Laagsteprijsgarantie
Yelloh! Village L'Océan Breton Top Banner Image
7.8
GoedScore uit

Over Yelloh! Village L'Océan Breton

Bij Yelloh! Village L'Océan Breton heb je binnen no-time dat vakantiegevoel te pakken. Dit gezellige vakantiepark ligt vlakbij de zee en biedt alles voor een stralende vakantie. Van fijne zwembaden tot goede faciliteiten, hier voel je je meteen thuis. En dat heerlijke gevoel van ontspannen genieten, dat wil je meemaken, toch?

De ligging

Yelloh! Village L'Océan Breton ligt op een mooie plek vlakbij de zee, ideaal voor wie graag de stranden verkent. Het verblijf bevindt zich op een fijne locatie, waar je makkelijk de omgeving kunt ontdekken en genieten van de frisse zeelucht.

Je voelt je snel thuis op Yelloh! Village L'Océan Breton, waar de vriendelijke receptiemedewerkers klaarstaan voor al je vragen. De camping biedt een hoop fijne faciliteiten zoals een tv-ruimte, een bibliotheek, en een wasservice. Je kunt gratis gebruikmaken van Wi-Fi en je auto parkeer je makkelijk op de eigen parkeerplaatsen. Voor de actieve vakantieganger is er een fietsverhuur (tegen betaling) en verschillende sportmogelijkheden zoals tennis, basketbal en een fitnessstudio. Lekker ontspannen? Duik in één van de zwembaden, inclusief een openluchtzwembad en binnenbaden, plus gezellige pierenbadjes en een waterglijbaan. Voor de kleintjes is er een miniclub en een mooie speeltuin. De rustige tuin en de speeltuin maken het geheel compleet, zodat iedereen een fijne tijd heeft.

Op Yelloh! Village L'Océan Breton vind je een comfortabel restaurant en een bar, waar je gemakkelijk terechtkunt voor je ontbijt, lunch of avondeten. De sfeer is gezellig en ongedwongen, perfect om samen met familie of vrienden te genieten. Verse broodjes bij het ontbijt en een lekkere snack later op de dag, alles is er om je culinair te verwennen zonder poespas.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen om seizoensredenen gesloten zijn. Het is handig om je hierop voor te bereiden, zodat je vakantie zorgeloos kan beginnen. Maar maak je geen zorgen: alles wat je nodig hebt, is hier aanwezig voor een ontspannen en leuke vakantie!

Vakantiegangers genieten volop van deze gezellige camping, met superleuk zwembad en veel vermaak voor alle leeftijden. Ze herinneren zich de uitgebreide animatie, klimbos en paddle-innemingen zoals kajakken tussen de Glenan-eilanden. De rustieke huisjes met jacuzzi zorgen voor ontspanning, al was de ligging soms hobbelig met weinig zon. Het onderhoud van het park is goed en de natuur zorgt voor een groene, sfeervolle uitstraling. Het eten en de broodjes in het winkeltje worden gewaardeerd, net als de foodtrucks en het zwembad met voldoende bedden. De nabijheid van stadjes zoals Pont l’Abée en Quimper, en mooie stranden maken het plaatje compleet. Een ontspannen sfeer en zonnige herinneringen blijven voor de reizigers hangen.

• BBQ toegestaan

GoedScore uit 13 reviews

Heerlijke vakantie gehad
Door Femke Rodenburg
op 05-08-2026

Superleuke camping met geweldig zwembad. Daarnaast vermaak voor alle leeftijden. Uitgebreid animatieprogramma waar wij nauwelijks gebruik van hebben gemaakt, maar ook leuk klimbos, padelbanen en mogelijkheden tot uitjes (de surfles is een aanrader)! In de omgeving ook veel leuks te zien en doen. Leuke stadjes zoals Pont l’Abée, Saint Marine en Bénodet. Met een boot naar de Glenan-eilanden en daar kajakken was top. Ook bezoekje aan Quimper is de moeite waard. Onze chalet met jacuzzi was heerlijk (nr 817). Enige nadeel was dat we wel erg onder de bomen stonden, waardoor weinig zon en veel bladeren op ons terras en in de jacuzzi. En best wat beestjes: spinnen, muggen, wespen,, sprinkhanen en een muis die ook naar binnen gingen.

Heerlijke vakantie gehad-1c19c92a-2c18-4542-a6e7-75e1a5188124Heerlijke vakantie gehad-694c0e3e-d574-4021-a593-27b6a3328390Heerlijke vakantie gehad-b178d397-89f5-40a0-9071-faded2ce8115
Top vakantie
Door Janneke
op 05-08-2026

Mooi park. Alles goed op orde. Fijne mensen.
Ons huisje stonk helaas erg naar rook en de vaat etc was niet schoon. Ze zijn heel behulpzaam en iedereen staat meteen voor je klaar.
Los van bovenstaand zou het echt een 10 waard zijn. We hadden hierin gewoon pech.

Fijn park met mooi zwembad
Door Sylvia
op 04-08-2026

De camping was mooi, zwembad heel erg leuk, ligbedden waren er genoeg. Wij hadden accomodatie met jacuzzi. De ligging van de accomodatie was niet fijn. Helemaal aan de achterkant park en we keken op een stuk bos. Totaal geen aanspraak met anderen door de ligging, jammer. Jacuzzi was heerlijk alleen deden niet alle luchtuitgangen voor de bubbels het waardoor het niet optimaal was. De temperatuur van 36 graden ook vrij koud. De bedden waren vrij hard en de bank in de woonkamer niet relaxed maar het is en blijft een stacaravan. De inventaris miste we wel wat van zoals een garde, broodmes en nog wat extra bestek, met z'n vieren hadden we net genoeg. Verder was het brood (met name de croissants) in het winkeltje vaak op. Werd na 10 uur niet meer gebakken. De receptie was erg vriendelijk en behulpzaam.

Prachtig Bretagne
Door Bretagne op 20-08-2025

Erg mooie camping, groen, goed onderhouden.
Wij hadden een stacaravan, prima. Wel helemaal afgesloten van buren door heggen en bomen, geen uitzicht.
De kampeer plekken zijn heel gevarieerd van groot tot stuk kleiner. Sanitair wisselend, ene dag schoner dan de andere dag.
Zwembad super! Voldoende bedjes.
Kleine supermarkt, hoognodige aanwezig, klein assortiment.
Elke dag vers afgebakken brood en lekkernijen. Afhaal pizza prima, evenals de patatjes, wel aan de prijs. De foodtruck met crêpes was geweldig. Concarneau en Quimper zijn leuke stadjes. Strand is dichtbij, zowel rots als zand. Helaas dit keer minder weer, fris (18/19 graden) en nat, maar daar kan de camping niets aan doen 😉

Vakantie gezin met 3 kinderen
Door Anoniem op 16-08-2025

Het park is mooi opgezet. Wij hadden een Premium huisje met Spa. Was prima schoongemaakt. Jacuzzi wordt goed onderhouden. Zwembad is super. Veel waterplezier. Op het park is alles netjes verzorgd. Het restaurant is eenvoudig maar prima. Het terras kan iets gezelliger, in de snackbar is niet heel veel variatie. Wel waren er toen wij er waren verschillende foodtrucks. Ook heel veel animatie voor jong en oud. Houd er rekening mee dat in de directe omgeving niet zo veel te doen is. Pont L’ Abeé is erg leuk om te bezoeken. Niet al te groot maar wel wat leuke winkeltjes met lokale producten. Ook het strand is erg mooi. Dit is ongeveer 10 tot 15 minuten met de auto. Grote supermarkt op 2 minuten afstand.

Mooie vakantiepark, camping verdiend beter!
Door Fam Westra op 09-08-2025

Wij zijn 2 weken op het campinggedeelte geweest. Bijna alles scoort 5 sterren, maar….bij de camping hoort een fatsoenlijk en schoon sanitairgebouw die ook bij 5 sterren past.
Dit was echt ver onder de maat!!
Het sanitair werd niet/nauwelijks schoongemaakt, maar werkelijk echt met de Franse slag. Papier zeer regelmatig op, poep aan de muur, vieze afwasplekken en verstopte doucheputjes.
Dit was echt jammer. Zo hoort het echt niet bij een 5! Sterren camping. Wij hebben dit ook aangegeven bij de receptie en vernamen dat er meer mensen hadden geklaagd. Hopelijk doet Yellow Village hier iets mee.
Pluspunten; bar/winkeltje/restaurant/zwembad/
animatie! Dit was echt prima.
Ook heel handig een grotere supermarkt om de hoek en behoorlijk veel te beleven in de omgeving.