Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.8

Over Yelloh! Village Pomport Beach

Op de kleinschalige Camping Pomport Beach Monbazillac Dordogne hangt een gemoedelijke sfeer. Het park bevindt zich tussen wijngaarden in een bosrijke omgeving en biedt directe toegang tot het meer. Het klimpark in de buurt van Bergerac 10 minuten verderop en het kasteel van Monbazillac slechts 3 minuten verderop zijn echte aanraders om te bezoeken.

Vakantiegangers genieten van de rust en de prachtige uitzichten bij camping aan het meer. Het grote, schone sanitair en het mooie zwemmeer zorgen voor een ontspannen sfeer. De ruime plekken en de aangename animatie maken het vooral geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Het moderne zwembad met glijbanen en het meer bieden volop waterpret, en de mogelijkheid om te suppen, waterfietsen of wakeboarden geeft extra plezier. De omgeving is rustgevend en tegelijk vol leuke uitstapjes, zoals stadjes, kastelen en klimbossen. Gezelligheid leeft er door de Nederlandstalige animatie en de sfeer is relax. Een camping waar herinneringen worden gemaakt en de vakantiekriebel volop leeft.

• BBQ toegestaan

Instagram, Facebook

Yelloh! Village Pomport Beach

8.8
FantastischScore uit 23 reviews

Hele relaxte en mooie camping met eigen meer
Door Geert-Jan op 23-08-2026

Wij zaten op een campeerplek aan het meer. Hele ruime plekken, mooie uitzicht over het meer alleen was er weinig schaduw op de plek. Het sanitairgebouw was netjes en schoon. Het meer is schoon en perfect om in te zwemmen, suppen en vissen. Het zwembad is niet heel groot maar in combinatie met het meer was dit geen probleem.

De animatie was prima, niet heel veel gebruik van gemaakt. 's avonds was rond 22:30 uur alles afgelopen en was de camping stil.
Op de camping veel Nederlandse gezinnen en een hele relaxte sfeer.

In de omgeving zijn een paar leuke stadjes (Bergerac, Eymet, Issigeac) en op een klein half uur een klimpark in Laveyssiere. Voor het kanoën waren we niet naar Bergerac gegaan maar Limeuil, iets verder rijden maar een leukere vaarroute en een mooi stadje. Winkel op paar minuten rijden en grote supermarkten op circa 20 minuten.

Een hele relaxte camping met een eigen meer en leuk zwembad!

Heerlijke vakantie
Door Daniëlle
Zoover Ontdekker
op 13-08-2026

We hebben het goed naar ons zin gehad, de 2 weken zijn voorbij gevlogen. De camping is niet te groot en daardoor fijn voor kleinere kinderen. Ze konden prima zelf op de step op pad.
We misten wel wat schaduw bij de accommodatie, er stonden daar eigenlijk geen bomen (wel overkapping), maar daardoor was het erg warm. Accommodatie was verder prima en ruim.
Zwembad en zwemmeer waren heerlijk. Ook de mogelijkheden op het meer (suppen, waterfietsen, wakeboarden) waren goed. Het zwembad is niet heel groot, maar voldoet prima, zeker ook dankzij de glijbanen. Zwembadpersoneel lette goed op maar was niet te streng.
In de ochtend kon je bij de bar broodjes halen. Deze waren altijd voldoende aanwezig en lekker vers. Wel stond er vaak een rij. Pizza’s waren ook erg lekker, wij hebben deze 2x afgehaald.
De omgeving is schitterend met genoeg leuke uitstapjes in de omgeving.

Heerlijke vakantie-6ae03a51-8cdc-477c-a225-c0bf056f28faHeerlijke vakantie-8f5f3981-6dfb-4d70-ac3c-88da1a201698Heerlijke vakantie-d5ec4359-9fcb-4757-b429-6fde055c0872
Ontspannen en genieten
Door Linda
Zoover Ontdekker
op 11-08-2026

Een mooie, rustige en kleinschalige camping. Stad Bergerac op 15 minuten afstand.
Camping beschikt over zeer ruime plekken 130m2 maar ook over iets kleinere 80-100m2
Animatieteam in Nederlands aanwezig en gedurende de hele dag. Ook avondprogramma dat rond half 11 is afgelopen. Daarna is het stil op de camping.

Super
Door Ellen op 17-08-2025

Prima camping!
Lekker meertje, klein zwembad.
Sanitair is prima!
Kind heeft zich prima vermaakt, dus wij ook.
Veel Nederlanders en Engelsen.
Voor de hond allerlei faciliteiten (honden douche, veld om uit te laten + poepzakjes).

Top vakantie!!
Door Fam. Den Hartog op 07-08-2025

Een topcamping! Hele dag door animatie voor de kids, ‘s avonds ook altijd wel wat te doen voor jong en oud. Vooral de poolparty voor de kids deed het goed. Vanaf 22.30 is alles wel voorbij en is het heerlijk rustig op de campingIn. In het restaurant/terras kon je prima eten en/of borrelen terwijl de kids zich kunnen vermaken in de speeltuin, op de springkussens of op het strandje. Het Zwembad is niet super groot, maar in combinatie met het meer en nog een overdekt bad is het prima. Eigenlijk altijd wel een bedje vrij! Voor onze kleine kids van 3 en 6 was het kindersanitair super. Konden zelf douchen en naar de WC gaan, ook het andere sanitair was goed, lekker ruime douches en alles werd goed schoongemaakt!
In de buurt op zich prima wat te doen, bergerac, kastelen, klimbos, kanoën wijnproeverijen, al moest je voor sommige dingen wel een stukje rijden!! Maar al met al top vakantie gehad op deze camping! Chapeau voor het team!

Heerlijke relaxte camping
Door Marloes op 28-07-2025

Een fantastische, kindvriendelijke camping in een prachtige omgeving!
Wij hebben enorm genoten van onze vakantie op Camping Pomport Beach. De camping is perfect voor gezinnen: er hangt een relaxte en gezellige sfeer, kinderen maken snel vriendjes, en er is genoeg te doen zonder dat het massaal aanvoelt.
De sanitaire voorzieningen zijn modern en brandschoon, en dat wordt duidelijk goed bijgehouden. De kampeerplaatsen zijn ruim, goed onderhouden en bieden voldoende schaduw en privacy.
Wat deze camping echt bijzonder maakt, is de combinatie van een zwemmeertje met strand, een visvijver én een fijn zwembad – ideaal voor afwisseling en voor kinderen van alle leeftijden.
Ook de ligging is top: binnen 20 minuten rijden sta je al in gezellige stadjes zoals Bergerac, Eymet of Issigeac – perfect voor een ochtendmarkt of een terrasje.
Kortom: een fijne, goed verzorgde camping waar je helemaal tot rust komt, maar ook leuke uitstapjes kunt maken