Over Landal Sonnenberg
Bourgondisch genieten op Landal Greenparks Sonnenberg in de Moezel. Faciliteiten die je van Landal gewend bent als een binnenzwembad en animatie met Bollo. Maar ook leuke extraatjes zoals een overdekte speelhal voor kinderen. Al kom je hier als ouder vooral voor de locatie. De rustige ligging tussen de wijngaarden zorgt voor prachtige uitzichten.
Vakantie bij Landal Sonnenberg is genieten in een mooie, ruim opgezette omgeving. De kinderen kunnen zich geweldig uitleven op de buitenspeeltuinen en in de grote binnenspeeltuin. Het park straalt rust uit, en de omgeving is adembenemend mooi, perfect voor leuke uitjes als klimbouwwerken en een dagje in Traben. Het zwembadje is precies goed voor een uurtje of twee plezier. Het huisje biedt goede voorzieningen, al merkt je dat het wat knus is, en de badkamer kan wat spat. Wat zeker blijft hangen, is de vriendelijke sfeer, de frisse buitenlucht en de vrolijke sfeer. Zo blijft de zon, het geluid van spelende kinderen en de geur van het bos je nog lang bij. Heerlijk om weer even helemaal op te laden.
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Sonnenberg 1, D-54340 |
Landal Sonnenberg
Prachtig park. Bovenop de berg. Ruim opgezet,mooie speeltuintjes.
Een standaard landal zwembad,niet heel bijzonder. Grote binnenspeeltuin.
Huisje en park zeer opgeruimd en schoon.
Veel leuke uitjes vaak op 40 min afstand. Rodelen, klimparcour naast park viel tegen maar in de omgeving bij Traben een hele mooie met kinderparcours, Bernkastel-kues aanrader!
Één minpunt: eten op het park. Je kunt alleen patat afhalen. Restaurant zit je niet heel bijzonder en ook weinig keus. Restaurant bij binnenspeeltuin ook matig, Voor de lunch is er bijna niks.
Wij mooie vakantie gehad, aanrader!
Leuk park om te verblijven met kinderen tot een jaar of 10. Leuke buitenspeeltuinen en een grote binnenspeeltuin. Het zwembad is leuk voor een uurtje of 2.
Het eten van de snackbar is lekker, de brasserie matig. De prijzen in het winkeltje zijn erg hoog, het heeft wel een redelijk assortiment. Leuk dat er een wijnwinkel aanwezig is.
Personeel is vriendelijk, alleen jammer dat sommigen geen Engels spreken. Een technisch probleem werd direct opgelost.
Wij zaten in een 4C huisje, in principe prima, maar wel een beetje klein allemaal. De zithoek is te klein en de inloopdouche is een drama, de hele badkamer staat blank na het douchen. Zoals gewoonlijk wel erg veel stof overal.
Omgeving is heel mooi, er is veel te zien en te doen. Wij zijn een week geweest en hebben ons prima vermaakt. Komen zeker nog eens terug om nog andere bezienswaardigheden te bezoeken, maar dan wel in een ruimer huisje.
In augustus 2024 hebben wij 2 weken Landal Sonnenberg geboekt. We dachten lekker op tijd te boeken en waren als vaste klant fan van Landalparken.
Echter een paar maanden later (nog steeds 8 maanden voordat we vetrekken) staat hetzelfde huisje voor dezelfde periode voor €1500 goedkoper!! Na een mailtje aan de receptie krijgen we als antwoord dat ze het jammer voor ons willen en dat ze ons een gratis handdoekenpakket aan willen bieden. Bizar, we voelen ons zo ontzettend voor de gek gehouden. Wat een fijne vakantie had moeten worden voelt nu al als een teleurstelling! Op naar de geschillencommissie want dit is echt te gek voor woorden!! Nooit meer Landal voor ons!!!
Leuk park, maar echt alleen voor kids tot 10 jaar. Voor kinderen vanaf 10 jaar is er werkelijk niets te doen, erg jammer.
Wij zijn veel weg geweest, naar alle leuke plaatsen in de buurt, maar anders heb je hier met kids weinig te zoeken.
Mooi uitzicht en schitterende omgeving. Huisjes zijn ok. Wel weer slordige service: 1 bedset te weinig (“haal zelf maar op”), beschimmeld brood in winkel, dochter shampoo vergeten bij zwembad en kreeg boze reactie van badmeester etc.
Nee, ga je veel het park af…..direct doen!
Wil je je op het park vermaken met oudere kids…..zoek iets anders
Goed park, huisje 65 hadden wij en was goed schoon. Brasserie ziet er erg gezellig uit, helaas is het eten daar en in de snackbar slecht. 2x over koud eten gekregen maar werd goed opgepakt. Zwembad is schoon, leuk voor vooral de kleinere kinderen. Super mooie omgeving en heel veel gezien. Kortom een heerlijke week gehad.
Het is een leuk park met nette en schone huisjes ( wel wat kleine douche ).
Een groot nadeel is dat er door de hoogte verschillen nauwelijks te wandelen valt.
Fietsen is al helemaal niet te doen, als je naar het dorp en de moezel heen en weer wilt fietsen moet je al een geoefende wielrenner zijn omdat dit veel te steil is en dit word ook nergens op de site vermeld !!!
Je bent dus bijna verplicht om alles met de auto te doen wat dus voor het millieu weer niet echt bevordelijk is terwijl landal er op staat dat alles groener moet worden.
Als wij dit vantevoren hadden geweten, dan hadden wij nooit geboekt.
Doordat alles via een app gaat en er zelfs in het restaurant een robot rond rijd die helpt bij het bedienen word het wel erg onpersoonlijk.
De omgeving is erg mooi, maar door de ligging komen wij op dit park niet weer.