Over du Bois de Reveuge
Kinderen vermaken zich wel op Camping du Bois de Reveuge (Huanne-Montmartin). Zij kunnen gratis gebruik maken van waterfietsen en kano’s en het animatieteam is hier altijd enthousiast. Voetbalwedstrijden kijk je met elkaar en met patat. Verwacht verder niet teveel van het restaurant. Besançon is 50 minuten rijden.
Vakantiegangers zijn vooral te spreken over de kindvriendelijkheid en de vele activiteiten die de camping te bieden heeft. Het zwembad met vijf glijbanen en een binnenzwembad springt eruit als een groot pluspunt, vooral gewaardeerd tijdens minder weer. Ook de animatie, met activiteiten in zowel Nederlands als Frans, wordt gezien als een sterke kant, waardoor iedereen kon meedoen en genieten. De prachtige, natuurrijke omgeving nodigt uit tot ontdekken, met genoeg te doen voor wie eropuit wil gaan. De accommodaties, waaronder stacaravans, zijn schoon, ruim en goed onderhouden, waarbij de opzet van de camping zorgt voor een gezellige en niet massale sfeer. Kortom, een toplocatie voor een familievakantie vol plezier en ontspanning.
Airconditioning
Restaurant: 5000m
Winkelmogelijkheden: 5000m
Adresgegevens | route de rougemont, F-25680 |
Het sanitair was smerig
Er was geen verschil met voor of na de schoonmaak
Ik ben zelf met een bezem rond gegaan om overal alle spinnenwebben weg te halen
Heel erg leuke camping. Genoeg activiteiten voor kinderen. Het zwembad was leuk, 5 glijbanen en een binnenzwembad. Heel fijn als het even iets minder weer is. Animatie was Nederlands en Frans. Erg fijn zo konden we alles verstaan. Genoeg te doen in de omgeving, al moet je er wel naartoe rijden, maar leuk om te ontdekken. Prachtige omgeving.
We beginnen met de top....dat was het plekje in het bos met veel schaduw. Dan nu de rest.....sanitair is oud en versleten. Muren gescheurd, voegen verdwenen, vol met spinnen en beestjes, wc potten los waardoor de urine over de vloer stroomde. Schoonmaken? Even een doekje over de wc bril leek het op verder was het nooit echt schoon. Zwembad was troebel. Glijbanen wel leuk. Vijver mag je in met de hond maar werd niet aangeraden. Maar op diezelfde vijver suppen etc kon wel... (Beetje dubbel) Camping is erg stijl en wij stonden helemaal bovenaan. Achter allemaal chalets en omdat je allemaal op een rij staat eigenlijk geen gezelligheid. De andere kant zijn de kampeerplaatsen wat beter maar daar is het wel langer onrustig. Animatie doet echt hun best, eten hebben we hier niet gehaald. Wij gaan in elk geval niet meer terug naar deze camping. De 4 sterren codering van de ANWB is voor ons onbegrijpelijk.
du Bois de Reveuge
Mooie camping welke erg geschikt is voor kinderen. Het zwembad was schitterend en plezierig.
De schoonmaak van het sanitair kan beter, tevens deels verouderd.
Hele leuke camping. Prachtig gelegen en ruim opgezet. Toch is alles dichtbij omdat het geen hele grote camping is en niet massaal. Sfeertje is ontspannen en nog lekker Frans. Allemaal superaardige medewerkers die graag helpen. Nederlanders zijn ongeveer de helft van de bezoekers. Animatieteam bestaat uit drie enthousiaste Nederlandse meiden. Elke avond wel wat te doen, als je het wilt opzoeken.
Zwembad is geweldig, de kids raakten niet uitgespeeld met de glijbanen. In het hoogseizoen wel te weinig ligbedjes, maar er is een fijn grasveld met bomen.
Onze stacaravan was top, vrij nieuw en heel schoon. De stacaravans staan ook niet dicht op elkaar en gezellig afgewisseld met tenten en caravans. Supermarkt is wat verder weg maar geen probleem. Besancon is een leuke stad, acroparc in de buurt en kanoën, fietsen en wandelen in de omgeving is prachtig.