La Samaritaine
We hebben de beste aanbieders voor Camping La Samaritaine voor je op een rij gezet:
- Waardering
Camping info
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
- Huisdieren toegestaan
La Samaritaine is een kindvriendelijke camping waar je toch rust kunt vinden. De camping is kleinschalig en het personeel is erg hartelijk. Naast de camping ligt een zwemvijver. Geniet van heerlijk verse broodjes in de ochtend. In de omgeving vind je kleine rustige dorpjes. De camping ligt in de buurt van het Middeleeuwse kasteel van Sedan.
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieYelloh! Village en Champagne
Goed35 reviewsErg kindvriendelijk Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- Babs20-09-2022
Mooie, rustige camping
Het is een mooie camping waar veel Nederlanders komen. De eigenaars zijn erg vriendelijk en praten Nederlands. Er zijn veel wandelroutes in de omgeving echter grote plaatsen in de omgeving zijn een stukje rijden. Wij verbleven in een stacaravan met 2 hondjes. Dit is prima bevallen. Een kleine proxi supermarkt is op 20 min lopen van de camping.
- Ton en Marlies van der Stap07-09-2022
- Denise van de Kasteele18-08-2022
Gezellige camping, mooi meer!
We hebben met onze kinderen (2, 11 en 13 jaar) 2 fijne weken gehad. De camping ligt aan een zwemmeer en tegen een mooi stuk natuur waar je rustig kunt wandelen. De trampoline was een hit, evenals de speeltuinen. We genoten van lekker brood en croissants, ijsjes op het terras en friet/pizza.
Petrie, Tony en de rest van het team staan altijd klaar met een vriendelijk woord en tips in de omgeving. Je moet wat verder rijden voor e.e.a. maar wij hebben geklommen in het klimbos, gekanoed, een brocante bezocht, het kasteel van Sedan bewonderd en genoten van de wolven in het dierenpark. Wij blikken terug op een hele fijne vakantie!
- Zwembad
- Familie Vogel-Bakker18-08-2022
Schone camping, vrij kleine plekken
Schone camping met vriendelijke eigenaren en personeel.
De plekken zijn gemiddeld genomen wel erg klein en je staat heel dicht op elkaar. Alle geparkeerde auto’s maken het alleen nog maar krapper.
Het meertje is leuk om in te zwemmen en (betaald) te waterfietsen en suppen. Ook is er toezicht, maar stel je daar niet te veel van voor. Die waren voornamelijk druk met hun mobiele telefoon. Toen wij er waren heerst er helaas blauwalg. Omdat het meertje weinig doorstroming kent zal dat wel een terugkerend fenomeen zijn.
Leuk om te doen in de omgeving: - Het kasteel van Sedan is echt een aanrader. (En de zaterdag markt is een aanfluiting.) - Je kunt heerlijk eten bij L'Auberge Du Saint Louis in Boult-ou-Bois. - De kathedraal van Verdun is prachtig, maar verder waren wij niet zo onder de indruk van de stad. Het WO I museum en het ereveld in Douamont waren heel indrukwekkend. En als we genoeg tijd hadden gehad waren we ook zeker nog naar he
Camping La Samaritaine info
Camping-informatie