Over Le Grand Large
In de Franse regio Normandië vind je Camping Le Grand Large. Een schone camping met zowel grote als kleine staanplaatsen, maar je kunt ook kiezen voor een vakantiehuisje. Haal ‘s ochtends verse broodjes of ‘s avonds een snack bij de snackbar. Een grotere supermarkt is op 10 minuten rijden. De camping ligt direct aan zee.
Camping Château de Lez Eaux
CampingCamping Sandaya La Côte de Nacre
CampingMunicipal de Renéville
Camping
Le Grand Large
Onze vakantiegangers zijn dol op de fantastische camping vanwege de directe toegang tot een ruim en rustig strand, de grote kampeerplaatsen afgeschermd door heggen die ook de wind tegenhouden, en de goed verwarmde zwembaden. Er wordt genoten van het afzonderlijke speelgebied dat vermaak biedt voor iedere leeftijd. Voortreffelijk personeel wordt geprezen om hun behulpzaamheid. Ondanks dat de WiFi wenselijk en gratis zou mogen zijn, wordt de plek zeer gewaardeerd. De netheid van de faciliteiten zoals douches, wc's en afwasruimtes wordt op prijs gesteld, evenals de nabijheid van supermarkten en gezellige eetgelegenheden in het dorpje op ongeveer 3 km afstand.
Wasmachine
Adresgegevens | Route du Grand Large 11, F-50340 |
Le Grand Large
Wij vinden het een fantastische camping, vandaar dat we er al 20 jaar in het naseizoen komen. Directe overgang naar ruim rustig strand, grote camping plaatsen afgescheiden door heggen, houd ook de wind tegen. Goed verwarmde zwembaden. Afzonderlijk speelgebied voor een ieder in alle leeftijden. En natuurlijk voortreffelijk personeel die erg behulpzaam zijn,als er zich een probleem voordoet
Wij zouden graag vrije WiFi willen. Verder zijn wij vooral gecharmeerd van de prachtige plek Dit strand blijft ons lokken, mooie herinneringen met de kinderen ook
Goed onderhouden nette . Jammer dat WiFi moet worden betaald en ook slecht bereik. Tv geen Nederlandse zenders.
De ligging aan het strand is heerlijk. Alles op deze camping is prima verzorgd. Er is geen WiFi, dat is niet meer van deze tijd maar aan de andere kant ook prima. Je bent hier om vakantie te vieren…
De locatie is prachtig,achter de duinen. Restaurant valt tegen, prijzen erg hoog voor drinken en eten is onder de maat voor deze prijzen Vers stok brood,maar ook aan de prijs. Douche ruimte netjes en ook de wc en afwas ruimte. Al met al een fijne tijdt gehad maar voor een gezin wordt dit wel een prijzige vakantie. Mits je zelf veel meenemen kan , vlak bij wel supermarkt en in dorpje naast de camping op ongeveer 3 km kun je voor leuke prijzen goed eten en drinken aan de kust . Hamburger menu 8 euro, was zeer goed en biertje 250 ml 2,5 euro en wijnen rose 3,25 eur en er zijn drie locaties waar je heerlijk kunt eten en drinken zeker doen als je daar in de buurt op de camping zit. Personeel camping zeer netjes en uiterst vriendelijk. Als de prijzen niet stijgen komen wij zeker nog een keer terug met onze camper.