Glamping Place de la Famille

We hebben de beste aanbieders voor Glamping Place de la Famille voor je op een rij gezet:
Camping info
Airconditioning
Kinderopvang
Recreatieruimte
Animatie programma
Kinderzwembad
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Sinds februari 2021 zijn er nieuwe eigenaren bij Glamping Place de La Famille. Yvo en Bonny ontvangen jullie graag op deze rustig gelegen plek in de Dordogne. Sinds onze komst zijn er al veel tenten vervangen, speeltoestellen bijgezet en is de table d’hôtes uitgebreid.
Glamping Place de la Famille
Als ouders met jonge kinderen is vakantie soms hard werken. Niet bij Bonny en Ivo. Zij zorgen er op hun camping voor dat zowel ouders Als kinderen een onvergetelijke, ontspannen vakantietijd hebt. Prachtig verzorgd terrein, een eigen badkamer, fijne tent, een lekker zwembad en genoeg te doen voor de kinderen. De persoonlijke benadering en de optie om elke avond mee te eten, maakten voor ons het verschil. Ontzettend genoten!
Heel netjes onderhouden allemaal. Je hoeft geen speelgoed mee te nemen, dat is er genoeg. Ook huishoudelijke spullen zoals theedoek en afwasmiddel etc is aanwezig. Eigenlijk is de camping van alle gemakken voorzien. Kleinschalig en overzichtelijk. Mijn zoon van 4 jaar heeft heel de vakantie zonder mij over de camping gespeeld. De sociale controle onderling is fijn. Het zwembad is volledig afgesloten. Je kunt lekker mee-eten, Ivo kan echt heerlijk koken. Is niet heel goedkoop, maar ik hield er wel het ultieme vakantie gevoel aan over. In de omgeving is genoeg te doen om er op uit te gaan. Maar ook rondom de camping kun je heerlijk wandelen, reeën spotten en fruit plukken. Voor ons echt een geslaagde vakantie!

Glamping Place de la Famille
Wat een heerlijke vakantie hebben we gehad op Place de la Famille. Met onze twee kinderen (4 en 2 jaar) zijn we 2 weken geweest. De tenten zijn heel netjes en goed uitgerust. We hebben bijna elke avond genoten van het heerlijke eten. Maar bovenal hebben de kinderen de allerleukste vakantie ooit gehad. Er is zoveel te spelen, ze kunnen heerlijk zwemmen en doordat alles zo goed is ingericht, hoef je je als ouder ook niet zo druk te maken dat ze weglopen of in het zwembad vallen. Kortom, heerlijke vakantie en echt een aanrader.
Het was ons 3e verblijf op deze glamping en niet zonder reden. Het ontbreekt echt aan niets. De tenten zijn mooi en compleet ingericht, de eigenaren zijn vriendelijk en gastvrij, voor de kinderen is er heel veel te spelen en het eten is erg goed. Wat ook heel fijn is, is dat je jr eigen sanitair hebt. Echt ontspannen ook voor de ouders!
We hebben een heerlijke week gehad. Een ruime, prachtige tent, eigen badkamer (zelfs met baby badje, commode en potje) en heel veel voorzieningen voor (jonge) kinderen.
Yvo en Bonny zijn erg gastvrij! Het eten was heerlijk, ook een mogelijkheid om bij de tent op te eten. Kortom, top vakantie!
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | Beschikbaar (12) |