier maar 1x geweest. .
Camping ligt op 5 min van supermarkt, op 10 min afstand centre commercial. Wat opviel dat t meer doorreiscamping was.

Voor herhaling vatbaar!
Door Marieke op 18-08-2025

We verbleven 2 weken in een comfort lodge (incl. BBQ). Super mooie, bijna privé, ligging! Fantastische vakantie gehad. Bijzettentje mocht in het gras ernaast gezet worden. Uitzicht over het meer. Nette en verzorgde camping. Aanbod van verse broodjes, pizza, ijsjes, Fish & chips. Aardige beheerders.
Zeer betaalbaar t.o.v. andere glamping safaritenten. Leuke uitstapjes naar Pont-Audemer, Honfleur, Yport, Etretat, etc.
Tip: Oesters eten bij 4Mats en mosselen eten bij L' Envie in Honfleur.
Kortom: voor herhaling vatbaar!

Fijne camping
Door Peter van de Sande op 11-05-2025

Heel leuke camping zeer vriendelijke mensen
voor mountainbikers ideaal veel routes , als we in de buurt zijn gaan we er weer naar toe

Prima camping zonder poespas
Door Aart de Boer op 28-06-2024

Verblijf was 4 nachten in juni. We hadden gereserveerd maar dat was niet nodig geweest, er was nog genoeg plaats, ook de huisjes en de glamping-units waren zeer matig bezet.
Positief: nette, rustige camping, vooral bezocht door passanten die op doorreis zijn, direct gelegen aan fraai meer waar je je hond prima kon uitlaten, lekkere warme douches, ruime plaatsen, Pont-Audemer dichtbij (leuke plaats, bezoek vooral de markt!). Op berijdbare afstand van Honfleur, Deauville, Rouen (denk aan de milieusticker!), de prachtige abdij van Jumieges en de bekende Ciderroute.
Negatief: de franse stokbroden op de camping zijn niet 'des frans', beter om een bakker in Pont-Audemer te bezoeken! De eigenaars maakten op ons geen enthousiaste, maar eerder ongeïnteresseerde indruk. Verwacht geen georganiseerd vertier op de camping.
Geen oordeel: zwembad en mini-restaurant (geen gebruik van gemaakt)

Heerlijke, groene, rustige camping
Door Familie Wol op 13-08-2023

Nette, groene, duurzame camping in een merengebied. We hebben op weg naar Bretagne hier 2 nachten met plezier overnacht. Een lange, grote plek voor onze caravan en 2 bijzettentjes, afgeschermd door groene hagen. Camping is mooi aangelegd met rozenperkjes, kruiden en verschillende bomen. Vriendelijke eigenaren die bezig zijn met verduurzaming en vergroening. Achterin op de camping is een kleine kinderboerderij. Sanitair prima, geen wc bril. Klein verwarmd zwembad. Camping biedt broodjes, ijsjes en drankjes. Op loopafstand het Venetië van Normandië : Pont-Aumer met vele restaurantjes en een grote Hyper supermarkt. Dagje Honfleur is ook een aanrader. De camping heeft ook diverse verhuurobjecten zoals boomhuttenten en paalwoningen.

Gunstig gelegen voor een bezoek aan Honfleur
Door Rolf op 23-07-2023

Gunstig gelegen camping voor een bezoek aan het fraaie oude stadje Pont Audemer, of voor een bezoek aan Honfleur. Diepe zeer smalle plekken. Voortent opzetten is een probleem. Hoge heggen, maar nergens schaduw. Sanitair gedateerd, maar wel schoon. Toiletten zonder bril. Extreem heet douchewater dat je niet kunt stellen. Dat hebben we wel eens vaker meegemaakt, maar geen idee waar dat voor nodig is (slecht voor mens en milieu). Douchen voor ons dus geen optie. Wifi matig, maar gratis. De camping ligt aan een fraai merengebied waar je kunt wandelen en fietsen. Het nabijgelegen Pont Audemer is een bezoek waard. Een aanrader is Restaurant 'Le Vieux Puits'. Een heel bijzondere en sfeervolle plek in een pand van rond 1600. Heerlijk eten, maar niet goedkoop.