Laagste prijsgarantie
7.1GoedScore uit 453 reviews

Over RCN Port l'Epine

Tijd om te ontspannen op RCN Port l’Epine. Genoeg vermaak voor iedereen dankzij het recreatieprogramma, de kinderspeelplaats, trampolines, een verwarmd zwembad en het kiezelstrand direct aan de camping. Vanwege de mooie ligging direct aan het water, maak je vanaf de camping heerlijke wandelingen langs de kust.

Vakantiegangers zijn dol op de prachtige ligging van de camping, direct aan de baai waar je met rustig weer zo het strand op loopt om te suppen of te zwemmen. Het eten in het restaurant overtreft de verwachtingen en ook de afhaalmaaltijden scoren goed. De omgeving biedt veel schoonheid, zoals de Vallee de Traouieros en de Granit Rose, die zeker de moeite waard zijn om te verkennen. Verder wordt de gastvrijheid van het personeel geprezen en lijken de ruime plekken en het schone sanitair een positieve indruk achter te laten bij de vakantiegangers. Veel mensen overwegen zeker om nog eens terug te komen naar deze schitterende plek.

Telefoonnummer

• BBQ toegestaan

• Rolstoel toegang

• Wasmachine

7.1GoedScore uit 458 reviews

Boek geen huisje! Boek een ruime strand plek!
Door Anne op 29-08-2024

Eerste tip: boek hier géén huisjes! Hutje mutje naast elkaar. Boek wél een kampeerplek, maar kies dan wel vooraan het strand een ruime plek! Let op: De grootte van de plekken verschillen enorm!
Zo het kiezelstrand op, eb & vloed elke dag, tof uitzicht, strand jureren, kids blij! Speeltuin is alleen leuk voor de kleinsten, vind het aanbod animatie matig, en weinig afwisselend. Vooral voor iets oudere kinderen weinig te beleven.
Eten in restaurant is boven verwachting! Zwembad moet echt gerenoveerd worden! Sanitair is redelijk, maar kan véél beter bijgehouden worden, een minpunt.
Omgeving is juist prachtig! Wandel de Vallee de Traouieros, een pareltje! Granit Rose: parkeer bij parkeerplaats achter Le Ranolien, en ga ‘s ochtends! Markt Lannion superdruk, niet leuk! Le Gouffre: ga als het hard waait, is spectaculairder.
Strand Trestel: mooi breed zandstrand, ga met vloed, toffe golven voor de kids.
Prima camping, met wat verbeterpunten.

Leuke omgeving, service en hygiene stuk minder
Door Arjan op 26-08-2024

De ligging van de camping is heel leuk, aan de baai. Bij rustig weer kan je zo het strand op, sup mee, lekker zwemmen. Wij hadden helaas de pech dat er wat meer wind was, maar ja, daar hebben we geen invloed op. We hebben ons nog steeds prima vermaakt.
Het restaurant is prima. Hebben er twee keer heerlijk gegeten en ook de afhaal is prima.
De hygiene en schoonmaak was van een lager niveau. Regelmatig was het WC papier op, zeep in de zeepdispensers leeg. Op een gegeven moment zelf melding gemaakt van lege zeeppompjes, werd er gezegd dat de zeep op was en dat deze 4-5 dagen later weer bezorgd werd.... Ik gaf ze de 'tip' om dan bij de supermarkt wat losse zeeppompjes te halen. Vonden ze een goed idee, gingen ze de volgende dag wel doen (inmiddels zaten we al 2 dagen zonder zeep).
De schoonmaak van toiletgebouw vonden we ook niet heel netjes, werd gedaan met de franse slag.
Het zwembad was niet schoon, dreven zwarte dingetjes in, rand wa

Accomodaties algemeen
Door Fam.Bloemert op 09-08-2024

Voorkeurgeboekt e08 bij aankomst alke bossen weg ivm storm afgelopen jaar dus nu kaal geen privacy en de kampeerplaats ervoor werd gebruikt als parkeerplek we keken dus uit op de auto’s aangegeven bij receptie weinig meegedaan en naardat nederlands camping is weinig nederlands personeel omgeving is prachtig maar camping viel tegen rcn had ook site kunnen aanpassen met recente foto’s.beetje jammer

RCN Port l'Epine

Piepleine accommodatie op hutje mutje camping
Door Hendrik op 06-08-2024

Schandalig kleine accommodatie C04 op hutje mutje camping.
Alles hoor je van je buren. Dit in 40 jaar kamperen nog nooit meegemaakt zo een propperige camping. Echt iedereen staat scheerlijn aan scheerlijn. Er is zelfs op de hele camping geen klein stukje gras over om een spelletje te doen. Echt heel schandalig. Camping bomvol Nederlanders en bomvol kids tot ca 8 jaar. Niet leuk voor oudere kinderen en ook nauwelijks iets te doen. Omgeving is mooi maar ook eentonig. Geen highlights.

schitterende camping in schitterende omgeving
Door R. de la Rie op 22-10-2023

Wij hebben meerdere dagen gestaan op deze schitterende camping. Gastvrij personeel. Heerlijk gegeten in restaurant. Prima omgeving om te fietsen, dorpjes, steden en kuststroken heel mooi. Ruim en schoon sanitair. Grote plekken. Eigenlijk niets op aan te merken. We komen zeker nog eens terug!

Matig
Door Hanna op 24-08-2023

Ligging camping fantastisch.
Camping vonden we erg matig.
Personeel niet enthousiast. Chalet voor 5 personen zéér krap. Wel heerlijke douche erin en leuke veranda. Zeezicht zoals vermeld klopte wel met veel fantasie.
Zwembad erg klein.
Padelbaan erg leuk.