Laagste prijsgarantie

We hebben de beste aanbieders voor Vakantiepark Landal Salztal Paradies voor je op een rij gezet:

8.7FantastischScore uit 310 reviews

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan
Meer vakantiepark info

Bij Landal Salztal Paradies vind je een zwembad met glijbanen waar je met een band vanaf kunt. Best bijzonder voor een kleinschalig park als dit. Buiten spelen kan ook in de speeltuin of bij de tafeltennistafel. De huisjes op dit Landal park zijn ruim en luxe en staan in natuurgebied Harz, tussen bos en bergen. Goslar ligt op 65 kilometer afstand.

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

310 Reviews over Landal Salztal Paradies

• 10Janine Raaphorst24-10-2022

Echt tot rust komen in prachtige natuur

Even tot rust gekomen in dit prachtige park van Landal in de Harz. Verwacht geen park waar je vermaakt wordt. Het is een park om heerlijk erop uit te gaan. Er is in de omgeving heel veel te beleven. We hadden een heerlijk 4 persoons luxe woning. Prachtig gelegen met uitzicht op het dorp en de bossen. In het dorp zijn veel restaurants. Uiteten is hier nog echt betaalbaar. Aan te bevelen is het hamburger restaurant, waar ze ook heerlijke cocktails serveren.

• 10Kindvriendelijk
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 8Ligging t.o.v. pistes
  • 9Kimberly en John ten Heeg24-10-2022

Heerlijk verblijf

In de herfstvakantie hebben wij lekker vakantie gevierd in het Landal park in De Harz. Prachtige omgeving met mooie herfstkleuren. We kregen een gastvrij ontvangst toen we aankwamen. Super aardige dames bij de receptie. We verbleven in een 4 persoons woning aan de rand van het park. De mooiste plek omdat je een prachtig uitzicht heb over het dorp. De woning is ruim en gezellig ingericht. Een hele ruime badkamer. De woning was erg schoon. We hebben bij thuiskomst direct geboekt voor het voorjaar.

• 9Activiteiten
  • 9Laura&Mark03-09-2022

Veel te beleven in de Harz

Top park. Schone, ruime en gezellige woning. Super aardige dames bij de receptie, waarvan er 1 ook Nederlands sprak. Park ligt op loopafstand van het dorp. Veel restaurants in Bad Sachsa en heel betaalbaar. In de omgeving veel te doen. Wij hebben de stoomtrein naar de top van de Brocken genomen. Op de terugweg zijn we naar beneden gewandeld. Onze kids vonden de rodelbaan bij de Hahnenklee geweldig. Maar vergeet niet niet de Titan in Elbingerode. Een spectaculaire hangbrug. Maar voor de waaghalzen zijn daar nog meer spectaculaire dingen te beleven. De volgende keer nemen we wel onze mountainbikes mee, want vanuit het park fiets je direct de prachtige natuur in.

• 9Zwembad
    • 8Kindvriendelijk
  • 9Joke DeMarco27-08-2022

Heerlijk ontspannen park

Genoten met onze twee zonen van 14 en 12 in het park van Landal in Bad Sachsa. Bij aankomst werden we super aardig geholpen door de dame van de receptie. De woning zag er heel schoon uit. Gezellig ingericht en ruim. Mooi park geleden aan de rand van het bos. Het dorp Bad Sachsa ligt op een steenworp afstand van het park. Levendig dorp met veel restaurants en een paar grote supermarkten met uitgebreid assortiment. Uiteten gaan in Duitsland is zeer betaalbaar. Veel te doen in de omgeving. De hangbrug is echt spectaculair. Maar ook de rodelbaan in de Hahnenklee is meer dan de moeite waard.

• 7Activiteiten
  • 9Daniël26-08-2022

Heerlijk verblijf midden in de natuur

Verwacht hier niet de het entertainment van Center Parcs. Landal Salztal Paradies is een prachtig kleinschalig park midden in de prachtige natuur van de Harz. Ruime woning, sfeervol ingericht. Erg schoon. Park mooi aangelegd met groot zwembad, speelparadijs en ijshal. In het dorp (5 min) zijn heel veel verschillende restaurants. Uiteten gaan is tov Nederland erg goedkoop. Het schnitzelhaus en het hamburgerrestaurant zijn zeer de moeite waard. Het park ligt aan de voet van de Ravensberg. Hier kan je uren wandelen zonder iemand tegen te komen. Prachtige steden in de buurt. Omdat er geen snelwegen door de Harz lopen, moet je vaak wat langer rijden. Maar dat is zeker geen straf in deze adembenemende natuur.

• 7Activiteiten
  • 6Anna21-08-2022

Net park maar niet voor herhaling vatbaar!

Helaas zitten we al 7 dagen binnen door een wespen plaag. We kunnen niet eens de ramen open zetten. Ze komen overal naar binnen. Ook buiten zitten op het balkon is niet mogelijk. Erg jammer want het weer is perfect. Net park maar weinig te beleven. Huisje was erg schoon en netjes. We hadden een huisje gevraagd met mooi uitzicht. Volgens de receptie was dit een mooie plek met uitzicht op Bad Sacha. Helaas is het enige uitzicht wat we hebben een boom en een pleintje. Wil je wat zien van de omgeving dan ben je al gauw een uur onderweg qua reistijd. Leuke winkels en goede eetgelegenheden in Bad Sacha. Vooral Backwood Burger! Op het park helaas geen restaurant. Ook de winkel stelt weinig voor. Wel elke morgen verse broodjes. Houd rekening met de hoogteverschillen op het park. Voor mensen die slecht ter been zijn is het niet goed te doen. Zwembad is top! Erg schoon en netjes. WiFi is zeer slecht!

• 6Service
    • 3Activiteiten
    • 8Onderkomen
    • 8Zwembad
    • 4Kindvriendelijk
    • 4Prijs/kwaliteit
    • 6Eetgelegenheden
  • 9Familie Boogaard20-08-2022

De Harz heeft ons positief verrast

Heerlijk verblijf gehad op het park Landal Salztal Paradies. We waren voor de eerste keer in dit prachtige natuurgebied in Duitsland. Onder Nederlanders nog niet echt ontdekt. Een aanrader. Prachtige natuur en heel veel te doen. Het park is kleinschalig maar met uitstekende faciliteiten. Groot subtropisch zwembad. IJshal, speelparadijs voor de kids. In de omgeving veel te doen. Bezoek aan de ijzermijnen is aan te bevelen. Maar het hoogtepunt was de grootste hangbrug van Europa.

• 6Kim19-08-2022

Ik had meer verwacht

De huisjes zijn heerlijk ruim maar erg schoon zijn ze helaas niet. Overal spinnenwebben en insecten. Onder kastjes en het kleed is al heel lang niet gestofzuigd. Bedden zijn matig en qua hygiëne vind ik vloerbedekking in de slaapkamers niet zo handig. Keuken is prima in orde. Het zwembad is leuk en tegen betaling kun je om dinsdag en donderdag van 16.00-18.00 schaatsen. Het restaurant is tijdelijk gesloten, er staat een eet karretje. De winkel is op woensdag gesloten en is heel klein. Je kunt beter naar een van de supermarkten in het dorp. De Bollo club stelt op dit park niet veel voor. Als je wat leuks wil doen moet je er zelf op uit.

• 8Service
    • 5Prijs/kwaliteit
    • 4Eetgelegenheden
  • 9Nathalie17-08-2022

De Harz verrassend mooi

Heerlijk genoten met onze twee kinderen van 10 en 12 op het park van Landal in Bad Sachsa. Het park heeft een mooi ruim zwembad met verschillende baden en een sauna complex. Ik las in een review dat er in de omgeving niet zoveel te doen is. Dit is voor ons totaal niet herkenbaar. Er is juist heel veel te doen. Op een paar minuten van het park ligt het Grenzlandmuseum. Leuk en interessant om kinderen te vertellen over de periode van het ijzerengordijn. Een middeleeuws klooster op 5 km van Bad Sachsa. Zeer de moeite waard. Of het roofvogelpark Harzfalkenhof is Bad Sachsa met spectaculaire shows. En uiteraard prachtige natuur voor lekker lange wandeltochten of lekker erop uit met de mountainbike.

Iets verder rijden liggen prachtige steden zoals zijn Werningerode, Quedlinburg, Goslar en Thale. Quedlinburg en Goslar staan op de Unesco werelderfgoed onder andere vanwege de vakwerkhuizen.

De Harz heeft ons enorm verrast.

• 9Onderkomen
    • 9Zwembad
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 8Eetgelegenheden
    • 8Ligging t.o.v. pistes
  • 8Kelly01-08-2022

Mooie park, niks te beleven

Mooie omgeving, ruim en net apartement. Zaten met zen 3e in een 4pers appartement. Hier was ook niks op aan te merken. Babybedje stond klaar. Zwembad vonden wij erg mooi, niks op aan te merken. Restaurant was gesloten en daarvoor hadden ze een etenskar buiten staan, beetje jammer maar mooi dat het zo kon. Schaatshal niet geweest. Het speeltuin was prima, mooi en groot genoeg voor een peuter van 2. Het jammerste was dat bollo elke ochtend ma/ vrij even kwam begroeten en na 10min weer wegging. Geen muziek/ activiteiten verder. Bollohuisje mooi van binnen maar ook niet echt uitnodigend en moet dan ook open zijn. Geld ook voor parkshop elke woensdag dicht! Omgeving een kilometer lopen, maar ook hier niks te beleven. Wel 3 supermarkten. Verder voor echt iets te gaan doen, ben je al meer een uur tot anderhalf uur kwijt. Helaas, maar jammer.. familienpark sottrom wel een aanrader. Wij zouden 11dagen maar naar 7 dagen alweer naar huis gegaan.

• 8Service
    • 5Activiteiten