Vakantiepark info
Rolstoel toegankelijk
Sportfaciliteiten
Huisdieren toegestaan
Omschrijving
Vakantie aan het meer bij Center Parcs Bostalsee met Aqua Mundo in Duitsland. Het hoogtepunt hier is toch wel het subtropische zwembad Aqua Mundo met de verschillende glijbanen, een wildwaterbaan en de natuurrijke koraalbaden. Het park ligt midden in de natuur, dus maak ook zeker een boswandeling of...
We hebben de beste aanbieders voor Center Parcs Bostalsee voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieVakantiepark Ga naar accommodatieGlamping Resort Biosphäre Bliesgau
Vakantiepark
Center Parcs Bostalsee
Voor de 13e keer in dit park. Wij gebruiken de huisjes als uitvalsbasis voor onze wandelingen in het Saarland. De huisjes zijn voor ons prima en comfortabel. Het is na n zware tocht altijd fijn “thuis”-komen en te genieten van het mooie uitzicht vanaf ons privé terras. En ja. Er zijn wel wat dingen in het huisje die beter kunnen. Maar dat hoef ik hier niet op te schrijven. De receptie van het park heeft er meer aan als je problemen dáár ter plekke meldt. Dan kunnen ze er wat mee. De omgeving is prachtig en er is heel veel te doen in de nabije omgeving. Veel te bezoeken. Even uitzoeken op internet en je maakt de leukste uitstapjes. Tip. Kijk ook op website van Saarland tourismus. Dag CP Bostalsee. Tot over n paar maanden. We tellen nu al af.
Mooie omgeving en het huisje is op een mooie plek gelegen, vriendelijke mensen in de Market Dome. Het water van het zwembad was lekker warm. We hadden een 4 persoons premium huisje. Er is echter 1 groot nadeel aan het huisje en dat is: er is maar 1 toilet en ook nog eens in de badkamer. Er was verder geen aparte toilet. Dat was voor ons echt een grote minpunt van het huisje. Daarom maar een 5 voor onderkomen.
Voor het eerst in Bostalsee na dat wij in totaal al meer dan 35 keer in Center Parcs zijn geweest, nu met 6 volwassenen en 2 kleine kinderen onder de 5 jaar, het huisje boven op de berg (voor 10 personen) was goed, maar de kleinste slaapkamers voor 2 personen was erg klein, zodat je zelf bijna er niet kon lopen, kast aan de muur was ook een probleem kon bijna niet open, moest nachttafelkastje weghalen om er wat in te leggen, de supermarkt viel heel erg tegen, veel te duur, na 1 dag was er bijna niets meer te krijgen, wat betreft eten enz. vertier in de omtrek was ook niet veel, wel het vliegtuigenmuseum met een echte Concorde was heel interessant, in de dorpen er om heen was er ook niets te beleven, zwembad was veel te doen voor kleine kinderen, het was een heel groot verschil (qua Plaza in Nederland), gelukkig wel een E-car, personeel erg vriendelijk, kleine sortering eten in restaurant, een groot verschil met de Plaza in Nederland
Center Parcs Bostalsee
Familietijd: heerlijk vip huisje. Diverse broodjes smorgens aan de deur. Het zou wat upgradet mogen worden naar 2023. Alles nog oranje en bruin. Veel stof onder het bed. Verder netjes huisje. Zelf even de vloeren met nat gedaan. Park is niet zo groot. Dat vinden wij fijn. Alles mogelijk: klimmen, springen, autootjes, paardjes, met e step het meer rond etc. Prachtig zwembad. Glijbanen zijn hartstikke leuk! Omgeving: wel 1 uur rijden. Het boomtoppenpad was wel echt de moeite waard. Kortom: leuke week gehad
Center Parcs Bostalsee info
Camping-informatie