6.5VoldoendeScore uit 670 reviews

• Draadloos internet
  • Bubbelbad
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Gelegen in een heuvelachtig gebied bij Kell am See ligt Landal Hochwald. De omgeving en het park zijn prachtig maar door de heuvels minder geschikt voor mindervalide mensen. Er is een klein, eenvoudig zwembad op de camping. Even verderop zit een groot openlucht zwembad. Trier en Saarburg zijn leuk v...

Landal Hochwald

6.5VoldoendeScore uit 685 reviews

Rustige omgeving / huisjes verouderd.
Door MD op 10-11-2023

Het park en de huisjes hebben op zich een prachtige ligging. Het dorp zelf stelt weinig voor, wil je ergens naar toe moet je een eind rijden en erg heuvelachtig. Een hele mooie omgeving als je van bos / heuvels / regen / rust houdt. Ook wel hele leuke dingen op enige afstand te bekijken / beleven. De huisjes zijn oud / gedateerd, geeft geen comfortabel gevoel. Er was ook ongedierte (muis) in het huisje (geweest), zichtbare sporen en reuk in de meterkast. Het eten in het restaurant was prima en aardige medewerkers / bediening. Voor kleine kinderen een mooie indoor speelgelegenheid. Voor oudere kinderen is het saai. Zwembad stelde ook weinig voor en het water was te koud, snel uitgekeken. Supermarkt en broodjes voorziening wel goed voor elkaar. Rondje om het meer wandelen of op de fiets is leuk. Voor deze prijs in het hoogseizoen had ik hogere verwachtingen.

Ons favoriete park maar moet gerenoveerd worden.
Door Marja Dame-Maaskant op 26-09-2023

Wij verblijven op het moment in Landal Hochwald in een huisje wat we al eerder hebben gehad en we zien het iedere keer minder worden. De bungalow is in matige staat, er is veel kapot. De zoom hangt uit het gordijn, de bovenkant hangt los uit de rails, het oor van de koffiekan is gebroken, de kruk van de deur hangt er bijna uit en zo zijn er nog veel meer gebreken. Het is het geld absoluut niet meer waard. Een grote renovatie van de huisjes zou een keer op zijn plaats zijn want de prijs is het gehele jaar door behoorlijk. Het is dat de omgeving prachtig is, wij de omgeving goed kennen en je hier heerlijk kunt wandelen anders zouden we misschien ons geld aan een ander park uitgeven. In het verleden was het allemaal veel persoonlijker., zo kreeg ik ooit een fles wijn op mijn verjaardag, nu heb je het idee dat je maar een “bezoeker” bent. Wij hebben al eerder reviews geschreven maar nooit wordt er ergens op gereageerd….

Heerlijk tot rust gekomen
Door Marja Versteeg op 12-09-2023

Voor het eerst hier maar na het vriendelijke ontvangst , was het net thuiskomen . Alles was schoon en netjes. Goede bedden , alleen een kleine douche cabine ( dat was beetje jammer ) . Grote en schone keuken met alle gemakken voorzien . De eerste dag hadden we problemen met de tv , zaterdag naar de receptie en smiddagd hing er een nieuwe , top service . Het restaurant was gezellig met een goede keuken , bij drukte maken ze gebruik van een robot verzorging maar dat was voor ons geen probleem . Verschillende medewerkers spraken Nederlands en Engels dus voor ieder wat wils . Wij gaan zeker nog een keer terug .

Landal Hochwald

Geen vakantiegevoel , nooit meer
Door Nancy op 18-08-2023

Ga hier niet heen met een puber er is niks te doen, geen sfeer en om 8 uur gaat de boel dicht, geen gevoel hebben dat je echt op vakantie bent, je vlucht overdag van het park, maar het meeste is best een eind rijden dus zit je meer in de auto als wat anders, voor ons echt nooit meer, zijn nog op het park gaan morgen (zaterdag) al weg ipv maandag het is dat mijn man en zoon kaartjes voor het voetbal hebben anders waren we gister gegaan

Rustig Park, niet geschikt voor oudere kinderen
Door Marcel op 16-08-2023

Prachtige omgeving. Het park zelf is geschikt voor als je echt rust zoekt of voor een gezin met kinderen t/m 10 jaar. Heb je kinderen die ouder zijn is er (bijna) niet te beleven voor hen.

Auf wienerschnitzel!
Door Tineke Van Calster op 03-03-2023

Een ruim opgezet, ietwat gedateerd park. Prima huisjes, comfortabel en schoon. Een open haard maakt het gezellig, uitzicht op het meer is prachtig. Op het park is een klein winkeltje, broodjesservice, klein zwembad, enz. Lekker praktisch en makkelijk! Ga vooral een keer eten bij de Spiesbratenhalle en/of Gasthaus Massem (met eigen slagerij) in Schillingen. Ook het Wirtshaus Wildpark Alm is vlakbij en de moeite waard. Triest en Idar Oberstein zijn leuk om te bezoeken.

Camping-informatie
Aantal huisjes op park