6.4VoldoendeScore uit 208 reviews

• Animatie programma
  • Sportfaciliteiten
  • Minder dan 1km van het centrum

Omschrijving

Ruime, schaduwrijke plaatsen op Le Village Des Meuniers. Een camping die vooral geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen dankzij de meerdere zwembaden met glijbaan en animatie. Bij minder weer kan de overkapping van het zwembad dicht. Op 5 minuten lopen van het dorpje waar je een bakker, slager ...

Village des Meuniers

6.4VoldoendeScore uit 209 reviews

Prima camping voor jonge kinderen
Door Willem op 04-09-2023

Wij hadden deze camping voor de overname geboekt op basis van de ervaringen van afgelopen jaren. Voor vertrek toch wel geschrokken van de slechte beoordelingen, maar we snappen niet waar de slechte ervaringen vandaan kwamen. We hebben 2 weken in een lodgetent verbleven. Het personeel bij de receptie sprak prima Engels, de animatie was eenvoudig maar onze kinderen hebben zich prima vermaakt. Restaurant megaslecht, slechtste pizza ooit gekregen, de bodem was nog rauw. Personeel spreekt geen woord Engels (buiten 'drink' om). Zwembad heeft zoals eerder vermeld echt onderhoud nodig.

Enige dat écht een minpunt is, is het ongedierte. In de nacht liepen er muizen over het dak van onze tent (oordoppen nodig gehad om goed te slapen), we hoorden dit ook van mensen die in een stacaravan verbleven. Zolang dit niet opgelost wordt zou ik deze camping op basis van deze ervaringen niet aanraden, maar verder voldeed de vakantie aan onze verwachtingen.

Mooie camping met wat aandachtspunten
Door Heleen op 29-08-2023

Wij boekten eind 2022 deze camping op basis van reviews op o.a. deze pagina. Net voordat wij gingen was het cijfer gedaald van een 8,5 naar een 6. Wat zouden we aantreffen? Maar ons is de camping heel goed bevallen. De camping is prachtig gelegen (wel afgelegen) met op veel plekken een mooi uitzicht. We zaten in een luxe taos cottage van alle gemakken voorzien en deze was ook prima schoon bij aankomst. Natuurlijk zag je wel dat er een overname is geweest in het voorjaar. Dit was vooral te merken in het restaurant. We hebben één keer pizza gehaald (die niet te eten was) en één keer daar gegeten maar dat was niet veel. Daarnaast is inderdaad het zwembad aan onderhoud toe, maar ik geloof niet dat dit iets is van het laatste jaar. De dame bij de receptie vonden wij heel aardig en heeft ons een paar keer goed geholpen. Wij kijken dus terug op een prima verblijf.

Prima vakantie, mooie camping maar niet nog eens
Door Fam Veneman op 25-08-2023

Mooi gesitueerde camping op een berg. Netjes aangelegd met veel groen en veel privacy. Kleinschalig en sommige plekken (veelal buitenrand van de camping) hebben schitterend uitzicht. Sanitair is sterk verouderd. Ziet er ook niet echt schoon meer uit. Om het zwembad liggen de tegels veelal los en de rand is van een scherpe steen gemaakt. Voorzichtig lopen en uit bad klimmen is het advies. Het overdekte zwembad heeft weer supergladde tegels. Wij zaten in een chalet. Ruim en schoon maar douchecabine was erg smerig. Melding gemaakt en binnen het uur ook opgelost (nieuwe kit en reparatie aan de douchekop). In de omgeving is helaas niet heel veel te doen. Onder 10 euro pinnen op de camping wordt niet gewaardeerd. Gratis WiFi is onzin. Brood moet je reserveren… vreemd. Heeft ook geen winkel.

Mooie camping
Door Ron op 24-08-2023

Mooie camping en prachtig gelegen mooie ruime plekken,camping is erg mooi aangelegd en wordt goed onderhouden. Sanitair wel iets verouderd, maar wordt goed schoongehouden . Zwembad is ook erg mooi ,losse stenen verdienen wel wat aandacht . Personeel op de camping is ook erg vriendelijk en animatie doet erg zijn best . Restaurant hebben we geen gebruik van gemaakt.Kortom top vakantie gehad.

Prachtige camping, leuk met kleine kinderen
Door Robin op 23-08-2023

Camping is prachtig aangelegd. Wij verbleven voor het eerst in een glamping tent en dit is ons uitstekend bevallen. Fijne warme douche, koelkast met vriesvak en ruim voldoende inventaris. Mooie, grote plekken met veel groen en de meeste plekken hebben een prachtig uitzicht. Van het restaurant/bar is inderdaad veel meer te maken en scoort onvoldoende (kwaliteit, duur, vriendelijkheid, aankleding, hygiëne, openingstijden, niet kunnen binnen <€10, etc.). Het zwembad is toe aan een grondige onderhoudsbeurt. Veel losse tegeltjes en scherpe randjes (teen open gehaald). De speeltuin met de trampolines zijn super voor kleine kids. De kinderboerderij stelt niks voor. Prachtige omgeving maar de supermarkt en bezichtigingen zijn verderop. Wij hebben twee fijne weken op deze camping beleefd.

Een prima camping op een mooie lokatie!
Door Smit op 22-08-2023

Van een familiecamping naar Capfun, wat kun je verwachten...? We stonden op een premiumplaats. Een prachtig uitzicht! Het personeel is vrij nieuw maar al aardig op elkaar ingewerkt. Erg vriendelijk en behulpzaam. Als je probeert om een woord Frans te spreken, dan wordt het echt gewaardeerd, zij gaan over op Engels. De animatie was gezellig en goed georganiseerd. Voor kinderen is het zwembad en het trampolinepark top. Het toiletgebouw? Typisch Frans, verouderd en beperkt, maar schoon. De omgeving is prachtig veel te doen en te zien binnen een half uur rijden.
Kortom een camping en omgeving die echt de moeite waard is!

Camping-informatie
Aantal huisjes op park