Advertentie

Camping Le Clos de la Chaumestersterster

7.7Goed

Score uit 258 reviews

Frankrijk, Lorraine (Lotharingen), Corcieux (Vosges)


Overzicht

7.7Goed

Score uit 258 reviews

  • 7.4Ligging
  • 7.7Prijs/kwaliteit
  • 8.1Kindvriendelijk
  • 7.4Staat v/h sanitair
  • 7.2Zwembad
  • 7.5Hygiëne

Benieuwd naar de prijzen?

We hebben een aantal aanbieders voor Le Clos de la Chaume voor je op een rij gezet:

1
ANWB camping
ANWB camping
2
Villatent
Villatent
3
ACSI Eurocampings
ACSI Eurocampings
4
Direct boeken
Direct boeken

Camping info

  • Huisdieren toegestaan
  • Speeltuin
  • Wifi
  • Zwembad
Meer camping info
Tonen op kaart

Kom tot rust op Camping Le Clos des Chaumes in Frankrijk. Het kleine, met glas overdekte zwembad is heerlijk om even af te koelen De vriendelijke eigenaren schieten meteen te hulp wanneer nodig. Eens per week is er een pizzawagen en een spelletjesavond met oud-Franse spelletjes. In het bos achter de camping kan er fijn met de hond gelopen worden.


Reviews

258 reviews over Camping Le Clos de la Chaume

Review schrijven

Beoordelingen

103
19
9
2

Toon reviews van reizigers

Sorteren:


  • 2019
    9Familie de Boer28-08-2019

    Aanrader!

    Super fijne kleine camping, aan een beekje om leuk dammen te bouwen. Dorpje met restaurants op loopafstand, lekker zwembad, vriendelijke eigenaars, schone washokken. Mooie omgeving, veel te doen. Wijnproeverij op de camping. Wij waren met eigen tent, ook mooie glamping mogelijkheden. Aanrader!

    • 8Ligging
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 9Kindvriendelijk
    • 9Staat v/h sanitair
    • 9Zwembad
    • 9Hygiëne

    Gereisd met jonge kinderen in augustus 2019

  • 4Carlijn23-08-2019

    Tegenvaller

    Deze camping viel ons op basis van de vele positieve reviews tegen. Als je een cottage (stacaravan) huurt, hoef je niet te rekenen op veel privacy. Verder was de inventaris behoorlijk gedateerd en soms zelfs kapot. Vrij bizar was dat de eigenaar bij het uitchecken heel erg boos werd op ons. Na het doen van de controle van de stacaravan bleek een aantal zaken kapot. Deze dingen waren al kapot voordat we erin kwamen, de eigenaar had ons hier zelfs op gewezen. Maar nu probeerde hij het op ons te verhalen en hij werd onmiddellijk boos toen wij ontkenden er iets mee te maken te hebben. Hij liep tierend van ons weg en bleef ons nog even naroepen. Heb me zelden zo slecht behandeld gevoeld. Weg fijn vakantiegevoel!

    • 5Ligging
    • 3Prijs/kwaliteit
    • 8Kindvriendelijk
    • 5Staat v/h sanitair
    • 7Zwembad
    • 3Hygiëne

    Gereisd met jonge kinderen in augustus 2019

  • 9Romy Michel22-08-2019

    Positief: niets op aan te merken!

    Leuke, rustige, fijne kleine camping. Wij zijn zonder reservering vooraf op deze camping beland en konden een leuke plek uitkiezen bij het beekje op de camping. Dit is zeker een aanrader. Eigenaren zijn vriendelijk en spreken goed Engels.

    • 9Ligging
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Kindvriendelijk
    • 8Staat v/h sanitair
    • 8Zwembad
    • 8Hygiëne

    Gereisd met partner in augustus 2019


  • Benieuwd naar de prijzen?

    We hebben een aantal aanbieders voor Le Clos de la Chaume voor je op een rij gezet:

    1
    ANWB camping
    ANWB camping
    2
    Villatent
    Villatent
    3
    ACSI Eurocampings
    ACSI Eurocampings
    4
    Direct boeken
    Direct boeken

  • 9Juul Lobbestael20-08-2019

    Gezellige camping met vriendelijke uitbating!

    Toffe en gezellige camping met persoonlijke ontvangst door de vriendelijke en enthousiaste uitbaters. Wij kregen een plek vlakbij het zwembad voor onze caravan met voortent. Dit was een zeer ruime plek voorzien van zowel elektriciteit als een watertap. Zelden zo een grote campeerplaats gekregen. De camping is zeer netjes en ook de staanplaatsen zijn zeer proper. Op de camping geldt een gemoedelijke sfeer gezien het eerder beperkt aantal plaatsen en de vele kinderen. Zowel onze 18 maanden oude dochter als de zoon van 6 hadden het er prima naar hun zin. Zowel een leuke kleine speeltuin, overdekt zwembad als een toffe speelrivier zorgden voor de nodige animatie. In het winkeltje kan je de hele dag door vers stokbrood verkrijgen zonder reserveren. Een dikke plus voor ons!

    • 9Ligging
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 9Kindvriendelijk
    • 8Staat v/h sanitair
    • 7Zwembad
    • 9Hygiëne

    Gereisd met jonge kinderen in augustus 2019

  • 6Meike17-08-2019

    Gematigde camping

    De straat zorgt voor lawaaioverlast (ik daverde er soms van in mijn tent). Bovendien lagen wij onder elektriciteitsdraden. Ik had dit graag vooraf geweten maar dit verminderde voor mij erg de waarde van de plaats. Het zwembad was leuk maar de temperatuur te koud. De speeltuin vond ik heel beperkt en onvoldoende naar capaciteit kinderen. Een aantal activiteiten waren tegen betaling. Zo kwam er een circus waar je 10 euro per persoon moest neertellen terwijl het de dag ervoor aan 7euro in het dorpje stond. Ik vind dat er alleszins melding dient gemaakt te worden vooraf van betalende activiteiten voor kinderen. Achterste deel van de camping leek me wel leuker (beekje!), rustiger, meer groen. Het blotevoetenpad en de vrije ruimte in het bos zijn een meerwaarde. Het sanitair was onvoldoende (aanschuiven bij toiletten). Ze waren ook vaak vuil dus frequenter poetsen lijkt me noodzakelijk. Amper plek op straat om te parkeren (dus veel auto's).

    • 8Ligging
    • 5Prijs/kwaliteit
    • 7Kindvriendelijk
    • 5Staat v/h sanitair
    • 5Zwembad
    • 5Hygiëne

    Pascaline COLIN-WOOD, Gérante, 20-08-2019

    Dear Meike, it is difficult replying to you without knowing who and where you were precisely on the campsite but we will try our best.

    We have a road indeed to access the campsite but it is a D road, not a national road or a motorway, it is only to access our village Corcieux (1500 inhabitants). However as the environment is very quiet, we can understand that sometimes it echoes.

    The pool is at a temperature of 27 degrees, and we are not allowed in France to heat over this temperature for health issues. As the pool is covered maybe you felt it was cooler....

    It is the absolute first time that guests complain about the size of the play area as we are usually praised for the number of games for little ones that we have onsite. We have even created a barefoot trail this year using the little river we have and our forest, guests really love it ! All activities (payable or not) are on our notice board and it is written very clearly.

    Regarding the shower and toilet builidings, we have 2 and if you check on the French government laws we actually have more than we should on a three star campsite, but of course they tend to be busy at the same times.... They are cleaned 4 times a day by staff and checked every hour by ourselves, I do not think we can do more unfortunately.

    We hope to see you again and advise that you book very early as other guests if you wish to have a pitch by the little river as they are very popular..

    Kind regards

    Gereisd met jonge kinderen in juli 2019

  • 5Frankrijkgangers16-08-2019

    Beetje saai

    Een week verbleven clos de la chaume. Ligt mooi centraal voor uitstapjes maar camping zelf biedt niets extra’s. De kids vonden het nogal saai. Kan ook aan hunzelf liggen natuurlijk. Reciew hiervoor over lawaai kan ik onderschrijven. De weg langs de camping lijkt wel een snelweg, wat een herrie! Je went er wel aan na een paar dagen.

    • 1Ligging
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 3Kindvriendelijk
    • 8Staat v/h sanitair
    • 6Zwembad
    • 5Hygiëne

    Pascaline COLIN-WOOD, Gérante, 20-08-2019

    Dear family,

    We are very sorry to hear that you did not really enjoy our campsite. We really take pride in everything we do and cannot understand that you did not find enough to do with kids...as the campsite is really designed for families with little ones.

    Regarding the cars, well it is only a departmental road with access to the village (1500 inhabitants) so it is very far from a motorway !

    We hope to see you again and next time, come and talk to us, we will advise you on what to do on site and in the area, as there is so much to do ...It is impossible to be bored !

    Kind regards

    We have a swimming pool which is covered and can be enjoyed all day, a nice play area, games room, volley-ball ground, ping-pong tables, boules area, zen area with hamacs to relax, and new this year : a BAREFOOT TRAIL, on our programme each week we also have the mini-club, sophrology for kids and adults, star gazing animation....

    Maybe you did not take a look at the programme

    Gereisd met oudere kinderen in augustus 2019


  • Advertentie
  • 5Gerard14-08-2019

    Oke maar niet rustig

    Aardige camping. Alles ietwat klein en kneuterig. Sanitair is oke maar heeft te weinig capaciteit in hoogseizoen. Het zwembad is klein en onder de plastic overkapping met schreeuwende kinderen niet bepaald rustig. Net als de doorgaande weg waar vrachtverkeer vanaf half 6 je snel wakker maakt. Het beste kun je op het veld staan aan de kant van de beek, dan merk je daar het minst van. Veel gezinnen met jongen kinderen. De camping ligt redelijk centraal dus voor uitstapjes kan hij aantrekkelijk zijn.

    • 3Ligging
    • 7Prijs/kwaliteit
    • 6Kindvriendelijk
    • 5Staat v/h sanitair
    • 1Zwembad
    • 6Hygiëne

    Pascaline COLIN-WOOD, Gérante, 20-08-2019

    Dear Gerard,

    We ae glad that you thought we have a nice camping. The campsite is indeed ideally located at the heart of the Regional Park "Les Ballons des Vosges" and it is 10 min away from Gerardmer, the lakes, close to Alsace and also many other touristic points like waterfalls, scenic route "Route des Crêtes"...

    We need road to access the campsite and it is a D road, not a national road or a motorway, it is only to access our village Corcieux (1500 inhabitants). However as the environment is very quiet, we can understand that sometimes it echoes...

    The pool is covered indeed, it is a big investment we made so all guests can enjoy the pool in all weathers. The other great advantage is that it is UV prrof so it is perfect for all ages...No suncream to put on !

    Regarding the shower and toilet builidings, we have 2 buildings and if you check on the French government laws we actually have more than we should for a three star campsite, but of course they tend to be busy at the same times....

    If you wish next time to have a pitch by the stream, then please book on the website very early to avoid disappointment.

    We hope to see you again some time.

    Kind regards

    Gereisd met partner in juli 2019

  • 9familie Langman14-08-2019

    Een absolute aanrader!

    Leuke camping met vriendelijke eigenaren, die goed Engels spreken. Wij hadden een grote plek geboekt voor onze tent (een Special Large Pitch) en die was echt heel groot. Voor onze kinderen was, mede dankzij de vele Nederlandse en Franse leeftijdgenootjes, het zwembad, het beekje en de tafeltennistafel fantastisch. Het sanitair is enigszins verouderd maar absoluut zeer schoon. In één sanitairgebouw is de temperatuur van het water niet te regelen, maar in het andere sanitairgebouw is de watertemperatuur wel in te stellen. Het enige minpuntje aan de camping is dat het aantal toiletten aan de krappe kant is als de camping volgeboekt is. Maar gezien de prijs/kwaliteitsverhouding absoluut in orde! Kortom een leuke camping in een mooie omgeving. Zeker een aanrader!!!

    • 9Ligging
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 10Kindvriendelijk
    • 8Staat v/h sanitair
    • 10Zwembad
    • 10Hygiëne

    Pascaline COLIN-WOOD, Gérante, 20-08-2019

    Dear family Langman,

    Many thanks for your review on our campsite. We are very happy that you enjoyed your holiday on our family campsite. Seeing kids from all nationalities is always brilliant and this is what makes camping magic...

    We really do our best for our guests and we live in such a beautiful area that we also try and make you discover most of it, we are always happy to give tips on what to do, where to go...

    Our Special Large Pitches are very popular and guests really enjoy having that extra space...

    We wish you a good end of summer and hope to see you and your family soon onsite

    Kind regards

    Gereisd met jonge kinderen in juli 2019

  • 8Familie Veldman12-08-2019

    Fijn de Vogezen verkennen

    Leuke camping met redelijk ruime plaatsen en vriendelijke eigenaars. 's Avonds was het er heerlijk rustig. Toen alles vol stand was er wel een capaciteitsprobleem bij het sanitair. Jammer dat de chalets dichter bij het sanitair staan dan de campingplaatsen aan die kant... Geen verlichting op het terrein. Brood te verkrijgen bij de receptie, evenals wandelkaartjes.

    • 8Ligging
    • 7Prijs/kwaliteit
    • 8Kindvriendelijk
    • 8Staat v/h sanitair
    • 7Zwembad
    • 8Hygiëne

    Pascaline COLIN-WOOD, Gérante, 20-08-2019

    Dear Family Veldman,

    Thank you for your kind comment on us and the campsite. We use limited lights indeed, so that our guests enjoy the natural show by nature at night: star gazing... The sky in the Vosges is beautiful and you can see the Milky Way, we understand that it is practical to have lights and we have a minimum so that you can still see the sky and observe shooting stars ! This is truly magical...

    Regarding showers etc we have more that the norm but of course when the site is full ..Everyone tends to go at the same tim..We apologize for this.

    We hope to see you again on site ! Enjoy the end of summer ;-)

    Kind regards

    Gereisd met partner in juli 2019

  • 6De vries12-08-2019

    Mooie camping voor korte periode

    Het is een camping met erg kleine plekken. Vooral in het hoogseizoen sta je hutje mutje. Het sanitair is erg verouderd en te weinig voor de hoeveelheid mensen. De douches zijn erg warm, opzich fijn maar onze twee kinderen konden er niet onder staan vanwege de temperatuur. De douches werken ook met drukknoppen en zijn niet te reguleren. Wel een klein zwembad, prachtige omgeving, beekje en wandel gebeid aan de camping en vriendelijke mensen. Maar ik zou hier niet snel langere tijd willen staan.

    • 7Ligging
    • 6Prijs/kwaliteit
    • 7Kindvriendelijk
    • 5Staat v/h sanitair
    • 6Zwembad
    • 5Hygiëne

    Pascaline COLIN-WOOD, Gérante, 20-08-2019

    Dear family De Vries, thank you for your review.

    Our COMFORT pitches are between 80 and 100 m², but you can also reserve the SPECIAL LARGE PITCHES if you needed more space as they are 140 m² in average.

    Regarding the sanitair building, well we have sufficient for the size of the campsite and number of pitches but when the campsite if full, we can understand that sometimes you need to wait a bit as all families tend to go around the same time and this is normal :-) We apologize for this.

    Regarding the temperature of the showers, it is controlled by us daily and in the second building, you can change the temperature of the water yourself, so I am not sure why you did not use the other showers also ? Maybe you did not see them ?

    The pool is 13m x 8m...Of course your view depends on the size of pools you go to but I wanted to precise this for other guests also.

    There is so much to do in the Vosges Mountains and Alsace that we are sorry you did not stay longer to discover.

    It might be an idea next time to come before 14th July or after 15t August then you might enjoy it more...

    Enjoy the end of summer ;-) kind regards

    Gereisd met jonge kinderen in augustus 2019


Benieuwd naar de prijzen?

We hebben een aantal aanbieders voor Le Clos de la Chaume voor je op een rij gezet:

1
ANWB camping
ANWB camping
2
Villatent
Villatent
3
ACSI Eurocampings
ACSI Eurocampings
4
Direct boeken
Direct boeken

Tips

13 tips over Camping Le Clos de la Chaume


  • Fan , 10-08-2019

    Neem een afwasbak mee. Ze hebben geen stoppen voor de afvoer. Vraag om een plek onder de bomen. Dit vonden wij gezelliger en dichtbij het sanitaire.

    Om te doen: Gérardmer, waterval Tendon, rodelen bij la Schlucht, route de crete, Riquewihr, snoepjesfabriek en nog veel meer.


  • Marcel, 07-10-2013
    • Ga mee de natuur in met de berg-gids (zeker met kleine kinderen is dat erg leuk)

  • Nop, 17-07-2014

    Leuke wandelingen van camping naar het dorp, via een voetpad dat over het bruggetje van de rivier heengaat. Eens boven gekomen denk je nergens uit te komen, maar dan moet je even door het veld richting de veldweg lopen...links is richting dorp, rechts verder de natuur in, waar je bramen kunt vinden!! Ga je eerst rechts en dan links, dan loop je een leuk rondje door een klein gehucht, waar de tijd even is stil blijven staan.


Vraag en antwoord

5 vragen over Camping Le Clos de la Chaume


  • Floor, 28-05-2019

    Hoogte

    Op welke hoogte ligt de camping? Moet. Je rekening houden met koude nachten?


  • de Jong, 26-10-2016

    Lawaai van de weg

    Ik lees op de site van de ANWB dat er redelijk veel mensen last hebben van de weg bij de camping. Is dit ook echt het geval en wat zijn met een tent de mooiste plekjes?


  • hankarman, 04-01-2016

    Hond

    Is dit een geschikte camping om de hond mee naar toe te nemen? Mag zij in de meren afkoelen of in het beekje op de camping?


Camping Le Clos de la Chaume info

Algemene informatie

  • Aantal sterrenstersterster
  • Aantal sterren3
  • SchaduwplaatsenAanwezig
  • MobilehomesAanwezig
  • Voorzieningen voor minder validenAanwezig
  • HuisdierenToegestaan
  • Geldautomaat in directe omgeving (1 km)Aanwezig
  • BBQToegestaan

Zwembad

  • ZwembadAanwezig

Families en kinderen

  • Aanbod voor kinderenSpeeltuin

Wifi

  • WifiAanwezig

Kamerfaciliteiten

  • Huishoudelijke apparatuurTV, Wasmachine

Overige faciliteiten

  • Warme douchesAanwezig
  • Privé sanitair mogelijkJa
  • InternetAanwezig
  • Overige servicesWasserette

Parkeren

  • Autovrij parkJa

Adresgegevens

Advertentie
Advertentie