3,8 miljoen reviews
Laagste prijsgarantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa
/Frankrijk/Ile de France/Magny-Le-Hongre (bij Disneyland)

Vakantie Magny-Le-Hongre (bij Disneyland)

Magny-le-Hongre in Frankrijk wordt vooral bezocht vanwege de strategische ligging. Deze plaats ligt namelijk op slechts vijf kilometer afstand van het grootste attractiepark van Frankrijk, Disneyland Parijs.

Populair
Frankrijk
Ile de France
Magny-Le-Hongre (bij Disneyland)
Over Magny-Le-Hongre (bij Disneyland)

Magny-le-Hongre in Frankrijk wordt vooral bezocht vanwege de strategische ligging. Deze plaats ligt namelijk op slechts vijf kilometer afstand van het grootste attractiepark van Frankrijk, Disneyland Parijs. Met de shuttlebus is dit wereldberoemde park eenvoudig te bereiken. Ook wereldstad Parijs is gemakkelijk te bereiken vanuit je vakantieverblijf in Magny-le-Hongre. Staan beiden nog op je bucketlist? Lees dan zeker even verder over een vakantie in Magny-le-Hongre.

Of je hier nu als kind al eens bent geweest of hier voor het eerst naartoe gaat, dit park blijft tot de verbeelding spreken. Zodra je door de poorten loopt voel je de magie van Disney en alle bekende figuren die er rondlopen. In Disneyland word je meegenomen naar vijf verschillende landen met elk een eigen thema. Attracties voor jong en oud zorgen voor een dag vol vermaak. Ga niet te vroeg weg want de spectaculaire avondshow, compleet met vuurwerk, wil je niet missen.

Ben je geïntrigeerd door de films van Disney? Breng dan ook een bezoek aan het Walt Disney Studios Park. Hier krijg je een exclusief kijkje achter de schermen van jouw favoriete film. Is een dagje Disneyland niet genoeg? Geen zorgen, want tijdens je vakantie in Magny-le-Hongre verblijf je zo dichtbij dat je gemakkelijk meerdere dagen naar Disneyland kunt gaan.

Tijdens je vakantie in Magny-le-Hongre sta je met het openbaar vervoer binnen een uur in het centrum van Parijs. Parijs staat bekend als de stad van de liefde, maar is ook zeker leuk om met het hele gezin te bezoeken. Als je de beroemde Eiffeltoren wilt beklimmen, is het verstandig om van tevoren je tickets te kopen zodat je niet te lang in de rij hoeft te staan.

Loop je vanaf de Eiffeltoren langs de Seine dan kom je na een uur wandelen bij de Notre Dame aan. De Notre Dame ligt op een klein eiland in de Seine en wordt net als de Eiffeltoren druk bezocht, dus kom vroeg in de ochtend indien mogelijk.

Wil je Parijs op een bijzondere manier verkennen? Kies er dan voor om een boottocht te maken over de Seine. Vooral het uitzicht op het Louvre is erg mooi vanaf het water. Het Louvre zelf is voor cultuurliefhebbers een onmisbaar onderdeel van een tripje naar Parijs. Bekijk de Mona Lisa van dichtbij of bewonder de enorme schilderijen in de hallen van dit museum.

Wist je dat je Parijs tegenwoordig ook prima op de fiets kunt verkennen? Parijs beschikt over veel fietspaden, waardoor je op een vertrouwde manier door deze wereldstad rijdt. Gebruik maken van het metronetwerk kan natuurlijk ook.

Wil je een bezoek aan Disneyland Parijs combineren met een stedentrip naar Parijs? Boek dan een vakantie naar Magny-le-Hongre. Hier verblijf je in alle rust, maar zit je wel dichtbij de hoogtepunten van Noord-Frankrijk.

Reviews over Magny-Le-Hongre (bij Disneyland)