Le Peyrelade
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
Omgeven door hoge bergen vind je Flower Camping Le Peyrelade. Zwemmen kan in een van de drie zwembaden of in de rivier bij de camping. Neem wel waterschoenen mee voor in de rivier. Er is tevens een restaurant en animatie op de camping. Het plaatsje Millau ligt vlakbij of ga eens kijken bij de grotten van Dargilan.
We hebben de beste aanbieders voor Camping Le Peyrelade voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieCampingErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieYelloh! Village Les Trois Vallées
CampingPrachtig gelegen Ga naar accommodatieRCN Val de Cantobre
CampingPrachtig gelegen Ga naar accommodatieYelloh! Village Les Rivages
CampingPrachtig gelegen
- Jacqueline Mouris14-09-2022
Geweldig!!!
Geweldige camping. Zeer schoon zowel ter hoogte van de camping als het toiletgebouw, ruime en schaduwrijke plaatsen, prachtig luxe zwembad met wellness en apart kinderbad. Veilig voor kinderen met een goed afsluitbare poort. Goed restaurant met supervriendelijk en behulpzaam personeel. Ondanks het naseizoen zijn we enorm geholpen met allerlei vragen en verzoeken. Mooie plekjes aan de oevers van de Tarn. Bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad!! Bezocht in september
- Anke18-08-2022
Prachtige camping op een mooie locatie
We hebben genoten op deze prachtige camping. Met 2 jonge kinderen was het prima vertoeven hier. Het zwembad is heerlijk en zwemmen in de tarn is een mooie toevoeging. Er zit een kiezelstrand bij waar je kunt zitten. Toiletgebouwen zijn erg schoon en de kampeerplaatsen zijn ruim! Animatie is aanwezig en er wordt iedere dag iets georganiseerd in de vorm van knutselen of bingo en live muziek int restaurant. Erg leuk! Het restaurant is eenvoudig maar goed. Er zit een klein winkeltje op de camping waar iedere ochtend vers brood en wat levensmiddelen. We komen zeker nog eens terug.
- Winnie28-07-2022
Een heerlijke camping
De camping is erg compleet. Een fijne rivier waar je kunt zwemmen maar ook aan de kant in het ondiepe kan spelen. Het zwembad is heerlijk en heel schoon. Ligbedjes worden niet met handdoeken gereserveerd dus onze ervaring is dat er altijd bedjes beschikbaar zijn. Heel fijn! Het restaurant met daarbij de speeltuin is heel prettig. Het eten bij het restaurant eenvoudig maar erg lekker. Het personeel heel vlot en super vriendelijk. In de avond zijn er leuke bandjes of andere activiteiten zoals bingo of quiz. Om exact 23u is het muisstil op de camping. Animatie was er ook maar zijn onze kinderen niet geweest. Opvallend is dat de camping heel goed onderhouden wordt. We hadden wat stankoverlast van een put naast onze huisje, Na 1x zeggen meteen opgelost. Huisje Louisiana super schoon, bedden prima, keukenspullen ook compleet. Alleen theemok en horren gemist. Kortom: echt een aanrader deze camping!
- J. van Blitterswijk19-07-2022
Mooie groene camping, genoeg te doen voor de kids
Stacaravan Louisiane, prima onderkomen voor gezin met 2 jonge kinderen van 4 en 1 jaar oud. Ruim voldoende schaduw op de kamping en kampeer-/accomodatieplaatsen. Jammer dat er geen airco aanwezig is in de accomodaties, wel centrale ventilatie. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Leuke zwembaden. Peuterbad met 2 kleine glijbanen en fonteinen. Alhoewel ook oudere kinderen (8-10) het nog leuk vonden om van de glijbanen te gaan. Diep bad en een relax bad met bubbelbad, watervallen en jetstreams. Prettig voor de ouderen onder ons of diegenen zonder kinderen, die wat meer van hun rust willen genieten, want voor kinderen beperkt toegankelijk. Rivier is makkelijk te bereiken, dammetjes bouwen, vissen vangen en kajakken is allemaal mogelijk. In de omgeving ook voldoende te beleven. Wij waren er twee weken net vóór het hoogseizoen en de camping was nog relatief rustig. Al met al een heerlijke vakantie gehad in de Gorge du Tarn!
- Margaretha06-09-2021
Mooie camping, wel voor jonge(re) kinderen
Leuke, maar heel drukke camping aan een prachtige rivier. Veel jonge kinderen, dus 's ochtends vroeg al een hoop rumoer. Voor onze dochters van 9 en 11 was er weinig aansluiting. De andere kinderen op de camping waren een stuk jonger. Gedoe in het zwembad. Je mag niet duiken, niet springen, geen lange(re) zwembroek (overigens wel strakke zwembroeken te koop in het kampwinkeltje), etc.. En het was heel druk in het zwembad. Dus wij zaten heerlijk elke dag bij de rivier waar het heel rustig was. Prachtig water met enorme vissen. Sanitair was superschoon en nooit druk. In de omgeving niet heel veel leuke stadjes. De omgeving is werkelijk prachtig. Heel mooi om te wielrennen en mountainbiken.
- Pamela Dubbelman02-09-2021
Fantastisch!!!!
Net terug van deze geweldige camping. Aankomst en inchecken gaat zeer vlot en netjes. De plekken zijn fantastisch. Aan het water met uitzicht op de rivier en de bergen. In 1 woord: prachtig! Binnen 1minuut sta je met je voeten in een rivier. Genoeg te doen in de omgeving: Leuke dorpjes, leuke excursies (ook geschikt voor kinderen) Dagelijks wel ergens een leuke markt.
Ook op de camping genoeg te doen. Veel activiteiten voor de kinderen. Van knutselen tot aan disco.
Ook het zwembad is in 1 woord super. 1 leuk, groot speel zwembad voor de kleintjes. Een soort solarium zwembad voor de volwassenen en 1 groot bad voor de oudwre kids.
De douche gebouwen zijn ruim en schoon. Ik ben zelf zeer kritisch mbt douchegebouwen, maar op deze camping ging ik graag douchen!!
Het restaurant is ook in 1 woord 'super'. Snelle bediening, heerlijk eten en vooral niet duur!
Wij hebben het zo geweldig gehad, dat we volgend jaar terug gaan!!!
Camping Le Peyrelade info
- WasmachineBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Prive sanitair mogelijkNiet beschikbaar
- AdresgegevensRoute des Gorges du Tarn, 12640