Camping Les Saules

Camping Les Saules
gezellige camping en baas , heerlijke druivensapjes of een biertje onder de Wilgen of in de zon , wat jij wil !
Wat is deze camping een pareltje verscholen in een groene oase. Prachtige plekken, voor ieder wat wils. Je wordt super vriendelijk ontvangen door Carel met een drankje of een ijsje, eerst even gezellig kletsen en een rondleiding over de camping, waar je gelijk een mooi plekje uit kan zoeken. Ook het personeel is super vriendelijk, wij voelden ons erg welkom. Wij hebben genoten tijdens het mooie weer van het meertje, de gezellige aanschuiftafel en een gezellig borreltje in de avond. Ook niet onbelangrijk het sanitair werd goed schoon gehouden, heel fijn!
Wij hebben niks dan lof voor deze camping. Heerlijke 9 dagen gehad. Het was precies zoals we verwachten. We hadden mooie posts op Facebook gezien. Na aankomst een rondleiding door Carel en welkomstdrankje. De camping is puur natuur. Heerlijk bronwater meertje waar je kan zwemmen. Hele ruime mooie staanplaatsen. Je maakt hier heel snel contact, nog nooit zo meegemaakt. Zo gezellig. En dan het terras boven. Hier kun je lekker eten. Zit je er 's middags gezellig te borrelen komt er een schaal lekkere hapjes bij. En niet te vergeten de aanschuif tafels. Eten met 50 man! Zo ontzettend leuk! Je wordt echt helemaal zen op deze camping. Kan me ook echt niet vinden in die 2 slechte reviews (jaja wel 2) En onze maltezer Donna heeft ook genoten. Mocht heerlijk loslopen, rondsnuffelen en zwemmen. Kortom een aanrader. Carel en team heel erg bedankt. We zullen deze vakantie nooit vergeten. En hopen volgend jaar zeker terug te komen.
Wij hebben enorm genoten van deze camping. De beheerder en zijn team zijn ontzettend gastvrij en vriendelijk, ook naar de kinderen. Voor ons was het een warm bad om in terecht te komen. Door een blessure was het best een klim naar onze huurtent op de heuvel, maar toen er een andere tent lager gelegen vrijkwam werd ons aangeboden om te verhuizen! De aanschuiftafel is ontzettend gezellig om mee te maken. De ligging is prachtig tegen een heuvel, met een heerlijk meertje verborgen tussen al het groen. De plekken zijn ruim, met veel privacy. Het saniatair wordt tiptop schoongehouden. Bezienswaardigheden zijn wel iets verder rijden, maar ook dat is goed te doen. Wij hebben het heerlijk gehad!
Vanaf de aankomst niet het geweldige gevoel gehad wat anderen in reviews beschreven. Wel een mooi terrein. Zwemmeertje zorgt voor fijn vermaak door kinderen; klein watertje met een overzichtelijk strandje. Vrijwel alleen maar Nederlandse jonge gezinnen. Ondanks dat we zelf een jong gezin zijn, misten wij variatie in de gasten van de camping. De staanplaatsen beneden op het terrein zijn vrij dicht op elkaar en dichtbij de reuring. Bovenop de berg of tussen de bomen sta je meer verscholen, geluid van de speeltuin is daar evengoed duidelijk te horen. Een patatje kunnen halen op de camping is handig, behoefte aan de andere Hollandse snacks hadden we niet. Ook de aanschuiftafels trokken ons niet. Al met al; mooi terrein, maar qua camping niet de ambiance die wij zoeken op een camping (in Frankrijk).
Van af het eerste moment voelden we ons welkom en onze kinderen van 1, 4 en 11 hadden al snel vriendjes en vermaakten zich hele dagen. Hier hebben we gekampeert zoals ik dat van vroeger ken. Dit is wat wij onze kinderen willen laten ervaren. Hele dagen zwemmen. Luieren. Padden, vuurvliegjes slangen en relmuizen zoeken. De camping was een echte natuurcamping. Heerlijke beschutting. Een heerlijk meertje met super zuiver water wat constant getest wordt. Het sanitair was schoon en zelf snachts kwam daniel uit bed om te poetsen. Top! De aanschuiftafel was heerlijk en super gezellig. We hebben nieuwe vrienden gemaakt. Het personeel was allemaal even lief en behulpzaam. Karin, tamme en hinke die heerlijke maaltijden maken. Jeroen geen zittend gat. Daniel stond bij de kids bekend als marsmellowmeneer. Rob die mij mij op elk uur van de dag een koffie klaar maakte. geweldig concept carel. Wij blijven jullie volgen.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |