/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F8877af55-63c2-47e8-aeda-5e67b4792ae5%2F9fdce004-cd34-4ef1-8dbd-26f6780c6ae3.webp)
Rissbach / Traben-Trarbach
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03120000-03129999%2FE3128442.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03120000-03129999%2FE3128412.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03130000-03139999%2FE3134037.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03260000-03269999%2FE3263382.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03120000-03129999%2FE3128413.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor Rissbach / Traben-Trarbach voor je op een rij gezet:
Camping info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Op Camping Rissbach kun je mooie foto's van de rivier de Moezel maken, want de camping ligt direct aan de rivier. Zowel het sanitair als het restaurant zijn schoon en goed geregeld. Zwem je liever niet in de rivier, dan kun je ook in de zwembaden terecht. Grote steden Trier en Koblenz liggen op een ...
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Rissbacherstrasse 155, 56841 |
Website | |
Social media |
Rissbach / Traben-Trarbach
Wij hebben 3 warme weken aan de waterkant gestaan. Heel warm maar prachtig om dan over het water te kijken. Bijna te warm om veel te doen. Dan ‘s morgens maar vroeg op pad. Er is zat te zien in de omgeving. Nette camping met prima sanitair. De vlonder in de moezel wordt helaas wel helemaal smerig gemaakt door de nijlganzen. Voor de medewerker bijna niet te doen. Iedere morgen weer helemaal vies. Maar het werd bijna iedere dag schoon gemaakt. Er werd gezwommen in de moezel. Wel met gevaar voor eigen leven. Er is een terror zwaan die vind dat het zijn moezel is. Hij viel de nijlganzen aan maar soms ook de zwemmers. Boodschappen zijn te doen in Traben Trarbach. De Lidl of beter de Edeka. Mooi zaak. Bij de wijnfeesten zijn we lopend naar Traben Trarbach gegaan is goed te lopen. We hebben een prima vakantie gehad. Maar… volgend jaar weer een stukje verderop kijken. Het wordt zoeken om dit te overtreffen.
Leuke camping, maar.... wij hadden graag een plaatsje gewild aan het water (premium plek). Maar in de voorwaarden staat dat je daar mag staan met een kampeermiddel van max 6.50. Snappen wij...onze caravan is inclusief dissel 7.05, dus andere plek geboekt. Wat schetst onze verbazing? Op de 1e rij (premium) nog veel grotere caravans dan dat wij hebben!! Hoe dan?
Rissbach / Traben-Trarbach
Geweldige camping. Schoon. Super vriendelijke medewerkers en eigenaren. Mooie plekken aan het water. Bistro erbij. Stadje op loopafstand.
Leuke camping aan de Moezel. Enkele plaatsen zijn wat klein. Goed sanitair en Traben Trarbach (mooi plaatsje) op loopafstand. WiFi goed en 6 amp stroom. Goed verblijf gehad.
Hier een week gestaan, op een premium-plek direct aan de Moezel. Een heerlijke week gehad (met mooi, zonnig weer).
Pluspunten: - prachtig uitzicht op Moezel en de heuvel tegenover je - op fietsafstand van leuke plaatsje Traben-Trabach, en genoeg te bezoeken, bewandelen of fietsen in de omgeving - keurige toiletten en douches die goed schoon worden gehouden - goede wifi - goed eten in campingrestaurant - ‘s avonds rond 22.00 uur rustig
Wat minder: - kosten plek stevig aan de prijs (maar geen bijkomende kosten) - je hoort wel de hele dag verkeer op brug en weg overkant Moezel
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |