Yelloh! Village La Plage

We hebben de beste aanbieders voor Yelloh! Village La Plage voor je op een rij gezet:
Camping info
Animatie programma
Sportfaciliteiten
Aan zee
Omschrijving
Aan het strand van Bretagne, tussen het groen, ligt Camping Yelloh! Village La Plage. De kampeerplaatsen zijn schoon, ruim en bieden genoeg privacy. De camping is ideaal voor families door de aanwezigheid van een animatieteam en zwembad. Leer duiken, zeilen of surfen op het strand of bezoek de visse...
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Chemin des Allemands, F-29730 |
Website | |
Social media |
Yelloh! Village La Plage
Mooie schone camping. Geen papiertje op de grond. Prachtig sanitair maar helaas diverse WC brillen kapot en in de douches ontbreken hier en kledinghaakjes. WIFI is prima maar niet om bewegende beelden te bekijken.
We zijn hier twee weken geweest met 2 kinderen (10 en 12). Het is een mooie camping met gave glijbanen in verwarmd zwembad en je loopt zo het strand op. De camping is zeer goed onderhouden en alles is netjes. De caravans liggen erg dicht bij elkaar, ook de premium caravans. Wij hadden een 6 persoons premium caravan met drie slaapkamers en 2 badkamers. Prachtige caravan, alles schoon en netjes. Doordat de caravans zo dicht bij elkaar staan heb je wat minder privacy. In ons geval stond de afvoer van de afzuigkap van de buren gericht op ons terras wat niet zo fijn was. Als de caravan net een meter of twee verder uit elkaar staan heb je dit probleem niet. Er waren relatief weinig Nederlanders, wel veel Fransen en een paar Duitsers. Gelukkig hadden de kinderen wel leuke vriendjes gemaakt. Animatie stelt niet zoveel voor, behalve de shows in de avond wel aardig. Het weer is enorm wisselvallig, voor ons daarom geen vervolg in Bretagne.
Netjes verzorgde camping. Veel groen wat ook voor beschutting zorgt. Prachtig strand, met hoge tij verschillen. Perfect voor zandkastelen en geen diep water. Welkomst was zeer vriendelijk. Leuk zwembad voor vertier, niet echt om te zwemmen, lekker warm water. Ik had zelf voldoende schoonmaakmiddelen mee vanwege Covid-19 maar de stacaravan was netjes schoongemaakt. Wat ontbrak was een vaatdoek, theedoek en handdoek dat principe kenden ze niet bij de receptie. Dat was eigenlijk het enige gemis. Superleuke camping, leuk opgezet. Leuk personeel, hier en daar ook Nederlands sprekend. Leuk voor de kinderen. Er is één restaurantje, klein maar voldoende. Tip: Tom's cafe in Penmarch is een echte aanrader, relaxte sfeer, mooi strand om te kijken naar alle surfers. Winkeltje op het park is wel prijzig, maar Lidl in de buurt ;-) . Wij hebben ons erg goed vermaakt.

Yelloh! Village La Plage
Hele leuke camping!!! Mooie ligging, goede faciliteiten, vriendelijk personeel, een paradijsje voor onze jongens van 6 en 2. We zaten in een splinternieuwe stacaravan, maar ook bij mensen die in een ouder model zaten - en bijvoorbeeld bij het zwembad - was alles heel schoon en verzorgd. Genoeg te doen, zowel voor kleintjes als voor pubers. Heerlijk zwembad, en aan het strand. Op fiets-/auto-afstand van diverse bezienswaardigheden, restaurantjes, etc. Top tijd gehad!!!
Hele leuke camping! Wij waren hier met onze dochters van 4 en 8 jaar en zij hebben zich prima vermaakt op deze camping. Er is een prachtig zwembad met hele leuke glijbanen, een leuk, Nederlands animatieteam (helaas pas vanaf 5 jaar) en 's avonds worden er leuke shows georganiseerd. Ook zit je vanaf de camping binnen 3 minuten op het mooie zandstrand en is er in de buurt van alles te doen. Wij hebben een topvakantie gehad!
Soort hotel
Kindvriendelijk | Beschikbaar |