Roompot Ferienresort Bad Bentheim
We hebben de beste aanbieders voor Roompot Ferienresort Bad Bentheim voor je op een rij gezet:
Over Roompot Ferienresort Bad Bentheim
Bij Roompot vakanties boek je Ferienresort Bad Bentheim (Duitsland) om er even tussenuit te gaan met z'n tweeën of juist met de hele familie. Dolle pret met Koos Konijn en in het zwembad. Door de ruime stenen huisjes kun je hier ook in de winter terecht. Het vakantiepark ligt net over de grens en is dus niet ver weg van huis.
Tijdens hun verblijf hebben vakantiegangers genoten van de prachtige buitenfaciliteiten die het park te bieden heeft, zoals het zwembad en de zwemvijver met strand, wat een absoluut hoogtepunt blijkt. De omheinde tuin rond sommige huisjes zorgt voor veel privacy, ideaal voor gezinnen die rust en ruimte waarderen. Bovendien wordt de bezorgservice voor eten als een topvoorziening gezien, wat het gemakkelijk maakt om lekker te eten zonder het comfort van het huisje te verlaten. Hoewel er enkele punten voor verbetering zijn, blijkt uit de positieve ervaringen dat vakantiegangers vooral de goede tijden en de faciliteiten van het park koesteren.
Landal Salztal Paradies
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Gut Langen 3, 48455 |
Roompot Ferienresort Bad Bentheim
Slecht huisje, verwarming was kapot vanaf zaterdagnacht, 2x iemand bij geweest, maar niet gemaakt! We zijn 3 x bij de receptie geweest, laatste keer werd er gezegt ; jah sorry. Zondagavond zijn al 5personen naar huis gegaan. Was echt koud. Dit gaf een domper op ons weekendje weg. Klacht ingediend: we krijgen en goedmakertje , bij het volgende huisje war we boeken,worden onze bedden opgemaakt en we mogen en keer gratis kegelen. We worden niet serieus genomen.
Wat een grote teleurstelling!!
Ieder jaar boeken we een huisje voor een familieweekend.
Dat nu al 12 jaar. Heb nog nooit zo'n vies en versleten huisje gezien.
We kregen huisje 231, deze is niet gerenoveerd...
Dan hadden alle alarm bellen moeten rinkelen..
We kwamen binnen, het was er niet schoon.
Een kapotte lamp.
Een koelkast met ducktape geplakt, anders viel de deur uitelkaar.
Eetkamerstoelen waarvan de bekleding verkruimeld.
Een douchecabine onder de schimmel.
Een douchputje wat verstopt is.
Gaten in de muren van kasten die met bruut geweld verplaatst zijn.
Overal vlekken van dood geslagen muggen.
Een afgebrand dorp..
Na klachten werd de lamp vervangen, douchputje leeg gehaald. Nieuwe stoelen zijn niet voorradig.
Dit huisje mag werkelijk niet meer verhuurd worden!! Moet eerst grondig gerenoveerd worden!
Ben nog in onderhandeling over tegemoet koming van de kosten.
Foto's helaas niet bij te plaatsen, die spreken voor zich!!
Bij aankomst was de cottage schijnbaar pas gereinigd (vloer nog nat) later vastgesteld dat er overal nog glas lag.
Donsdekens verschillende waren vuil.
Gemeld bij receptie geen gevolg.
Park is netjes en verzorgd wat een verschil met de cottage.
Beleefdheid personeel: receptie onbeschoft en werken precies tegen hun goesting. Restaurant eten belachelijk duur voor wat je krijgt.
Buffet op zaterdagavond: op voorhand gevraagd wat er zoal te eten is, mooie uitleg tot wat je ziet ...... Geen frikandellen, geen koude/warme groenten, borden voor de soep moet je ver zoeken enz
Wel frieten en kroketten genoeg saus kennen ze daar niet.
Frituur is goedkoper en beter.
Kinderanimatie: mager aanbod en het aanbod dat je had hangt het af van de medewerkers op dat moment..... sommige zijn echt bezig met de kinderen andere staan gewoon met elkaar te babbelen.....koos een liedje want hij is telkens ziek ...
Ik raad dit park niet aan....
Roompot Ferienresort Bad Bentheim
Voor de 4e keer op dit park. Maar wat gaat de schoonmaak van de huizen achteruit. Wij zaten in een gerystylde bungalow num 125. De meubels waren mooi vernieuwd maar wat een vieze bende. Tuin zakte je in weg vd modder. Onze hondjes waren in 3 min. Helemaal vies en moesten meteen in bad. Schimmel in douche. En douche put verstopt.
Overal spinnenwebben. Matrassen onder sperma vlekken. Vloeren vies. Overal vliegen in de vensterbanken. Honden poep in tuin en kooltjes van bbq. Terras tegels weggezakt en schots en scheef. Weinig verlichting in tuin. Washok was heel vies. Drogerbak vol met water en filter met stof. Afzuiginstallatie door hele huis deed het niet. Zo zonde dat je een huis oppimpt met nieuwe meubels en dat het daarna niet goed word bijgehouden. Horren en airco zijn hard nodig. Park zelf schoon en netjes en rustig. Animatie is ook waardeloos. Word weinig gedaan. En meiden zijn onervaren. Jammer van dit mooie park.
Heerlijk weekend gehad met vrienden en kinderen (1 tm 6 jaar). Zwembad is echt top, zwemvijver met strand maakt het helemaal af.
Huisje was mooi ruim en omheinde tuin met veel privacy.
Kinderstoel ontbrak in het huisje en zou gebracht worden, dit is niet gebeurd.
Animatieteam bij Koos Live mocht wat uitbundiger, de meeste kinderen gingen na 1 liedje spelen in de binnenspeeltuin.
Keuze in snacks en pizza is minimaal bij de horeca. Bezorg service is wel helemaal top!!
Pizzeria Netz (450 meter buiten het park) is echt geweldig om pizzas af te halen! Veel meer keus, goedkoper en lekkerder dan pizza's van het Roompot restaurant.
Helaas passen we volgend jaar niet meer in een huisje met deze groep op dit park, anders kwamen we volgend jaar zeker weer!
In deze meivakantie een week op het park verbleven met familie in huisje 185. Een heerlijke week gehad, zo ook benoemd in een eerdere recensie de dag voor vertrek ingevuld. Helaas moet ik er een 2e recensie aan toevoegen aangezien de service echt ondermaats is, dat is gebleken op dezelfde dag dat we vertrokken. We kwamen er thuis achter dat we spullen zijn vergeten en gevraagd of ze dit konden nasturen op onze kosten. Meteen gebeld en ze gaven aan dat de schoonmaak niets had gevonden (dit is echt onmogelijk) en toen zeiden ze al snel de nieuwe huurders zullen het wel ontvreemd hebben. Dat zeg je toch niet? Wij vragen om verder onderzoek omdat de schoonmaak deze spullen niet heeft kunnen missen. Maar een zeer onaardige conclusie van Sylvia van de receptie was moeten jullie het maar niet vergeten. Punt!!
Het geeft wel een enorme smet zo op de vakantie Wat een service......
Dus pas op je spullen die zie je bij vergeten niet meer terug!!