/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00090000-00099999%2FE96552.jpg)
Domaine la Mathoniere
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02730000-02739999%2FE2734303.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02730000-02739999%2FE2734302.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02890000-02899999%2FE2898483.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02890000-02899999%2FE2898491.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03300000-03309999%2FE3300189.jpg)
Camping info
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Camping Mathoniere is een kleinschalige camping waar toch genoeg te doen is voor de kinderen. Die kunnen zich de hele dag vermaken in het zwembad, op het speelveld en op de trampoline. Op Camping Mathonière kun je ook verschillende dagen mee eten met de table d'hôtes voor een goede prijs. Tip voor j...
Domaine la Mathoniere
Onze vakantie kon niet beter, wat een mooie camping. Aan alles is gedacht en is super kindvriendelijk. Heerlijk eten, lekker zwembad, veel vertier voor de kinderen. Geen animatie, maar toch heel leuke aktiviteiten voor de kinderen. Tenten zijn absoluut fantastisch! Menno en Ingrid, bedankt voor onze fijne vakantie! Frank, Miranda, Mats en Lieke
Top vakantie gehad op een fijne plek met fijne mensen. Heerlijk schoon zwembad, lekker mee-eten in het restaurant en met de foodtruck en ook nog genoeg te doen in de omgeving (Velorail, klimbos, sfeervolle stadjes en dorpjes). Ook organiseren Menno en Ingrid leuke activiteiten voor de kids met als hoogtepunt de Poolparty. En de yoga voor de ouders was ook heerlijk.
Heerlijke vakantie gehad met onze kinderen van 7 en 9 jaar. We verbleven in de safari deluxe, wat een fijne tent! Aktiviteiten voor de kinderen waren geweldig, met als topper de poolparty! Yoga voor mama was ook top! Lekker eten, gezellig, kindvriendelijk en gastvrij!
Wat een fantastische plek is dit! Menno en Ingrid weten echt hoe je de kinderen en daarbij ook de ouders een heerlijke vakantie geeft. Een dik verdiende 10!
Wat een super concept, die peuterweken. Allemaal peuters en kleuters die volop genieten van deze mooie verzorgde camping met de vele verschillende speelhoeken en daarbij kunnen de ouders ook genieten, heerlijk eten, leuke activiteiten en je kan vooral heel relaxt zijn! We verbleven in een prachtige tent op het kleine veld met mooie ruime badkamer. Heel erg bedankt en we komen zeker nog eens terug!
Wij verbleven een week in de nieuwe accommodatie Villa Mathoniere. Wat een fijn huis! Helemaal nieuw en mooi ingericht. Heerlijk rustig en veel privacy maar wel alle voordelen van de camping. We hoefden alleen de rustige weg over te steken om op de camping te komen en te genieten van al het fijns daar. Alles in huis is aanwezig en het uitzicht vanaf de grote tuin met terras is adembenemend! We hebben een heerlijke week gehad.
Soort hotel
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |