/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02520000-02529999%2FE2529402.jpg)
Vakantie Touzac (Lot)
2 accommodaties
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03110000-03119999%2FE3111278.jpg)
Le Clos Bouyssac
Touzac (Lot)
er is niet veel te doen klein dorpje er is 1 bar huizen ligen aan de doorgaande weg
In het dorpje is niet zoveel te doen. Wat wel fijn was dat de bakker s 'ochtends langs kwam rijden. Hoefde je niet naar het dorp voor brood.
voor kinderen is Touzac niet zo spannend , maar houden ze van campings dan zit je daar goed. de topper is duraval en voor vissen le clos bouyssac , het laaste is meer voor de rust geweldige mensen heel vriendelijk en behulpzaam,wij komen daar al een paar jaar en het verveelt ons nooit . en voor de wijn een echte aanrader dat haalden we bij de wijn boeren daar in de buurt je weet niet wat je proeft . een aanrader wij zijn dit jaar weer van de partij hoop dat jullie ook komen
Het is een mooi plaatsje met een mooie omgeving. De rivier le lot maakt deze plaats ook nog eens heel erg mooi!