Tijdelijk geen boekingskosten

Midi Pyrenees
Touzac (Lot)
Verwijder filters

Touzac (Lot)

niet echt bijzonder kleine plaats
Door cees Bal op 28-06-2017

er is niet veel te doen klein dorpje er is 1 bar huizen ligen aan de doorgaande weg

Fantastisch verblijf
Door Fam. Schee op 21-02-2017

In het dorpje is niet zoveel te doen. Wat wel fijn was dat de bakker s 'ochtends langs kwam rijden. Hoefde je niet naar het dorp voor brood.

geweldige omgeving , rust vooral als je dat zoekt
Door Dhr vergers op 20-02-2017

voor kinderen is Touzac niet zo spannend , maar houden ze van campings dan zit je daar goed. de topper is duraval en voor vissen le clos bouyssac , het laaste is meer voor de rust geweldige mensen heel vriendelijk en behulpzaam,wij komen daar al een paar jaar en het verveelt ons nooit . en voor de wijn een echte aanrader dat haalden we bij de wijn boeren daar in de buurt je weet niet wat je proeft . een aanrader wij zijn dit jaar weer van de partij hoop dat jullie ook komen

Fantastisch
Door AB- op 20-02-2017

Het is een mooi plaatsje met een mooie omgeving. De rivier le lot maakt deze plaats ook nog eens heel erg mooi!

touzac daar is niets
Door fam ottenhoff op 16-10-2016

er is niets daar ,.een kerk en een restaurant ,restaurant ,wanneer dat open is ?

Klein dorpje met 1 terras.
Door Truus en Rob op 08-07-2015

Enige terras had beperkte openingstijden. Wel een leuke brokantemarkt bezocht.