Laagste prijsgarantie
8.1FantastischScore uit 218 reviews
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.1

Over Soleil Levant

Camping Soleil Levant in Canet-de-Salars wordt gerund door gastvrije eigenaren. Echte kampeerders zitten hier goed, want de plekken zijn ruim en het sanitair is schoon. Voor kinderen is er gezellige animatie en tieners zoeken elkaar makkelijk op, zonder luidruchtig te zijn. Je zit vlak aan het Lac de Pareloup, waar je lekker kunt zwemmen of varen.

• Camping du Lac de Bonnefon

p.p. vanaf*

€ 156

Camping du Lac de Bonnefon

9.1
    Camping
    FrankrijkMidi PyreneesNaucelle (Aveyron)

*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Ga naar accommodatie

• BBQ toegestaan

• Rolstoel toegang

• TV

• Wasmachine

Lac de Pareloup, 12290

Soleil Levant

8.1FantastischScore uit 219 reviews

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad!
Door Vanessa op 14-09-2024

Eerder steeds op 5 sterren camping met een zwembad gestaan. Het zwembad hebben we niet gemist, het meer met alle attributen deden het heel goed bij onze kinderen van 7 en 9 jaar. Alleen geen zandstranden ivm hoogwaterstand. We stonden vooraan de camping, vlakbij het restaurant en de springkussens. Tuurlijk was er geluid van de kussens en spelende kinderen maar wij hebben dat niet als hinderlijk ervaren, het gaf een gezellige sfeer. Om 11u ging alles uit en dicht en rond half 12 was het stil. Er stonden veel kinderen in de puber leeftijd maar iedereen ging met elkaar om, er hing een hele leuke gemoedelijke sfeer onder de jeugd. Animatie was niet heel uitgebreid maar meer dan genoeg, er was een leuke leidster dit jaar. Voor zover ik begrijp is er ook altijd iemand die NL spreekt. Sanitair vooraan de camping wat verouderd maar redelijk schoon. Géén muggen gezien! In nacht heerlijk koel en overdag tussen de 23 en 33 graden gehad.

Schitterende camping
Door Boy Poels op 13-06-2024

Heel mooie camping, Erik en Monique zijn zeer enthousiast en doen er alles aan om het naar je zin te maken mooie ruime plekken

Mooie camping aan het meer, veel pubers:)
Door BB op 01-08-2022

Camping aan prachtig meer met speeltoestellen in het water, springkussens,, trampolines, sportveld, (kleinschalige) animatie, kortom veel te doen voor de kinderen (13&9). Er is geen zwembad maar met zo'n meer met zandstrand is dat geen gemis. Grote staanplaatsen, waarvan meeste met eigen kraantje. Ruime aandacht voor schoon sanitair. Ontzettend vriendelijk personeel en eigenaren die heel goed begrijpen wat je als kampeerder wil. Er kan lekker gegeten worden in het camping restaurant, waar s avonds ook het nodige vermaak is. Er zijn ook veel bungalows op het terrein; het is een grote camping, maar het voelt kleiner en knus. Veel Nederlanders met kinderen in puberleeftijd (16-18) en het is toegankelijk voor honden. Veel mensen hebben een eigen boot mee, maar je kunt deze ook huren.

Soleil Levant

Geen Franse sfeer/erg rustig
Door Mascha op 31-07-2022

Deze camping heeft een prachtig voetbalveld, tafeltennistafels en volleybalveld, maar helaas zijn er weinig pubers die er gebruik van maken. Overdag is het erg stil op de camping en er is geen dorpje in de buurt waar je heen kunt lopen. Wij misten erg de Franse sfeer.
Hierdoor zijn we eerder vertrokken.
Sanitair in een oude koeienschuur.

Super leuke camping!
Door Peters op 01-09-2021

Prachtige camping met zeer vriendelijke eigenaren. Mooie en zeer schone accommodatie. Leuk animatie team en een heerlijk afgezet zwemdeel met speeltoestellen in het meer.

Kamperen zoals kamperen hoort te zijn.
Door MS op 24-08-2021

Mooi ingerichte camping direct aan het meer. Wij stonden aan het begin van de camping op een erg ruime plaats met een groot grasveld voor de deur, vervolgens het strandje waarvoor in het water zich het waterpark bevond. Sanitair schoon en 2x daags schoongemaakt en gedesinfecteerd. Prettige ontvangst en aardig personeel ( altijd met een lach). Animatie voor de tieners goed georganiseerd. Goede verhouding bezoekers. Merendeel Frans (in de huisjes) maar ook voldoende Nederlanders. Eten in het restaurant is prima (prijs/kwaliteit). Lekker brood iedere ochtend verkrijgbaar bij de bar. (Niet te laat opstaan, want dan kun je misgrijpen :-)). Dit is een camping waarbij je het gevoel hebt dat je nog echt aan het kamperen bent, maar dan wel met de goede faciliteiten. Klein nadeel is dat als je vaker een dagtrip wilt maken je redelijke afstanden moet rijden.