Laagsteprijsgarantie
4.4
OnvoldoendeScore uit

Over Camping Bon Port

Op zoek naar een fijne familiecamping in de Camargue voor uw vakantie in Zuid-Frankrijk? Camping Bon Port ligt in Lunel in de Hérault, in de Petite Camargue, land van paarden, stieren en roze flamingo’s, emblemen van de wilde Camargue. Tussen de zee en de Cevennen is het ideaal gelegen. Er is genoeg te doen in deze fantastische regio ; bezoek aan musea, sportieve activiteiten, gezellige stadjes bezoeken of lekker naar het strand. De camping zelf biedt u een groot assortiment van stacaravans of mooie (half)- schaduwrijke staanplaatsen aan. Een mooi groot zwemparadijs met glijbanen en relaxte ligstoelen. Verder vindt u er een campingwinkel waar u vers brood kunt kopen, een bar/restaurant, een kidsclub. Er is voor ieders wat wils !

De camping heeft echt een zonnige ligging dichtbij de zee, ideaal voor een gezellige familievakantie. Je merkt meteen dat er volop activiteit is voor de kinderen, met een enthousiast animatieteam dat leeft voor plezier. Het grote zwembad zorgt voor waterpret, al moet je er wel rekening mee houden dat het er vaak druk is. De kampeerplaatsen zijn ruim en bieden plek voor het hele gezin. Ondanks de wat ouderwetse sanitaire voorzieningen, geeft het plek bieden en de sfeer een goede basis voor herinneringen maken. De winkeltjes en het restaurant maken de dag compleet, ook al is er wat sfeer nodig in de bediening. Al met al ademt deze camping een ontspannen en levendige vakantiesfeer.

• BBQ toegestaan

Gemiddeld
Door Chantal Bosma
Zoover Ontdekker
op 12-08-2026

Wij zijn twee weken met ons gezin van 4 op deze camping met 4 sterren verbleven. Onze kinderen zijn 12 en 9 jaar.

We hadden een mooie plek in de schaduw. Er was veel te doen voor de kinderen en het animatie team was fanatiek. Echter was het vooral op Franstaligen gericht en was het Engels slecht te verstaan.
De toiletgebouwen waren gewoon echt ronduit smerig dit was absoluut geen 4 sterren waard. Dit kan veel en veel beter met frequentere controles en schoonmaak. De putjes van de afwasbakken zat altijd vol, de wc’s lagen vol wc papier en remsporen en plas op de randen. De vloer was vies van de urine en het stonk enorm. Shampoo vlekken op de wanden van de douches zaten er dagen later nog dus daar wordt geen doekje bij langsgehaald.

Het winkeltje was prima genoeg voor het noodzakelijke en het restaurant was prijzig maar ook prima.

Het zwembad is leuk opgezet, de regel dat kinderen vanaf 12 jaar pas zonder begeleiding naar het zwembad

Niet doen!
Door D. op 22-08-2025

Wat een smerige camping! Sanitair niet te doen. Hele dag urine/ontlastinglucht over de camping. Geen warme douches en veel rioolvlieges in het sanitairgebouw. Mijn kinderen mochten niet meedoen met de animatie want dit was alleen in het frans en dat verstonden ze niet. Ze werden door het animatieteam weggestuurd. Zwembad overvol! Je kon niet zwemmen i.v.m de drukte. Op de camping zelf 1 grote stofbende en duiven die alles onderkakken. Wij gaan hier nooit meer naar toe.

Nooit weer
Door Helma Bosman op 14-08-2025

Het is een enorm vieze camping. De hele dag zit je in de urine/ontlasting geur. De wc zijn vies je hebt geen wc papier en ook geen papier of hand droger. De douches zijn vies en een warme douche is een luxe. De afwasruimte is smerig en ook daar geen warm water te krijgen. Het restaurant wat bestaat uit personeel van rond de 18 a 20 jaar wil geen geld verdienen. Met een karaoke avond 2 uur gezeten en wel 1x een ober geweest (pas na 1 uur gezeten te hebben) om te vragen of we wat wilde drinken. De rest van de avond geen ober gezien. Ook de ruimte waar je eten bereid wordt is niet hygiënisch, de vogelnesten hangen er boven. Niks onder de nesten wat de vogelpoep opvangt, je kan zelf wel raden waar dat terecht komt. Het zwembad is vies en wordt in 1 week vaak een deel gesloten ivm poep in het zwembad. De kampeerplaats is ruim. De weg is één bak stof en er wordt hard gereden. De stroom is 4x uitgevallen op heel de camping. Nooit weer!

NIET DOEN!
Door Maike Beld op 12-08-2025

Wat een vieze camping! Sanitair is oud en vies, geen wcbril en ook geen Wc papier. Douches zijn ook vies en soms ook koud, na het douchen heb je geen lekker fris gevoel. In de sanitair gebouwen ruikt het ook de hele dag naar urine en ontlasting (eigenlijk ruik je dit ook op de camping) . Geen warm water voor het afwassen (lauw). Wij hadden een ruime plek maar dat was niet overal zo op de camping. Het grindpad voor onze plek langs kunnen ze beter vervangen door asfalt want door het harde rijden stuift dit de hele dag waardoor wij constant in de stof zaten. Zwembad is opzich mooi maar de muren zitten vol met schimmel. Veelste weinig bedjes en parasols. Horeca wordt gerund door tieners die slecht engels kunnen. Pizza kun je er wel bestellen die is redelijk goed. Winkeltje is tussen 12 en 16.30 dicht.. de dame die in het winkeltje staat is heel vrolijk en aardig. De ligging is verder wel mooi, dichtbij de zee en supermarkten/stadjes

Geen aanrader!!
Door M. op 08-08-2025

2 weken op deze camping geweest, maar nooit meer. We stonden op een zeer kleine plek en hutje mutje op elkaar. De tentharingen van de buren zaten onder onze caravan. Grote campers worden overal neergezet op de kampeerplekken terwijl de plekken hier echt te klein voor zijn. 1e week was het niet super druk in het zwembad, maar toen stond de camping ook niet vol. 2e week hingen we er met de benen uit en echt zwemmen kon niet meer. Het sanitair is bar slecht. Als je geluk had, had je een lauwe douche, anders een koude douche en je word vergezeld met veel rioolvliegjes. Er werd slecht schoongemaakt. Dezelfde dweil werd gebruik voor de wc's en daarna de douches. Regelmatig een rioollucht over de camping. Animatie was alleen in het frans. Gelukkig is er in de omgeving veel te doen, zodat je niet de hele dag op deze camping hoef te verblijven.

Goede camping met allerlei voorzieningen.
Door Youp Zonneveld op 05-08-2025

2 weekjes geboekt met twee kids (8-10) bij deze camping. Wat opvalt is dat een aantal dingen vernieuwd zijn, met name de ingang/receptie. De camping zelf is redelijk gedateerd maar prima. Uitzicht hoef je niet te verwachten, je zit midden op het land en redelijk hutje mutje. Wij hadden een stacaravan helemaal in de hoek bij de ingang tussen de fansen. Zwembad erg streng, kids mochten niet zonder begeleiding zwemmen en echt alleen strakke zwembroek, voor de rest prima! Restaurantje/terras word gerund door tieners die bijna enkel frans praatten, maar waar is dat tegenwoordig nou niet meer zo? Met iets meer geduld kom je er wel;) Supermarkt intermarche hyper lekker dichtbij (6min). Savonds wel muggen, moeders had daar vooral last van. Omgeving lekker uitkammen maar even een kano tochtje maken (€192,-) of grotten bezoeken (120-180€) is niet meer zomaar even te doen vind ik. Na 8jaar Frankrijk maar even nadenken wat we volgend jaar gaan doen